kvällens utstyrsel.

Är nästan klar väntar bara på att min syrra ska komma hem så att jag kan få låna henns bruna linser som jag tänkte ha ikväll. & jag tänkte sminka mina ögon efter att jag satt i linserna så därför fördrev jag tiden lite med att visa upp kvällens outfit :p

Här har ni alltså kvällens utstyrsel
(ser ut som en jättebaby utan maskara, men men :) )
image347
Körde på svart som grund med blåa (och en liten gnutta guldiga) assecoarer till.

image348
Frisyren är enkel men fin tycker jag,
det är en inbakad fläta ifram och sen bara utsläpt.

tubklänning - Gina tricot
skärp - Ica Maxi ;)
Strumpbyxor - mammas
Armband - H&M
Skor - Ellos
Sen har jag på mig ett par guldiga örhängen som inte syns.

KLÄDER?!

Nu börjar jakten på kläder inför kvällen! vad fan ska jag ha på mig? ja folk säget att jag har för mycket kläder & det är väl det som gör det så jävla svårt att veta vad man ska ta på sig, det finns för många alternativ! :o
Tro mig detta är inget försök att skryta om att jag är "rik" som har mycket kläder, men jag antar väl att jag shoppar smart, har inget jobb för tillfället & får 1000 kr i månaden (mitt studiebidrag) sen att det räcker till en "jävla massa kläder" måste helt enkelt bero på att jag är snål & ett stort fan av REA skyltar :D ^^ haha ...

Men nu måste jag börja leta! kanske ska börja i syrrornas garderober? mohahah!
Jag är taggad som satan, ikväll blir det röj!
C YA!

Beck, kina & partaj

Igårkväll kollade jag & älsklingen på "Beck-Lockpojken". Den var bra. Jag älskar alla beckfilmer, tycker inte att någon jag sett har varit dålig iaf! Men jag kan ändå tycka att Wallanderfilmerna kan vara snäppet bättre ibland :)

Var och lunchade med papi på kinan vid centrum för en stund sedan, men det var ju inte riktigt lunch för mig dårå, utan snarare frukost :) men ändå nice!

Ikväll blir det partaj gott folk! Ses i dimman!
C YA!

hemskt..

Inatt inträffade en hemsk bilolycka & en ung kille (ca 17 år) omkom & en lite ändre kille  (ca 20 år) ligger nu i koma.
Jag kände ingen utav dom men den yngre killen gick i ettan i samma skola som mig så jag har ju en aning om vem han är.
R.I.P Fredrik.

Jag tycker det är riktigt hemskt när sånt här inträffar & nu har det inträffat 2 liknande olyckor där två mycket unga killar har dött på loppet inom 3 månader här i Märsta. Jag hoppas verkligen att det inte inträffar något liknande här i Märsta igen, eller någon annan stans för den delen.

TAKE CARE!

pucko & hälsning

& här stressar jag som en idiot och byter om i sista sekunden (tror jag) så visar det sig att klockan är 18 & inte 19, & då behöver jag ju inte åka på träning än (A) haha ..
Jag e allt bra dum ibland!

En hälsning till min storesyster:
Jag ska fatta mig kort för din skull. Läs inte min blogg!

C YA!

vårkänslor, outfit & no more albino

Det var underbart väder idag så de va bara att klä sig efter det också! vårkänslor fick jag verkligen, förutom när jag fick gå hem från stationen då blåste det & det var riktigt kallt i luften trots att solen sken.

dagens outfit.
image344
Tunika - Gina Tricot
Väst - Indiska
Armband - köpt i Bosnien
Klocka - Ellos
Halsband - Indiska

image345
Utekläderna på.
fuskskinnjacka - scala
Väska - second  hand
Solglasögon - H&M

image346
På vägen hem gick det ingen buss så jag fick gå från stationen
& då blev det så kallt för det började blåsa så jag slängde på mig min nya "sjal / Scarf"
som jag köpte på H&M.


Min faster är här och hon har precis färgat mina ögonbryn & ögonfransar (hon jobbar med sånt där). Så nu kan jag gå utan smink och slippa se ut som en albino! haha ..
Nejmen de va allt. ska börja byta om för fotbollsträning nu.
C YA!

Kista

Godmorgon folket!
Idag ska jag in till Kista C & kolla lite. Har inget bättre för mig & det var så länge sen jag var där, så det blir nice!
Vad ska  ni göra idag?

PUSS!

händelselöst & 2 favoriter.

Denna onsdag har varit väldigt händelselös, men skön.
Har vart hos älsklingen där jag sov inatt & vi kollade klart på "Good luck Chuck" som vi började kolla på igårkväll.
Det var min typ av film så den rekomenderar jag! :) Humor, kärlek, allmänt söt & ett lyckligt slut.

Igår när jag shoppade så kom jag hem med lite nya saker & dessa två var mina absoluta favoriter!

En underbart söt tunika från Indiska & en snygg hängselklänning från H&M. Mina vår/sommarfavoriter :)
ME LOVE!

Måste nog säga att Indiska har blivit min absoluta favoritaffär!
Dom har så söta tunikor med underbar mönster på & alla deras kläder har bara en såndär känsla som jag gillar + att de har annorlundare kläder än de andra butikerna som H&M & Gina Tricot vilket jag gillar!
image343
Några godingar från Indiska. I JUST LOVE IT!

Nejmen nu ska jag lägga mig & läsa en tidning & en bok, myys! Nattinatti.
C YA!

promenix

Kom precis in efter en kort men skön promenad med älsklingen, vi har bara vart inne & kollat på film& tagi det lungt hela dagen så jag kände att vi det skulle göra oss båda gott med frisk luft! Nu sitter han & pluggar i körkortsboken vilket jag gärna inte avbryter! jag menar om mindre än 2 veckor fyller han ju 18 & det vore ju najs om han tog körkort så fort som möjligt (A) det gynnar ju mig också , haha :)

C YA!

Usch ..

Kom precis hem från stan. Hittade lite trevliga saker som jag  inte kommer att lägga upp här för då kommer mina sepestörda familjmedlemar som läser min blogg hoppa på mig och klaga på att jag shoppar för mycket, men vafan så länge jag gör det för mina pengar så kan dom ju bara hålla käften. För jag vill kanske lägga alla mina pengar på kläder, det är ju upp till mig, meeen neeej, dom ska lägga sig i & nu hatar dom typ mig för att jag tydligen köper för mycket kläder? moget. Den enda som uppskattar det är nog lillesyrran som får mera plagg att sno av mig :p

Usch, känner mig surig idag. Eller jag är igentligen glad över mina fynd som jag har med mig hem, men mina familjemedlemmar & vädret förstör min dag. Igår var det ju underbart väder men då satt jag inne hela dagen typ för ingen jävel ville gå ut & gå med mig, men inte deppade jag för det för jag trodde självklart att det underbara vädret skulle komma tillbaka idag när jag skulle gå i stan hela dagen. Jag hade t.o.m tagit fram solglasögonen & allt igår för jag trodde att vädret skulle vara lika bra idag, meeen neeej! självklart regnar det hela jävla dagen! Taaaaack för att vädergudarna hatar mig ^^

Men för att göra inlägget lite gladare så ska jag lägga in två favoritbilder.
image337
Bara älskar själva känslan över bilden.

image338
finaste vinterkappan ever!

Shoppingdag

God morgon!
synd att solen inte skiner ute idag, men ändå så känner jag på mig att den kommer att kika fram senare på dagen! hoppas iallafall! För jag vill ha sol nu när jag ska in till staden för en shoppingrunda! Får se vad jag kommer hem med idag, jag vet iaf att jag kommer att komma hem en del hundralappar fattigare :'( haha ..
C YA!

sov sött!

