jag shoppade ju ...

Picknicken var mys. Spelade boule och kubb. Vanessa och håkan hade gjort underbar fruktsallad! Den tackar man för (A) Men min pastasallad satt inte helt fel den heller (A)



Till gårdagens shopping.

Sandaler från din sko & kappa från Gina som jag skrev om förut. fyndade den nu för 99 kr.

Min data är så seg & jag måste iväg så ni får se resten en annan gång!
C YA!

Match, picknick & gårdagen.

Matchen idag gick bra även fast vi förlorade med 4-0. Och då undrar ni säkert hur fan jag kan tycka att det gick bra?! Men vi fick återbud i sista sekunden & spelade i dagens värme mellan kl 11-13 utan en endaste avbytare & med en man mindre en halv halvlek pågrund av att en tjej hade astma så hon behövde vila. Men vi genomförde matchen bra men hade en del otur med målen. Vi sparkade inte bara bort bollen utan vi hade spel & chanser & därför tycker jag att matchen gick bra. :)

Har fixat en pastasallad och ska snart bege mig på picknick! Myys, har länge velat ha picknick så nu blir det av, årets första picknick!

Några bilder från studentmottagningen.

Det togs inte så många bilder.

Nu ska jag dra,
C YA!

sovdags.

Har precis kommit hem från studentmottagningen & ska gosa ner mig i sängen nu. Imorgon har jag tidigt match, ska upp redan vi 08:00. Men jag har haft en trevlig kväll. De flesta är nog ute och festar ikväll, iaf här i märsta iochmed studenten. Så ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll/natt!


Förresten så lägger jag upp dagens shopping imorgon!
C YA!

shopping

Kom precis hem från huvudstaden. Har shoppat med Amanda & hon sa att hon aldrig shoppat så mycket på en och samma gång som hon gjorde idag & det beror nog på att jag har en jävla shoppingpåverkan på folk, för jag blir typ förälskad i allt jag ser och kommer alltid hem med flera kassar. Men jag ser inget fel med det sålänge jag gör det för mina pengar. Desutom så använder jag oftast allt jag shoppat flitigt!


Vad jag har i kassarna får ni se nogare i ett annat inlägg.

Såg massa studenter åka runt på flak här i märsta och snacka om att jag är galet avundsjuk! skulle göra vad som helst för att få vara en av de som stod på flaket! Men om 2 år så smäller det ;)

Ska ut i solen & steka nu & sen bär det av mot staden igen på studentmottagning!
C YA!

Sötnosen.

Idag blev jag lite rädd när min söta lilla hårboll till kanin drog ihop sig & gjorde konstiga ljud när jag skulle bära upp henne. Hon gillar inte direkt att bli uppburen men hon brukar väl bara skutta iväg lite, men nu drog hon ihop sig & lät som om hon hade ont :/ så jag lät henne vara. Men nu är allt som vanligt med Fjuttan igen (A)


SÖTNOSEN!





Ensamheten kommer att ta död på mig förr eller senare.

En dagens tack.


Jag har på mig syrrans linne från H&M, kjol från Gina & så hade jag en kofta till fårn H&M.
Halsbandet är en gåva som jag fick när jag komfirmerade mig för 2 år sen.

Nu ska jag äta middag & bege mig till midgårdsvallen för att spela match. önska mig lycka till (A)
C YA!

steka,steka,steka

Har precis kommit hem från skolan & ska lägga mig i solen och knapra på rostat majs en stund. Imorgon är vi lediga för våra lyckliga treor tar studenten, fyfan vad jag är avundsjuk! tänka att springa ut från skolan & aldrig mera återvända! underbart! En dagens kommer senare!
C YA!

bästa


Jag & älsklingen började kolla på Alvin and the chipmunks i förrgårkväll & såg klart den igårkväll! Jag är kär i den filmen! Den passar alla åldrar och är bara så jävla söt, jag vill bara ta hem dom dära söta små ekorrarna och gosa med dom (A) haha ..


Är dom inte underbara?

Natti,natti!

dagen.

Hade 2 lektioner i skolan idag & därefter så bakade jag kladdkakemuffins och stekte på altanen tills mami kom hem & hämtade mig så åkte vi & storhandlade. Hittade även en söt topp & en fin klänning på lindex. Efter det så har jag bara slappat framför Tv:n & så tog jag mig ett bad som jag skrev i inlägget nedan (A)

Dagens.

Jag var barbent för första gången i år!
Jag har på mig syrrans linne från H&M, shorts från H&M, syrrans "jacka" från gina, sjal från något stånd i kista C & smycken från pilgrim & gina. Glömde nästan, solglasögonen är från H&M.

Nu är det dubbelavsnitt av Sex and the city so gotta go!
C YA!

studmatta blir man aldrig för gammal för.

Igår hade jag & lillasyster roligt.


Uppdatering om idag kommer efter att jag har tagit ett bad!

C YA!

Dagens.

Har legat och stekt på altanen hela dagen & ska nu skriva färdigt min romananalys så jag slipper den!

