Dagens

Slänger in en dagens också innan jag lägger mig framför TV:n och somnar.







Ny kavaj/jacka som införskaffades innan bion i tisdags. 80 kr på monki, kap.

C YA!

En torsdag i Uppsala

Idag har jag hängt i uppsala med Vanessa.

Vi åkte till Gränby centrum och shoppade, för det regnade för mycket för att gå på stan.


Sen köpte vi med oss lunch+frukt från ICA och åkte hem till Vanessa och kollade på film.

Sen mötte vi upp Ebba på IKEA när hon slutade jobbet. Jag köpte små kaktusar till mina minikrukor och Vanessa köpte en papperskorg till Lennart.

Sen åt vi på Le Forno som ligger precis brevid Ebba. Alla åt Ebbas favoritpizza och den var grym!

C YA!

Tisdag


Var och såg bio med bästaste Clar. Blev Beck - levande begravd och den var sjukt bra!

C YA!

VICKAN! <3




























Tack alla för en grym kväll/natt!

C YA!

Måndagens

Såhär såg jag ut i måndags när det vart utgång på älskade vickan!

C YA!

Bye älskade Elin!

Imorse 05:00 var jag på arlanda och sa hejdå till min älskade vän Elin som lämnar oss märstabor för att uppleva livet som au-pair i ett år! Jag är glad för henne skull för familjen verkar grym, men jag är ledsen för min egen skull! Kommer att sakna dig massor pinglan! <3


C YA!

KC

Nu har jag fixat så att jag kan visa lite bilder! först ut; bilder från kc-fredagen!



























C YA!

nyvaken

gick upp för 30 minuter sen. känns inte riktigt okej. Men med tanke på att jag gick och la mig 06 somm är samma tid som jag börjat jobba flera gånger så tilllät jag mi själv att sova så länge jag ville!

Var alltså ute på vickan igår tills det stängde, käkade på max och åkte hem med första tåget. hade en riktigt trevlig natt! Tack bästaste Clar för underbart sällskap! + alla andra, speciellt Mia som bjöd på en strawberry  daiquiri!

Har en massa bilder från fredagen och igår som jag vill lägga upp men min data är smoockfull och jag kan inte rensaq den mer än vad jag har gjort så jag får lösa dt på något annat sett, så det dyker nog upp loite försenade bilder snart ;)

C YA!

fredagens

fredagsfliz.



idag har jag jobbat med malin och imorgon ska jag umgås med min pingla elin som kmr lämna mig i ett år och sen blir vickan med syster och kompisar. kmr bli grymt nu när pride inleds!
C YA!

kc












hade glömt att publicera dessa bilder från förra onsdagen när vi käkade gratis buffé på kc :)
ikväll blir kc men dans istället för mat!

C YA!

ledig

idag och imorgon är jag ledig så ikväll blire fäääst.
gjort lite ärenden med papi idag, hämtat ut nya mobilen, köpt en almanacka och köpte lite nödvändigt smink.


C YA!

jobb

slutar om 15 min. har vart en lugn dag på jobbet idag precis som igår om man jämför med annars. Vi är helt fullbokade hela tiden och har knappt bilar när kunderna kommer. Har jobbat med Malin stackarn som fick jobba från 06-24 :o för att killen jag skulle jobba med vart magsjuk och ingen annan kunde, sen börjar hon 07 imorgon också, snacka om att malin är en tapper själ ;) haha.. men man får tänka på pengarna sen ;)

C YA!

AIK-Malmö

serien drog ju igång i lördags igen efter VM uppehållet och jag var självklart på plats.





Vi fick straff efter 5 sekunder, så vi tog ledningen tidigt och sen ägde vi hela matchen och vann med 2-0! nu jävlar vänder det, hoppas jag iaf ...

C YA!


mys

myskväll med elin igåår och kinabuffé idag! sweet!







snart bär det av mot jobb.
C YA!