Nu ska jag lägga mig & läsa & imorgon blir det en shoppingrunda i stan. Ska försöka hitta något till älsklingen som fyller 18 om 2 veckor, vet inte vad jag ska köpa så måste börja leta i god tid. Någon som har ett bra förslag på vad man kan ge sin pojkvän som fyller 18?
GONATT!

I'm in love

image335image336
Jag har faktiskt kärat ner mig i dessa 2 saker.
Om någon vet vart man kan köpa en liknande kjol eller bara en utsvängd jeanskjol som är hög i midjan till ett hyfsat bra pris så säg gärna till! Eller ett par liknade pumps i någon härlig skrikig vårfärg som denna ovan eller varför inte i gul? Skulle vara väldigt tacksam för hjälpande kommentarer (A)
C YA!

"Hard candy"

Filmen som jag kollade på med syrran heter "Hard candy" och handlar om en tjej som vill sätta dit en "nätpedofil" & i stort sett så är det bara de två som är med under hela filmen & hela filmen utspelar sig i hans hus. Låter kanske lite sjukt, men jag gillade ändå filmen, även om den va sjuk. Kanske gillade den för att jag älskar hon som spelar huvudrollen, det är hon som spelar huvudrollen i "Juno", minns inte hennes namn nu ...
Jag tycker att hon är väldigt vacker i "Juno", hon har ett jättefint ansikte men jag måste säga att i "hard candy" så ser hennes hår förjävligt ut! Eller vad säger ni? jag säger rådiss till den frisyren!

image334
De 2 personerna som hela filmen handlar om ...

Jag vet inte om jag vill rekomendera den här filmen eller inte, men jag tyckte att den var värd att kolla på iaf, för hon spelar en så sjukt cool person i filmen ... gillar henne skarp!
C YA!


uppdatering

Gårdagen:
Jo, igår spelade jag ju fotobllsmatch mot sollentuna och det gick ganska bra faktiskt. Vi vann med 4-1 :) Direkt efter matchen så åkte jag hem och duschade och sedan åkte vi till mina kussiner i Älvsjö för lillkussen fyllde hela 8 år :)
När jag kom hem därifrån så var kl nästan 22 & då hade jag bara 2 timmar på mig att fixa allt som jag hade kvar på min uppsats om trafficking & jag skulle ta sista bussen till min älskling som gick 23:53 & jag hann klart med uppsatsen precis i tid så den skickades in ca 23:43 & sen var det bara att klä på sig & rusa till bussen (A)

När jag var hemma hos kusinerna så hade jag på mig min nya söta klänning från Indiska och när vi skulle kolla på Singing Bee så hade programledaren (Hanna hedlund eller vad hon heter) på sig en exakt likadan :) det var ju lite otippat sådär. Hittade ingen bild på henne i den klänningen men såhär såg jag ut & då kanske ni minns att hon hade en likadan  klänning.
image323
Jag ser ju fanimej lång ut på bilden :o haha ..

Nejmen nu ska jag se på film med systeryster min!
C YA!

dålig uppdatering

Var lite dålig uppdatering igår för jag var upptagen hela dagen. Nu är jag hemma hos älsklingen och här finns inga bilder eller så som jag hade tänkt använda mig av så här är det inte heller så bra att göra en uppdatering, så därför tänkte jag uppdatera om gårdagen senare när jag kommit hem.
C YA!


shoppat

Godmorgon folket! (nej jag har inte precis vaknat, gick faktiskt upp 11 *stolt*) Ska snart leta fram allt som behövs för att spela en fotbollsmatch utomhus om några timmar. Vi ska möta Sollentuna & jag hoppas nu förfan att vi vinner! Så håll alla tummarna så att RIK/MIK tar hem segern (A) Det är ju trots allt våran hemmaplan! (är dock bara en träningsmatch, men vafan, vinna är det enda som gäller!)

Här kommer bilder på det jag shoppade i fredags.
Klickbara bilder


Vit tröja - Indiska 89:50 :-
Guldfärgad klänning - Indiska, 124:50 :-
Blå klänning - H&M, 198 :-



som ni ser så fick jag ryck här om dagen & klippte luggen som jag så länge funderat på att klippa! Vet dock inte hur mycket jag kommer att "använda" den :p
Blåa armband - H&M, 5:-
Grön/vit ring - H&M, 5 :-
Rosa örhängen - H&M 5:-
Solisar - H&M 5:-


(Gick inte att få någon bättre bild tyvärr)
Halsband - Ur&penn 25 :-
Blommig sjal - Accent 75 :-
Köpte även ett annat halsband med tillhörande örhängen för 25 :-, som det inte gick att få en bra bild överhuvudtaget på!

myskväll & en rolig mami.

Det känns som att jag ska spricka för jag är så mätt efter att ha svullat i mig lite för mycket choklad! Har haft myskväll hemma med mami, storesyrran & hennes kompis Lydia. Vi har kollat på melodifestivalen och sedan på "Day after tomorrow" som var skitbra! Jag hade inte sett den innan .. Under filmen kläcker min mami ur sig några korkade/rolika kommentarer.

Här kommer 2 smakprov!
* I filmen säger dom att temperaturen kommer att sjunka så pass mycket att det kommer att bli en ny istid om 10 dagar, då säger mami "Med andra ord så kommer alla att dö & då kan ju filmen lika gärna sluta nu" Så reser hon sig upp och lämnar rummet (dock bara för att besöka toan & sedan återvända) men det var iaf apkul!
* Dom filmar på några människor som ligger döda täckta av snö & syrran säger "Oj, det där är ju dom som gick ifrån biblioteket, dom frös alltså ihjäl..." Dom filmar närbild på en död gubbe som är täckt av snö & mamma säger "Vad är det där?" HAHA, så jävla bakom flötet, syrran talade lixom precis om vad det var + att det var inte så svårt att lista ut haha!
Min mami är lite korkad faktiskt men himla söt & underhållande!

Igentligen skulle jag behöva plugga nu, men det orkar jag inte för jag har bara sovit 5 timmar inatt (& jag brukar sova typ 12 timmar på helger och lov) & jag har match imorgon, så jag ska lägga mig & sova nu så jag är laddad inför matchen imorgon!
LOVE Y'ALL!

Födelsedagsbarn

Idag fyller Finke 17 år & därmed vill jag gratulera henne & önska henne en väldans trevlig födelsedag (A)
Hoppas du läser baby för jag har inte ditt nummer på min "nya" mobil så jag kunde inte skicka något sms!
Men som sagt, ha en toppendag baby! Älskar dig <3
image303

förlåt (A)

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag har jobbat med fotbollslaget hela jävla dagen typ! från 10 till 16 & sen har jag handlat med mami på maxi!

Men som sagt, igårkväll var mys, vi spelade rappakalja & hade allmänt roligt! Det var jag, Ebba, Amanda & Paosan som höll till hemma hos mig igårkväll.

& nu är det såhär att jag skulle faktiskt lägga in vad jag shoppade igår men jag gör det senare för nu ska jag plugga! Måste göra klart mitt arbete om trafficking.

Men som tröst får ni mina favoriter från monki!
image302

shopping

Kom precis hem från staden där jag shoppade lite. Det blev 2 klänningar, en tröja, en "sjal", ett par solisar, armband, 3 örhängen, 2 halsband & 1 ring. Assocearerna köpte jag bara för att det var sån jävla rea på dom :) alltid lika kul med rea (A)
Men orkar inte lägga upp det nu utan det får bli en annan gång (A)
Imorgon är dagen fullplanerad skulle jag tro & jag vet inte hur jag ska hinna med att göra klart mitt arbete innan kl 24:00 på söndag :o GALET! Men det löser sig alltid.