Dagens.

image647image648
Jag har på mig klänning från H&M (igentligen en tröja) strumpbyxor från H&M, skärpet är Monicas gamla, väskan är från Gina, sjalen är från ett stånd i kista c typ & kavajen är från H&M.

Ha en fortsatt bra tisdag!

sommarkänslor på hög nivå

När jag vaknade idagså var det strålande sol ute & jag blev glad i hela kroppen! Åh man blir så lycklig när det är såhär bra väder! Sitter i datasalen och ska bearbeta lite texter och skriva färdigt min romananalys. Kan någon bara göra färdigt det åt mig så jag kan gå hem & solaaaaaaaaaaaaaa!

C YA!

Gina Tricot

Den här veckan tycker jag att gina verkligen har fått in 2 underbara klänningar!

image645image646
Den högra med stora blommor är verkligen underbar, me like!

bikiniattack!

Läste det här på www.msn.se nyss och kunde inte låta bli att garva högt för mig själv, Italen blev utsatt för en så kallad "bikinattack" igår när de tränade inför EM och som det ser ut på bilden så blev spelarna bara glada över besöket ;) haha... lite roligt det där.

image644


Franska provet var typ 7 sidor men ganska lätt. Hörförståelsen var bajssvår & jag fattade nada enchilada av vad snubben sa men resten kändes ganska bra! skönt att ha det gjort. Ska skriva på min bokanalys nu & sedan käka & träna lite fotboll.
C YA!

Mors dag

Du är min förebild, en underbar människa som alla gillar. Ställer alltid upp & stöttar när man behöver det.
Jag älskar dig Susanne Gustavsson!

image643
hittade ingen bättre bild på oss två, båda ser muppiga ut men sen så är vi ju 2 muppar också (A) haha

.

Jag orkar inte låtsas längre.

klantarsel & match

Idag gick jag & Amanda en promenad till Godiaffären där Steki jobbar för att köpa oss lite glass i det underbara vädret. Jag köpte en våffla med 3 kulor. När ja står och häller chokladsås på min glass så ser jag hur den ena kulan börjar rulla neråt och i alla panik om att rädda kulan så offrar jag mitt vita linne och fångar kulan på brösten & jag insåg direkt efter att det inte var värt det, varför i helvete lät jag inte bara kulan falla i marken? Det är ju bra att vara efterklok asså :p

Har precis kommit hem från fotbollsmatchen & vi förlorade tyvärr denna match :/ väldigt oturligt. Men livet går ju vidare (A)

Nu måste jag vara duktig och plugga! Det är nog sista gången det här skolåret som jag behöver göra det får jag hoppas!
C YA!

FLOPP!

Ja en total flopp blev det för Perelli, lite konstigt tycker jag, för hennes låt ägde alla andra låtar totalt! Världens befolkning har typ dålig musiksmak ;p, men men smaken är som baken.

Ska sova nu, övernattar hos min vän Amanda där vi har varit ett litet gäng ikväll som kollat på Perelli, spelat rapparkalja & t.o.m kört anden i glaset som var min älsklinglek för sisådär 4 år sen. Trevligt var det.

NATTI,NATTI SÖTNOSAR!

Eurorvision song contest

Ikväll blir det mys med Amy och hästen framför eourovision song contest. Ska kila ner & äta middag nu, sedan plugga lite franska & sedan glida över till Amys hus.

image642
Hejar stenhårt på Perelli även om jag tycker att Sannas låt - empty room var mycket bättre så hoppas jag verkligen att Perelli tar hem segern!
C YA!

Fredagskväll!

Överaskningsfesten gick till som så att Claras boyfriend Niklas fixade en lokal & lurade sedan dit Clara i en taxi med ögonbindel, ledde henne in i lokalen & när han tog av bindeln så hoppade vi fram med partyhattar, små smällare, grejer som vi blåste i & förde en jävla massa liv som sedan gick över till sången "Vad är det för en dag" som var lite roligare att sjunga än "ja må hon leva".

Såhär såg det ungefär ut ifrån Claras vinkel när ögonbindeln åkte av
(men vi övade bara på denna bild (A) haha)
image638
Tårta och en massa ballonger fanns det också, så ska det vara på en riktig överaskningsfest!

Födelsedagsbarnet själv blev överlycklig, fällde några glädjetårar & började sitt supande!
image639
finke, födelsedagsbarnet Clar & jag.

Sen gled det in ett gäng hockeygrabbar också.
image641


Sedan så blev det dans hela kvällen!
image640
Anna, Elpel, jag & halva katja.

Ja det var i stort sett det som hände igår. Fler bilder dyker säkert upp. Det var otroligt roligt  iaf, älskar er tjejer!
C YA!

överaskningsfest, konfirmation & ego pappa

Igår skrev jag aldrig vad jag skullr göra för jag ville inte avslöja överraskninsfesten fär Clara. Men det var jättelyckat om man frågar mig och jag hade skitkul. Så tack för igårkväll alla tjejer!