Trött tjej


Idag känner jag mig ungefär såhär! vid 15 idag när jag trodde att jag slutade jobbet eftersom jag började 06 så insåg jag att jag skulle jobba mellan 07-16, gaaah. men men, sista timmen var lugn och jag får ju mer cash i augusti. Böjar bli lite sliten av allt jobb. men får sova ut imorgon, jobbar 15-24 tis, ons och tors, sen ledig fre & lör! yes, parteeey!

C YA!

championsleague










Försenade bilder från championsleaguekvalet i tisdags.

C YA!

parteeey

Igår firade vi min födelsedag! Tack alla som kom och förgyllde min kväll! blev dock inte långvarig på kc då jag fått lite för mycket av det goda, men jag hade en toppenkväll hos mig!

















back to work again. börjar 07:00 imorgon!
C YA!

för jag bara jobbar och har inget liv.

I söndags var släkten på besök eftersom jag fyllt år så jag bjöd på sommarens godaste, glass och färsk frukt!


Nu har jag bakad klart, har förberett inför morgondagen så jag äntligen får ledigt en helg och då ska jag fira att jag fyllt år och festa loss rejält! jobbar dock 06-15 imorgon så hoppas bara jag pallar med hela kvällen ;)
C YA!

Födelsedag

I fedags så blev det en födelsedagsmiddag med fina tjejer innan jag började jobba.







nu ska jag och syrran ner på kc och käka gratis matbuffé!
C YA!

LEDIG!

wei! efter att ha lökat på jobbet i 9 timmar 8 dagar i rad så är jag äntligen ledig!
Igår slutade jag 15 och åkte hem, badade, satte mig i solstolen och tog en kall bira för att ladda inför aik match, championsleaguekval. Sen kmr mamma hem och frågar om jag vill springa med henne, det vill jag ju inte eftersom jag äntligen var ledig, hade tagit en öl och inte rört mig på 2 veckor. Men jag slängde på mig träningskläderna och sprang 5 km. det var typ 40 grader men jag sprang ifrån mamma som tränar typ varje dag så är nöjd!

C YA!

haha

http://twilightsuger.blogg.se/
att någon kan hata twiligth så mycket men ändå lägga ner så mycket tid på det...nästan mer patetiskt än dom som är helt besatta av twiligth :p

jobbade 07-15:30 idag och imorgon blire 06-15...
ikväll blire fika med släkten eftersom jag har fyllt år :)
c ya

19 år


Nu är jag 19 och känner mig ungefär såhär "whatever". nejmen känns lite surt att jobba 15-24 på sin födelsedag när man fyller år en fredag och sen jobba 09-18 på lördag och 07-15:30 på söndag. galet.... men det kommer kännas skönt i augusti när pengarna kmr, då ska ja resa!

C YA! 

SOMMAR


Jag älskar svensk sommar, har aldrig förstått varför man ska åka utomlands mitt i sommaren, blir nog en sista minuten i höst istället då får man ju extra lång sommar ;)

Jobb 15-24 nu!
C YA!

jag byter skinn?


så kan det gå första dagen på en roadtrip när man ligger på klipporna i 5 timmar med en tidigare osolad men inoljad rygg :p glömde att jag bara hade en grund på framsidan så jag stekte lite för hårt och ser nu ut såhär, inte så kul.

C YA!

Vickan




Var på viackn i måndags och såg ut såhär!
Nu ska jag jobba 15-24 precis som igår och som resten av veckan (även på min födelsedag på fredag :( ) men men.. så hinner inte uppdatera mycket.

C YA!

Roadtrip


Jag och ebba var på roadtrip från torsdagen till söndagen, hälsade på elins landställe, annas landställe och campade  på gräsö. myyyyyyys och mycket sol vare!

C YA!

ROADTRIP!


gårdagens

Snart drar jag och Ebba på roadtrip! Det enda planerade är att vi ska neråt och sola järnet varje dag! blir grymt!
C YA!

dagens detaljer








Eclipse var grym! Jag tycker att det var den bästa hittills! den hade allt, kärlek, olycklig kärlek, vänskap, humor, svek, svartsjuka, fighter o.s.v. sktibra helt enkelt!

C YA!

RSS 2.0