Förresten så är det LOOOOOOOV! solen sken idag & det käns som om det är "vårlov" istället för sportlov, vore inte det underbart? Nejmen underbart att bara chilla & göra vad man vill i en hel jävla vecka & slippa skolhelvetet & det som hör där till (A)
Jag funderar & funderar & det lutar åt att det blir så ... för jag pallar fan inte längre! mohaha ..

C YA!

tävling

fränt halsband som jag blev lite sådär småkär i när jag såg det första gången. Jag tror fraktisk på kärlek vid första ögonkastet, gör du?

image301

Om du också gillade det så kan du tävla här!
LATER!

VÅR

image300

...

Jag är trött, så oerhört trött! På ett x antal saker. Jag orkar inte med skolan, eller folket i skolan, jag orkar ingenting! Jag vill bara sjunka genom jorden & förvinna tills allt jobbigt har försvunnit, då vill jag återuppstå & leva i harmoni restan av mitt liv!

Nejmen nu ska jag inte drömma mig bort till något som aldrig kommer att hända, utan nu får jag ta tag i mitt liv med starka händer & styra mig själv åt rätt håll. & när det blir fel då får jag bara resa mig upp igen & fortsätta försöka välja rätt vägar.

Jag hade ingen plan över vad jag skulle skriva idag men jag lät tankarna & fingrarna ta över detta inlägg så såhär blev det!

PICS

ENJOY!

image297
Kanske kvällens gladaste!? :D

image289
Clar & jag i den såkallade baren :)

image290
Jag måste nog utse Janne (han som dansar mittemot kvinnan i blommigt) till kvällens bäste dansare ;) Han hade skönste movsen må jag säga! ^^

image291
Bästis & jag <3

image292
Lasso dansen på tyska drog igång igen.

image293
Jag älskar dig!

image294
Kvällens skönaste som förövrigt alltid är allmänt skönt!

image295
min söta morbror sjöng en sång för mamma när han hade blivit tillräckligt onykter (A) men fint ändå, hihi

image296
samlar in tomma flaskor (hade världen fulaste ansiktsuttryck!)

image298
Jag bjuder på mitt fula ansiktsuttryck när jag dansar "lasso-dansen" (syns kanske att jag anstränger mig? haha)

image299
Jag hade gåt hem när denna bilden togs men jag kan tänka mig att min morbror säger något liknande "Men amanda, du har ju inte fyllt 18 än" & Amanda svarar "Men kom igen, jag fyller ju 18 i september så vad spelar det för roll?"

Har kollat på topmodel & ska nu plugga matte innan jag somnar! Natti,natti!
C YA!

kjol

Har "sytt" en kjol idag av mamis gamla klänning. Klipte bara av den nedersta biten & sydde in den så vare klart på 5 minuter :)

image288
Såhär ser den ut. Det är två små vita knappar i mitten som man inte ser så tydligt på bilden.
Jag tycker att den har ett fint fall & sött blommigt mönster och kommer att vara perfekt i vår/sommar till brunbrända ben!

Ska göra nudlar nu & sen på spinning (som jag hatar med måste ^^)!
By the way så lovar jag att bilderna kommer upp ikväll efter spinningen om datan inte strejkar förstås!
C YA!

fik & outfit.

Det var gott med en mellanmålsfika må jag säga :)

image282


Såhär var jag klädd idag.
image283
Tröja - H&M
Kofta - Vero moda
Kjol - Indiska
Strumpbyxor - H&M

Kjolens rosett är avtagbar & sitter fast med hjälp at två miniknappar som knapt syns. Så man kan bära kjolen utan rosett till vardags & knäppa på rosetten till fint & fest. Men jag valde att bära rosetten till vardags idag för den är så damn cute!
image286   image287 image285

Nejmen det var väl lite trevligt det, men nu måste jag plugga som vanligt! så mycket i skolan nu innan sportlovet, USCH! Men ni får ha en under onsdag!
C YA!


onsdag

Underbara onsdag. Började vid halv 10 & hade engelska, sedan idrott & sen på mentorstiden så röstade vi på bara på ungdomsfullmäktige & sen slutade vi vid 12.
Hittade lite roliga tidningar i brevlådan när jag kom hem, så nu har jag fixat kaffe & ska sätta mig och njuta av en kopp kaffe & en underbar brownie medans jag bläddrar igenom tidningarna!

Sen blir det fler bilder från i lördags gott folk.
C YA!

polly, roligaste & sötaste smset ever!

Kom hem från skolan för en liten stund sen. sitter & vråläter polly som är mitt mellanmål idag.

Det roligaste var idag ca 10 minuter efter att jag skrivit det senaste blogginlägget så hör jag någon i datasalen ropa "Felicia, felicia?" Jag vänder mig om och ser att det är Malin som ropar "vet du vad det är för mat idag .." säger hon, "Ehh, neej? vet du?" svarar jag, "Japp, det som står i din blogg!" Jag: "nej? är det sant? :D"
Då satt tydligen Johanna brevid henne och läste min blogg och talade om att det var pasta med ost & skinksås till lunch! helt sjuk ju, men helt underbart!


Fick det här gulliga smset igårkväll av älsklingen, vi sov på skilda håll första vardagen på väldigt länge för han skulle få kvällen för sig själv & plugga.
"Jag älskar dig min prinsessa du är mitt allt! Jag är så jävla glad att jag har dig i mitt liv, aldrig varit så glad nånsin. Du lyser upp hela min dag. Kommer ihåg första gången vi verkligen träffade varandra, jag visste driekt att det var dig jag ville vara med. Du är så underbar. Glöm aldrig att jag älskar dig!! Vill bara pussa på dig nu nu nu. Sov så sött min baby så ses vi imorgon. ÄLSKAR DIG <3<3"
Han är så jävla underbar! Han är inte den som brukar skicka såna där gulliga sms även om jag vet hur mycket jag betyder för honom, men det där underbara smset fick mig verkligen att gråta glädjetårar!
Det är faktiskt så att sånna här små saker i vardagen kan få mig att känna mig som världens lyckligaste människa! & jag är så jävla glad att jag har min älskling som betyder mest!

Resten av lördagens bilder kommer senare ikväll eller imorgon, nu måste jag plugga som en idiot! (vilket jag har skrivit många ggr förut utan att det blivit av? haha...)
TAKE CARE!

ge mig mat!

Sitter i datasalen i skolan & skriver på min uppsats om trafficking.
Men vi har rast nu & jag orkar verkligen inte gå någonstans så det blir bloggande under min rast.
Har skit ont i magen för att jag är så förbannat jävla hungrig & vi har lunch om en timme!? :|
Håller tummarna för att maten i skolan är god idag! Typ ost&skink sås med pasta skulle rädda hela min dag, fyfan vad gott!

En sak som förvånade mig var hur många killar som läser bloggar & bloggar själva. Jag som trodde att det var en sån där "tjejgrej" där tjejer antingen vill dela med sig av sina tankar & känslor eller skriva om mode och sånt osm intresserar en. Men har fått "många" (det är många för mig (A)) kommetarer av killar på senaste tiden & det är ju roligt tycker jag.

Men nu måste jag återgå till min uppsats om trafficking för jag känner att jag har lite ont om tid.
(fler bilder från 40-års ferren kommer när jag kommer hem (A))
C YA!

äntligen pics!

Mami 40-år
Enjoy!


image275
Jag & syrran uppträder. Vart är mina ben? haha ^^

image276
bring it on!

image277
dance baby!

image278
Mammas kompis & mamma (hon höll ett gulligt tal om mami)

image279
lite lekar måste det ju förekomma på en bra fest.

image280
Folket taggade till när jag & syrran visade dom "Lasso house" (som är på tyska) dansen ;)

Datan är så seg & det tar en evighet att lägga in bilderna så resten kommer imorgon för jag känner att jag måste sova nu (A) Godnatt gott folk!
C YA SOON!

förlåt

Förlåt älskade läsare, för att jag gör er besviken med suuuuuuugande inlägg!
Men jag är inte på topp & mår inte så bra som jag brukar så bloggen påverkas av det tyvärr, men ska försöka fixa bilderna & rycka upp mig lite & glömma skiten så blir ni glada igen får jag hoppas (A) So don't stop reading my blogg! (jag vet att jag är ett ig-barn på engelska)
LOVE YA!

matlagningsprogram

Kom precis hem från Malin, där vi spelade in ett "matprogram" på engelska som vi fick i uppgift att göra. Vi bakade kladdkaka & filmen blev väl helt okej med tanke på att vi bara hade en tagning på oss (A)
Kladdkakan var underbar!

Har haft en jädra huvudvärk hela dagen & jag vet inte vad jag ska ta mig till, blir galen!
Men, men .. tänkte fixa med bilderna från i lördags nu så dom kan hamna här i bloggen snarast möjligt, har ju varit lite snålt med bilder på senaste tiden!
C YA!

...

Jag finner inga ord.
jag känner mig utesluten & bortglömd,
jag känner mig som en främling,
jag känner mig jävligt tom,
jag känner hur jävla ont det gör,
men samtidigt så känner jag mig inte fövånad,
för jag har blivit van att  vara allas sistahandsval.

Jag vill förändra mig,
men jag kan inte.

lyckat.

Har precis kommit hem.
Har hjälp till att städa upp i lokalen.
Jag måste nog säga att mamis 40:års fest blev mycket lyckad. Det var trevligt folk & många dansade.
Amanda kom även förbi senare på kvällen & hon vägrade att lämna dansgolvet, hon ville dansa hela natten tror jag (A) sötnosen.

Men bilder kommer senare för nu måste jag byta om till min fotbollsträning (A)
C YA!

städat & klart

Solade rund halv 12 idag & därefter har jag bara fixat på mitt rum & nu äntligen är det snyggt & städat (A)
Snart kommer clara så ska vi fixa oss tsm & sedan ska vi bege oss till lokalen & förbereda allt.

Kommer nog inte hinna skriva något mer inlägg idag (A) Men imorgon är jag tillbaka igen & antagligen med lite roliga bilder från kvällen :)

C YA!

Rappakalja

Kom precis hem från Amanda där det spelades rappakalja för fulla muggar.
Jag, amanda, Ebba & Malin spelade en omgång där jag kom sist ^^ haha, ja, tydligen var jag urdålig!
Sen kom Vanessa och joinade en spelrunda till & jag lyckades komma sist igen!
I'm the biggest loser (A)

image274

För er som inte vet vad rappakalja är så kan jag tala om att det är ett grymt roligt spel som jag varmt kan rekomendera folket!
Jag hittade den här förklaringen om rapparkalja för er som orkar läsa :)

Nya Rappakalja är ett underhålland bluffspel där man försöker få de andra spelarna att tro på de mest otroliga och sannolikt fullständigt falska förklaringarna. Frågekategorierna är ORD, PERSONER, FILM, LAGEN och FÖRKORTNINGAR. I varje omgång läses en fråga upp, som alla spelare skriftligt ska ge sitt svar till. Oftast måste man ge en förklaring som minst sagt är otroligt! Hejdlöst kul blir det då alla svar som spelarna har avgett blandas med det riktiga svaret och som läses upp högt (låt inte ditt ansiktsuttryck blotta ditt svar!) Sedan får alla försöka gissa vilket det rätta svaret är. Spelarna som gett de mest troliga förklaringarna får flytta framåt på spelplanen. Du kan ge så galna eller sakliga förklaringar som du vill ­ allt är tillåtet! Men ett som är säkert är att förklaringen som LÅTER troligast oftast inte är det!


Skitkul var det &  man fick många härliga skratt!

Höjdpungter:
Temat var "en sjukterm" eller någor liknande, nåt konstigt ord inom sjukvården som man skulle förklara iaf & Amandas förklaring av vad ordet betydde var "kvinnans könsorgan på arabiska" ^^ haha asså de va ord som typ "klastrofobi" mm. 

När Ebba ska skriva vad en sjukterm betyder & hon skriver att det betyder "När blodiglar bygger bon i människans hud"  typ! hahaha ....
 
Det fanns en del andra roliga förklaringar som jag inte minns nu.
Är väldans trött så tänkte faktiskt göra ordning mig för kvällen nu & sedean krypa ner i min sköna säng (A)
C YA!

40-års ferre.

imorgon har mamsen 40-års fest, något som jag ser fram emot asmycket!
Jag & Clar kommer att vara "bartenders" hela kvällen, det blir nice!
Jag & syrran ska visa upp en dans, är dock lite nervös över det med tanke på att det var ett bra tag sen jag slutade på dans medans syrran min har dansat i många,många år & är grym! Får väl hoppas att alla kollar på henne (A) haha ..

Morgondagens planer.
* Sola
* Städa det sista på mitt rum
* fixa mig med Clar
* åka till "lokalen" & förbereda & repetera in för dansuppvisningen
* sen börjar ju festen så småningom & då äre bara att börja severa folket drinkar

Verkar ganska dött i ikväll så det blir mys-spelkväll hemma hos Amy . & jag tror nog att det blir rapparkalja som kommer att spelas! Men snart ska vi åka & köpa lite godis så jag måste fixa till mig lite.

BYE!

Paris Hilton

image273

Läste precis att Paris Hiltons nya film "The Hottie & the Nottie" är värsta floppen! Den har blivit framröstad som världens sämsta film någonsin samtidigt som den knappt dragit in några pengar alls!

Ganska kul med tanke på att efter jag hade sett hennes film "Pledge this" så trodde jag att det inte kunde finnas någon sämre film, men hon har tydligen lyckats medverka i en ännu sämre nu. Tss ..
Nu måste jag ju nästan se den! ^^

inte mkt mer att säga.

Jag är hemma hos älsklingen nu & ska snart ta min efterlängtade powernap! underbart!

En funderare ...
Bloggen är inte till för att kränka någon och skriva ett taskigt inlägg riktakt rakt mot en speciell preson,
bloggen har aldrig använts på det sättet och kommer att aldrig att användas på det sättet.
Därimot så skriver jag ibland mina egna tankar och vad jag känner & tycker.
Jag kan därimot ha skrivit ett inlägg riktat mot en "grupp" människor eller snarare människor som beteer som på ett visst sett, som inlägget en bit ner handlade om,
men aldrig har jag nämnt något namn,
så p.g.a vissa "upprörda"? kommentarer kan man ju bara tolka det som att personen i fråga själv känner sig träffad & det är ju var och en själv som anser om man själv känner sig träffad men tanke på att jag aldrig nämde något namn.
Det var bara det jag ville säga, så tänk efter sjävla också innan ni kommenterar och innan ni säger åt mig att tänka efter innan jag skriver.
Om någon undrar, så tro mig när jag säger att jag inte vill få uppmärksamhet till bloggen p.g.a bråk eller liknande. För det är verkligen det SISTA jag vill.

C YA!?

rubrik?

Har kommit hem från träningen & ska snart öva lite med syrran min.
Det var mys på kinan & det var fullsatt också (A) Men när man beställer 4 små rättar så tar det inte längre tid än 5 minuter innan man får maten iaf, skönt, för jag var vrålhungrig (A)

Det här fick älsklingen av mig idag.

Ett speciellt ljus & ett alla hjärtans dag kort!


Jag vet att älsklingen gillar ljus, eller han hade iaf en massa ljus uppraddade på fönsterbrädan i sitt rum de flesta dagarna i vinter så det blev ett fint ljus med en söt text på till honom idag. Det står:

"Jag älskar dig. Jag känner mig trygg och säker i närheten av dig, med tanke på, att jag vet hur mycket du älskar mig. Den här värmen är något jag vill ge dig därför att du är ljuset i mitt liv. En sak är säker, min passionerade eld för dig kommer aldrig att slockna!"


Ett sött alla hjärtans dag kort med en fin text på.

Nejmen nu ska jag dansa & sedan bege mig hem till älsklingen!
jag säger som jag brukar "C YA!"


dagens händelser.

Har precis kommit hem från eurostop. Köpte en Wiener  nougat ask, en ros & ett ett kort till mamma & pappa. Jag tycker att det är så roligt att ge bort saker & se hur glad han/hon blir som får det :) underbar känsla!
La fram det på bordet för en stund sedan & så kom mamma hem nyss & fick syn på det, & gissa vad hon gör? För hon är på nedervåningen & jag på övervåningen, så hon skickar ett gulligt tack sms till mig ^^ lat? haha ...

Ska snart iväg & käka på kina med älsklingen! Så ska fixa mig lite nu.

Dagens planering.
17:45 gå till  bussen & åka till älsklingen
17:55 gå med älsklingen till kinarestaurangen
18:00 Slå sig ner vi ett bort & äta.
19:00 mammsen hämtar mig & skjutsar mig till min träning
19:30 träningen börjar
21:00 träningen är slut & jag åker hem
21:15 har kommit hem & ska öva dansen som jag & storesyrran ska visa upp på mammas 40:års fest på lördag.
22:15 gå till bussen & åka till älsklingen
22:45 älsklingen kommer hem från sin träningen
22:45 & frammåt, myskväll med älsklingen

Inte så intressant, men kände för att skriva det (A)
En dagens outfit hinns nog inte med idag & dyker kanske upp imorgon (A)

CYA!

Alla hjärtans dag!

Först och främst vill jag bara önska alla en glad alla hjärtans dag (om det är så man säger?)
Någon som har några romantiska planer med sin älskade idag? Kan ju vara pojkvänn/flickvänn, bästa kompisen, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar m.m någon man bryr sig om helt  enkelt.
själv ska jag ut & äta med min älskling, det blir myspys!

Sitter i datasalen i skolan.
Jag hade ju rekord här om dagen i kommentarer och sidvisningar.
Jag vet inte om jag tar det positvit eller negativt med kommentarerna men det var ju lite skoj ändå ^^

Sötnosen Katten hälsar glad alla hjärtans dag till folket!

C YA!

JAG VILL!

image268

Amen gud vilken rolig tväling. Jag menar jag har tävlat i många, många småtävlingar om typ pumps läppglans m.m & det är ju bara små skittävlingar om man jämnför med den här! OJOJOJ!

Min motivering: Jag skulle inte vilja något hellre än att få gå på en fin middag & klä upp mig, jag älskar att klä upp mig och önskar offta att jag var skitkänd då man skulle få klä upp sig varje helg ^^ Men så är det ju inte :/ Men jag skulle verkligen vilja vinna för en gångs skull!
Finner ingen bättre motivering just nu, så jag håller tummarna för att jag ska bli den lyckliga vinnaren vilket antagligen är omöjligt ....

Vill du också tävla om den fina modemiddagen? Gör ett besök hos Louis och hennes blogg Rightnow du också!

småsaker

Jag skulle bara till euorostop för att köpa något till älsklingen, men det blev såklart några spontanköp.
Vad jag köpte till älsklingen kommer jag att lägga in när han fått det.


Diadem, liten pajlett portmonä & en partytopp.


Partytoppen kostade 49 kr så jag var ju bara tvungen att köpa den, skitsnygg på.


Diademet tänkte jag skulle vara sött i sommar & det kostade 9 kr.
Portmonän vet jag inte varför jag köpte, den va bara så jäva liten och söt lixom (A)
Alla grejerna är köpta på lindex.

Såhär såg jag ut idag. (fast köpte mössan idag så den åkte på när jag kom hem (A))
Så nu är jag stolt ägare till den efterlängtade söta mössan med rosetten.
image262
Tröja - Gina tricot
Halsband - Glitter
Mössa - Lindex
+ Cheap monday jeans & fuskskinnjackan.

Passade på att ta några bilder med min söta hårboll (A)
(som förövrigt har en massa spån i hela pälsen & oerhört långt hår som måste klippas inom kort, man ser inte äns ögonen på sötnosen.)



Nej, nu måste jag röja på mitt rum, har skjutit upp det allt för länge nu.
C YA!

Så det är såhär man raggar? ^^

image261

Anonyma stackare.

Underbara dag!
Är ju ledig från skolan och vaknade vid 11 av att solen bländade mig, helt underbart! När man kollar ut ser det nästan ut som att våren har kommit och då får man ju den där underbara känslan!

Ska snart åka en sväng till euorostop och köpa en liten grej till min baby, för ni har väl inte glömt att det är alla hjärtans dag imorgon? :)

image260

Anonyma
Jag vill bara säga  hur små & patetiska ni är! Så fort en anonym har skrivit så undrar man bara vad för skit man får höra den här gången. Ni är små, så jävla små som inte skriver erat namn. Eller varför ens skriva när ni inte har nåt vettigt att komma med? Jag har aldrig bett er att läsa min blogg för att den är så jävla "bra", jag har aldrig bett er att tycka om mig, eller? så om ni nu råkar komma in på min blogg tycker att den suger varför inte bara klicka bort den & aldrig mer klicka upp den? det är så jag gör ... Och om ni anonyma är några som vet vem jag är och inte vågar skriva erat namn eftersom jag då skulle jag veta vilka ni va, stick bara. Väx upp & lär er fungera i grupp förfan! Det är klart att folk kan kommentera om dom inte håller med något  som jag skrivit om men gör det då på ett moget sätt tack.

C YA!

dagens irritation

Har precis tagit en efterlängtad och skön dusch!
Min träning slutade 21 & när jag kom hem kunde jag ju inte duscha eftersom det var Gynning på TV & efter det var jag tvungen att städa buren åt Fjuttan, våran hårboll till kanin (hon är skitsöt!) & när jag var färdig med det, ja dåå fick jag äntligen duscha!

Är ledig imorgon för vi har + dag, vilket innebär att man ska göra prov man missat eller prov man fått IG på. & Jag har gjort alla prov & lyckats hålla mig på G & uppåt så för mig blir det sova hela dagen! underbart!

Jag tror att det finns många som håller med mig när jag säger att det ska bli skönt att slippa dom där människorna i skolan imorgon som jag lackar sönder på för tillfället. Dom där som pratar, tisslar & tasslar varje gång läraren har genomgång & sen tycker att det är konstigt att dom får IG ... eller så kommer dom dagen innan provet och vill kopiera dina anteckningar & svar på frågorna som du har ansträngt dig till att svara på. Så dom tycker att dom ska få svaren serverade på ett silverfat, fast dom aldrig anstränger sig det minsta? NEJ TACK, till fjollor som tror att dom är nåt för att dom inte lyssnar på lärarn. Gymnasiet är frivlilligt så dra åt helvetet eller visa respekt för din omgivning som är där för att lära sig & håll käften förfan! Det har gått för långt nu & jag vill strypa er ..
(Ps, alla får spåra ut på lektionerna någon gång ibland, det är faktiskt okej (A) Jag menar annars skulle man ju dö.)

Nejmen nu ska jag lägga mig & läsa, tack för idag & jag hoppas att vi ses imorgon fuckers!
C YA!

Gossip girl, Juno & outfit

Kom precis hem från älsklingen. Har kollat på 2 gossip gilr avsnitt faktiskt. Väldigt bra serie det där må jag säga!
Han inte tillbringa så mycket tid med älsklingen dock för att han hade vart och kört halkan. Man får ju hoppas att han tar körkort strax efter att han fyllt 18 vilket är om ca en månad, det blir nice!

Jag & älsklingen kollade på Juno här om dagen & jag tyckte att den var skitbra! Blev så jävla imponerad av tjejen som man aldrig sett i en film tidigare som spelar Juno, hon va grym! Man lär ju få se mer av henne i filmer framöver iaf!

image257

Såhär var jag klädd idag.

image259
Som en färgklick i mörkret (A)

Långärmad tröja - vero moda
tröja som används som tunika/klänning - B.young
Strumpbyxor - lindex


Nu ska jag äta middag & sen iväg & träna lite fotboll
LOVE YA!

hell yeah.

sitter i datasalen i skolan och ska igentligen jobba med trafficking uppsatsen som jag berättade om igår att jag låg efter med. Men nu har deadlinen blivit förlängd så jag har god tid på mig att hinna färdigt med min formella uppsats! WEEI, dagens stora plus!

För en stund sedan var det världens vrål och högljudd musik här på skolan för några treor hade som projekt att uppträda & det var mest rock. & eftersom ljudet sög så lät det förjävligt  dom gånger han sjöng riktigt nära micken och riktigt högt, men jag vill inte klanka ner på han som sjöng för han är riktigt duktigt tycker jag men det dåliga ljudet gjorde honom inte rättvisa.

Min mage verkligen skriker efter mat just nu och jag hoppas att det är god mat i skolan idag, det skulle verkligen göra den hära dagen grymt bra!

Appropå ingenting så ska jag skaffa mig ett par liknande boobs om ca 5 år!
image256
........ NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!


Hoppas att eran dag blir braaa (A)
BYE!

jävla telefonförsäljare

För en liten stund sen så hann 2 olika telefonförsäljare ringa inom loppet av 30 sekunder. Finns det något mer irriterande än telefonförsäljare? & värsta är det när man är sjuk, dom tror ju att vuxna människor inte har något liv eftersom dom ringer typ kl 12 en vardag & frågar efter min mamma eller pappa :/ men hallåå , dom jobbar pucko!
Jag fattar inte varför den verksamheten inte läggs ner helt och hållet! hur mycket kan dom tjäna på det igentligen? med tanke på att alla jag känner verkligen hatar telefonförsäljare & säger "nej tack" innan personen äns talat om vad den säljer så lär dom ju inte tjäna så bra. Så snälla telefonförsäljarföretag, ge upp & skaffa er ett vettigt jobb som gör nytta istället för att irritera folk!

image254

Det var allt , så nu tackar jag för mig och börjar plugga som en idiot!
C YA!

Melodifestivalsarrangörerna gjorde ett smart drag!

Hela sverige bara älskar denna pojke.


underbart!

outfit

Snart ska jag plugga. Måste jobba med mitt arbete om trafficking, för jag ligger liter efter för att jag var sjuk två dagar förra veckan & missade då 3 lektioners arbetstid med min uppsats.
Har inget annat trevligt att berätta just nu.

Men här har ni dagens outfit.
image255


Tröja - gina tricot
Kjol - Åhléns
Kofta - vero moda
Strumpbyxor - H&M
skärp - mammas gamla
armband - Åhléns

snyggt!


pics

Matchen gick åt helvete men vi mötte ju också ett lag som precis åkt ut division 1 så det var väl inte mer än rätt att dom vann stort.

Här kommer några av bilderna från i fredags.





Ska åka & köpa geisha om en stund har jag bestömt för jag är så grymt sugen på det!
C YA!

match

Godmorgon.
Har vart uppe ca en timme nu & käkat jättegod brunch.
Ska börja leta upp alla grejer som jag måste ha på matchen. Har samling om en timme nämligen.
Så det var väl ungefär det jag hade att säga just nu ^^
C YA LATER!

Kommer det alltid att vara såhär?

Kommer du alltid att hålla det du lovat dom även om jag verkligen behöver dig?
Kommer du aldrig att lova mig något för att du är rädd att något viktigare ska dyka upp?
Kommer jag alltid att vara den som blir lämnad ensam?
Kommer jag någonsin få dig att känna den känslan som du får mig att känna?
Kommer jag alltid att vara ditt sistahandsval trots att du är mitt första?
Kommer jag att klara av det mycket längre till?
Kommer du låta mig gråta många fler tårar p.g.a dig?

Amy diamond & tilltugg

Dom som jag hejade på gick ju vidare till andra chansen iaf :)
Men jag tyckte att Amy diamond var jävligt bra, så söt & talangfull liten tjej.
Skulle det inte vara roligt om hon representerade sverige i den stora finalen? jag tror hon skulle få många röster med sitt söta utseende & sin talang.

Jag bjöd över NS till min & syrrans myskväll & det var mycket trevligt för hon är alltid lika glad, söt & sprallig!
Som jag skrev i det förra inlägget & som ni kan se på bilderna nedan så hade vi ju också jättegott tilltugg till melodifestivalen (A)

Yummie!

Bilderna från Ebbas kalas blir imorgon istället så får ni nöja er med dom här bilderna idag :)
Eller dom  blir ju idag med tanke på att klockan är över 12 & det är söndag nu. Men eftersom jag inte har gått & lagt mig än & vaknat om så tänker jag mig att det fortfarande är lördag faktiskt.
C YA TOMORROW!

melodifestivalsmyskväll.

Det blir ingen bio ikväll. Älsklingen var inte på biohumör.
Jag har bestämt mig för en chillkväll iaf för jag har match imorgon. Den är inte så värst tidigt men ändå.
Så jag & storesyrran ska snart till ica & köpa lite choklad (som ska smältas) & frukt (att doppa i choklade) MUMS! & så ska vi kolla på melodifestivalen! (A)
Det blir mys!
Dom tävlande i melodifestivalen ikväll är:
image226image227

Amy Diamond                         E-type & the poodles                   


image228image229
Brrandur                                              Face-84
        image230image232
  Velvet                                  Michael Michailoff                                                       

image231image233
Suzzie Tapper                         Christer Sjögren.

Jadu, det var en del okända ansikten för mig faktiskt, måste nog säga att jag hejar på E-type & the poodles ikväll. Har alltid älskat E-type sen jag var liten (A) haha vet inte varför, kanske p-g-a hans häftiga hår?

Vad ska folket göra ikväll då?

(Bilder från igår kommer i ett senare inlägg ikväll.)
C YA!

lite uppdatering från gårdagen.

Igår hade ju jag & älsklingen bestämt att vi skulle powernapa efter skolan, men så blev det inte, självklart så var ingen av oss trött helt plötsligt så vi satte på Bee movie. Den var väl inte så värst bra men väldigt söt tkr jag (A)

image225

Ebbas Tjejmiddag igår var faktiskt ett kalas med tanke på att det är sista året som hon är barn nu när hon  fyllde 17. Så det var fiskedam & på godispåsarna var det barbie & i påsen fanns det bara rosa godis (A) gulligt. Man måste ju passa på för man är ju bara barn en gång, sen finns det ingen återvändo.

Jag har solat med mamma idag på Brunos för man solar 2 för en på lördagar (A) & jag blir så jävla avundsjuk på mamma som är så jävla brun för hon va ju utomlands för inte så länge sen + att hon blir brun så jävla lätt. Själv blev jag bara röd & ful, men jag får sola lite till så blir det bättre tror jag nog.

image224

Kanske blir bio ikväll med älsklingen så om någon har något bra förslag på nån bra film som går nu som får ni gärna säga till! Men om det inte blir bio för oss ivkäll så vet jag inte vad som händer ikväll.
C YA!

pics

Jag älskar att lägga upp bilder i bloggen, för jag tycker själv att det är så mycker roligare att kolla på någon annans bilder än att läsa en text där det kanske står en massa som jag faktiskt skiter fullständigt i (A) men, men. Jag vet att mina texter inte heller alltid är så lockande, men jag skriver som sagt för min egen skull, jag mår bra av att få skriva av mig lite här i bloggen (A)

så här har ni lite bilder som togs innan spexfotot.

kissekatten

finke & tes

jag hade drogade ögon (A)

det måste finnas en papegoja bland piraterna

Ludde

Malin & Lunkan

folket

piraterna & dvärgen ^^

ibland blir man bara helt misslyckad på bilden ^^

snyggt


Jag kom hem till älsklingen min för ca en timme sen nu. Har duschat & ska snart sova. Älsklingen sitter & spelar AM. fotboll som just nu är hans beroende. Han har en del spel som varierar från vecka till vecka vilket han är beronde av just då. Mobbad som han är så älskar han ju självklert att spela dota med sina polare, men nu har han bestämt sig för att sluta för det kommit en ny gubbe som tydligen förstört hela spelet ^^ haha, jag vet inte vad som är mest tragiskt, att han spelade dota som en idiot förut eller att han plötligt slutade spela p.g.a en ny snubbe i spelet ^^ Ska man skratta eller gråta!? & karln fyller 18 om ca en månad .. tss

Om du läser det här älskling så förlåt! Jag älskar dig trots dina nördiga beroenden (A) höhö ..

Hos Ebba var det myys! Presenten som vi köpte till henne idag var en vattenpipa! Annorlunda & roligt tyckte jag. Vi använde den på direkten & det var nice. Var en mysig kväll för det kändes ganska dött ute & folket var otaggade på röj. Kommer bilder från kvällen i något annat inlägg, när folket skickat bilderna vill säga (A) hihi ..
SMELL YA LATER!

Thank good it's friday!

Sitter hemma hos älsklingen nu.
slutade skolan skittidigt idag, redan 10:30 faktiskt.
Efter skolan så åkte jag med tessan & finke till centrum & köpte en present till Ebba som har tjejmiddag lite senare idag. Jag kan inte ännu skriva vad jag köpt till henne om det skulle råka vara så att hon läser det här innan sin middag. Jag tror inte det med tanke på att hon lär ha fullt upp för att fixa i ordning allt, men jag tar det säkra före det osäkra ;)

Idag hade jag & älsklingen bestämt oss för att ta en powernap tsm efter skolan men nu vet jag inte vart karln är. Det är upptagen på hans mobil & han har inte kommit hem än. Jag får väl ta en powernap själv då här i hans stora sköna säng (A)

Idag fick jag även reda på att mami hittat min blogg, så nu får jag passa mig för vad jag skriver här i (A) Vill ju inte att hon ska skämmas över mig, utan tvärt om, jag vill att hon ska vara stolt över sin lilla dotter! :)
C YA!

fin?

image211

Det här var en riktigt fin vårjacka tycker jag.
Den finns på Gina tricot i 4 olika färger: färgen på bilden ovan, röd, marinblå & mörklblå fast ljusare än marinblå lixom. ^^ Den kostar endast 299 kr vilket är ett stort +. Skulle ni kunna tänke er att bära den här jackan i vår eller tycker ni att jag är helt ute & cyklar? Jag gillar självla modellen, älskar knapparna där uppe & sen att det blir rynkigt under brösten.


Sitter hemma hos älsklinge & vänar på att hans sena träning ska sluta, den slutar 22:30 :/ men, men.
Har själv vart och tränat fotboll så tänkte hoppa in i duschen nu.
LATER!

skoldagen, mellis & outfit

Skoldagen idag var kort, började halv 9 & slutade halv 1. Gjorde geografiprovet & det gick faktiskt bra tror jag!
Sen hade vi matte, gjorde i stort sett ingenting gick bara & tog närvaro & sa att jag skulle jobba i biblitoeket. Sen hade vi samhäll & jag gick & lånade böcker om "Trafficking" för jag ska fördjupa mig i det ämnet. Om ni inte vet vad trafficking är så kan jag säga att det är mäniskosmuggling där man säljer vidare människor & utnytjar dom sexuelt m.m. helt sjukt, men det är hur många som helst som råkar ut för det i världen!

När jag kom hem fårn skolan så gjorde jag en fruktsallad till mellis som bestod av: äpple, banan, mandarin & päron, smaskigt!


Bloggens första oufit med utekläderna på ;)
image210
fuskskinnjacka - scala
lila sjal - minns faktiskt inte ens vad den affären heter :/
väska - second hand
örhängen - lillesyrrans
jeans - cheap monday




Jag är så jävla trött så jag tänkte powernapa lite nu (A) ZZzzz ...
C YA!

Mina pojkar

Pappa åkte viäg för ett tag sen för att kolla på AIK:s första träningsmatch som faktiskt spelas just här i Märsta mot Valsta syrianska. Och jag kunde inte hänga med för att jag ska snart åka på spinningpass.
Jag ska alltså sitta på världens obekvämaste cykel & svettas som en gris i ca 50 minuter medans pappa står & kollar när mina pojkar spelar fotboll! FAN vad livet e orättvist!
Men men, det blir väl en del derbyn i sommar då man kommer åka in & heja fram pojkarna till seger.
Nejmen nu ska jag byta om & packa för jag ska till äslkligen efter spinningen.

image209
"Vi ser hur solen stiger över Råsunda"

C YA!


Dagens outfit

image208image207

Randig tröja - Gina tricot
Kjol - Åhléns
Skärp - ica maxi (fyndade faktiskt igår för 10 kr, why not lixom?)
Strumbbyxor - H&M
Klocka - ellos
+ svart kofta från H&M & Röda pumps från tallin.

Ska plugga vidare nu.
C YA!

favoriter

Har sett en hel del fina klänningar på bilder från elle galan.
& nu har jag valt ur mina absoluta favoriter.

image203
Skitsnygga mönster.

image204
likaså här, mönstret är underbart! & färgerna också.

image205
hur snygg är inte den där blommiga tubtopklänningen lixom!

Av dom bilderna jag har sett så blev dom här 4 klänningarna mina absoluta favoriter! Det fanns jättemånga andra fina klänningar men dom flesta hade lixom inte "det där extra". Det är ju skitsnyggt & stilrent med en helsvart snygg klänning, men nu har jag tröttnat på det & gillar verkligen sånna här klänningar som visas på bilderna ovan mycket mera!
Det är vad jag tycker jusst nu iaf!
Men som sagt "smaken är som baken"!
BYE,BYE!

back to school ...

Har faktiskt pallrat mig iväg till skolan idag & sitter just nu i datasalen & letar efter något bra avsnitt från vänner som vi kan visa upp ^^
Vi har alltså fått i uppgift på engelska att visa upp en scen från en film. Så vi är sex tjejer som ska spela upp ett avsnitt från vänner. Det blir nice!

image206

Nej nu ska jag leta vidare.
C ya later!


Bok

Läste ut en bok idag. Vi skulle läsa en bok på engelska i skolan & jag läste "The forbidden room".
Den var en besvikelse faktiskt, för jag trodde att den skulle vara mycket mera spännande, men det hände lixom aldrig nåt. Den är ju bra skriven & så men med tanke på att jag hela tiden tänkte "snart kommer det bli spännande" & det aldrig blev så, så tyckte jag bara det var drygt att läsa. Boken är ca 250 sidor & det är när man har läst över 200 sider som det där lilla "spännande" som jag väntade på  hela tiden börjar men det slutar lika fort & därför blev jag besviken.

Så för er som gillar spännande & läskiga böcker så rekomenderar jag INTE den här.
image202


Den bjuder jag på.

Jag bjuder på en otroligt "snygg" bild på mig själv som är tagen i Januari 2007, ca 1 år sedan.
image201

fettisdagen?

Igår var det besöksrekod här i min lilla blogg igen. På ca 3 dagar så har antalet unika läsare dubblats & det var ju trevligt.
Välkomna!

Är hemma från skolan idag också & jag har precis ätit gulaschsoppa som är så underbart gott!
Ska plugga en hel del idag för på torsdag så har jag världens svåraste prov i geografi.

Igår hade vi besök utav några gamla vänner som vi brukade campa med på den tiden vi hade husvagn & levde campingliv (ca 3 år sen vi sålde husvagnen). Det var trevligt, dom hade med sig semlor som vi mumsade i oss.Jag har dock aldrig tyckt om grädde så mina semlor består utavn bröd, mandemassa & vaniljsocker (det är väl vaniljsocker på locket? ^^).

image200
Jag tror minnsan att det är fettisdagen idag, så passa nu på att svulla semlor gott folk!

American Idol.

Jag bara älskar att kolla på det programmet!
sökte lite på youtube för en stund sen & hittade Kellys första audition som sedan ledde till att hon vann hela skiten. Fan vad skön & avslappnad hon är ändå, jag hade nog varit så jävla nervös att jag inte vågat säga ett ord typ (A) Men kolla bara hur skön den här bruden är på sin första idol audition.



"NEXT" & never ending game

Har suttit och kollat på TV ett tag nu.
Kollade bland annat på "Next" som går på MTV.
Det är så jävla kul att kolla på för dom har verkligen letat upp världens mest patetiska, utseendefixerade & allmänt pinsamma människor!

Så det kan va ganska underhållande att kolla på faktiskt! ^^

image199


Men om 40 minuter så börjar ändå det absolut roligaste & mest underhållande Tv.programmet på 4:an "American idol". Det kan ni bara inte missa! Så snart ska jag bänka mig framför Tv:n faktiskt.




Min älskling skickade ett spel till mig nyss som faktiskt är ganska roligt samtidigt som det kan dra en till vansinne.
http://www.jesper.nu/onlinespel/Tankespel/4110-Never_ending_level_game/
Gå in där & skriv sen vilken bana ni kom till så jag får veta om någon utav mina läsare är smartare än mig (A) haha ...

C YA!

I JUST LOVE IT!


image198
Bilderna är från modeveckan i New york.

Måndag

Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk.
Men ska åka till skolan med mamma senare och hämta lite böcker, för jag måste plugga!
Har ätit hemmagjord havregrynsgröt till frukost & kikat lite på Tv.

image197
Jag har inte tagit bilden, men sådär ser det ut när man lagar gröt (A)

pics

Klickbara bilder från igårkväll hos munther.


Förra lördagen hos älskligen.

eller?

Har precis kolat på top model canada.
Är det bara jag som tycker att Sinead är aslik Idol agnes?
image185image186
Agnes                                       Sinead


Nu har singing bee börjat, så ska kila iväg & kolla på det nu.

Fick inte åka på träningen för mamma, eftersom jag typ har fått influensan.
Jag som ville veta om jag blir uttagen till A-truppen eller inte!

HARE BRA!

igårkväll, scones & rekord

Igårkväll var nice!
Startade kvällen hos munther med några tjejer från fotbollslaget & Ebba & Tes.
Det var mys, drog sedan vidare till sigtuna där en kompis hade fest.
Min söta lilla Elin NS kom dit & fick genast fart på mig.
Igårkväll var en lyckad kväll!

Såhär såg jag ut igårkväll.
image182
Nya linnet som används som klänning från H&M
med en svart T-shirt under & svarta strumbyxor till.
+ en rosa kofta.

(kommer fler bilder i ett senare inlägg.)

Idag har jag bakat scones hemma hos älskligen & bara tagit det lungt.
Nu har jag precis kommit hem från honon.
Senare ska jag iväg på träning, men ska dock inte träna eftersom jag känner mig sjuk.
Ska dit & lyssna för vi ska snacka en del, de ska ta ut A-truppen bl.a.


By the way så hade jag besöksrekord igår, ingen aning om varför men såhär stor skillnad var det ändå.
image183
Har inte speciellt många besökare & tänker faktiskt inte heller nämna hur några det är men sidvisningarna var väl ca 50 mer än vanligt & ca 10-15 fler unika besökare än vad jag brukar ha.
Det var ju trevligt.

C YA!

influensan

Fan, känns som att influensan börjar komma krypandes.
Har varit förkyld några veckor nu, men idag har jag ont i huvet & i kroppen. Känns inte alls bra ...
Men jag tänker fan inte ligga hemma sjuk en lördag! Om det blir värre så stannar jag hemma men just nu är det inte så värst farligt.

Mamma lagar wook (min älsklingsmat) & jag är så hungrik att magen skriker!
SÅ nu ska jag ner & hjälpa mamma så att jag får mat i magem fortare (A)
BYE, BYE!

Tidsfördriv

Har precis stigit upp ur sängen, är hemma hos älsklingen & han är och spelar innebandymatch. Orkade faktistk inte följa med & kolla på den för jag kände att jag behövde sova ut!

Igår när jag väntade på älsklingen hemma hos honom så hade jag inget att göra så då började jag rita mig själv med dagens klädsel på paint, & såhär blev resultatet.

Jag kunde inte rita benen för det såg helt sepe ut ^^ men Jag har på mig.
Stor sjkorta från H&M, väst från ellos & till det strumpbyxor från H&M.
image181

Nu ska jag kolla på Gossip Girl.
C YA!

Finns det verkligen någon som inte älskar småbarn? :o


pics

De här bilderna togs för en vecka sen. Påväg till romme, i romme & påväg från romme.
ENJOY!

image179
Medverkande på bilderna är:
Tiff, Tes, Katten, Ebba, Pao, Fliz (jag), Hanna, Lelle (älsklingen), munther, John, Lito & PD



                                                                           JAG ÄLSKAR DIG!
image180
Jag & älsklingen min i backen.

BYE!

skön dag.

var otroligt trött imorse men pallrade mig iväg till skolan.
När jag kom dit så var första lektionen självklart inställd & jag som verkligen tänkte ta sovmorgon, men det löste sig ändå för vi flyttade fram engelskan. VI hade engelska i 45 minuter & sen slutade vi :) underbart!
Satt kvar i skolan & spelade lite kort för vi skulle käka på kina men dom öppnar u inte förrän 11 & klockan var ju bara 09:15.

Nu är jag hemma hos älsklingen & han sitter på CP (cyperplace) & nördar sig.
Jag är hos honom för jag skulle hämta hem lite grejer men när jag ändå är här så tänkte jag att jag kunde powernapa lite här för jag är så otrolgigt trött! Zzzz ...

Gonatt gott folk.
C YA!

RSS 2.0