Idag komfirmerar sig lillsyrran min så jag har vart i kyrkan & sen haft gäster här som nu börjar dra sig hemmåt.

Skulle igentligen ha visat upp hur jag såg ut igår, men min egoistitska pappa bara raderade bilderna från kameran och bara antog att jag hunnit lägga in dom. Jävligt sur blev jag, eller jag är fortfarande det. Så därför får jag hoppas att det rullar in lite bilder här från igårkväll som mina vänner har tagit.

Måste plugga nu :/ blev inget igår.
C YA!

Dagens outfit

Dagens
image637
Klänningen är från Indiska, skärpet är Monicas gamla, jeansjackan är Claras, Väskan är från myrornas, strumpbyxorna är som vanligt från H&M, klockan är från ellos, armbandet från åhléns och ringen från gina.


Det är fredag gott folk! TAGGA, TAGGA, TAGGA!
Vi ses i dimman!
C YA!

GRATTIS DIN SNYGGA JÄVEL!

Idag fyller min aboluta favorit tjej år! Clara min bästis sen väldigt ung ålder. 17 år blir hon idag & därmed säger vi HURRA, HURRAA, HURRAAAAA!

image636
(Bilderna är tagan i Jävsö förra året)

Fan vad jag älskar dig bästisen min!

IT'S FRIDAY!

Hade bara en timmes lektion idag så det kändes lite onödigt att ens bege sig till skolan, men men. Solen är framme idag med, men det är lite kallare  ute nu. Ska inte sitta och nörda mig vid datan nu när det äntligen är sol!

image635
C YA!

sommar, tack!

image634
jag hittade en fin blomma som jag lekte lite med igår (A)

En dagens tack!

Matchen gick sådär, förlorade med 3-2 men sånt händer (A)

Här har ni dagens...
image633image632
Jag har på mig syrrans "blus" från H&M, syrrans kofta från H&M, kjol från H&M, strumpbyxor från H&M, skor från ellos, skärpet är Monicas gamla, Väskan är second hand från Myrornas, halsbandet är från Gina, armbanden är från pilgrim, H&M & gina örhängen är även de från Gina. Kände mig lite sådär "marin"klädd idag.

God natt alla söta! <3

Underbara torsdag.

Det är en underbart bra torsdag idag för värmen har kommit tillbaka! och jag hoppas verkligen att den är här för att stanna. Sen så ha rjag match ikväll, vilket alltid är roligt, (förutom när vi spelar bajsdåligt) & så slutar vi skolan om exakt 2 veckor! Happy days!

Dagens kommer lite senare idag ...
Ska skriva min bokanalys nu. Ha en bra dag & önska mig lycka till på matchen ikväll.
KISSES!

NU,NU,NU!

NU BÖRJAR FINALEN! MOT TV:N!

Fotboll i mitt <3

Dagens ..

..ringar
image631
Den silverfärgade är från gina & den färglada är second hand.


Jag måste börja på mig bokrecension men jag har inte pappret hemma där det står vad som ska vara med :/ Så jag kanske ska plugga lite franska med tanke på att vi har typ nationella i det på måndag :/ asså det är en prövning på allt vi har gjort, därför kallar jag det nationella. Men ni får ha en bra dag.
C YA!

De är så jävla bra.


PERFEKTION

image629image630

Tänk sommar & sol ...

image628
tänk er denna klänning med någon av sandalerna till och brunbrända ben! mumma!

sommarjobb!

Det damp nyss ner ett brev i brevlådan med mycket goda nyheter! Jag har fått sommarjobb! & precis där jag vill ha det,nämligen på dagis, fyfan vad underbart! När det är bra väder får man vara ute i solen och när det är sämre väder så får man vara inne och leka med barnen + att jag älskar småbarn! myyys. Det ända negativa är att lönen inte är någon höjdare och det är bara 60 arbetstimmar, så jag får väl fixa ett till jobb :p Jag har jättemycket plugg så jag ska ägna resten av dagen till att plugga, men den här goda nyheten gjorde verkligen min dag!

image627
sånna här sötnosar kommer jag hänga med i sommar ;)


Det var en lördagkväll...

...och vi var onyktra, ledsna, glada, roliga, trevliga & vi umgicks på en hög stockar.

image626

Stefan Löwenborg, du är mitt allt!

image625

dina armar som säger:
jag släpper dig aldrig
dina kyssar som säger:
du och jag livet ut
dina blickar som säger:
du är vackrast för mig
dina ord som säger:
allt jag säger är för dig
dina samtal som säger:
jag saknar dig redan
din hand mot mig som säger:
dig slutar jag aldrig älska
din famn som säger:
jag kommer ta hand om dig
dina ögon som säger:
jag älskar dig

Gårdagens

Det var trevligt igårkväll. Sådär lagom mycket folk på 18-års festen men lite för lite dans dock! Är det fest så ska man fanimej dansa! eller?

Gårdagens
image622
Jag har på mig kjol från indiska, skärp från gina, ribbat linne från H&M, strumpbyxor från H&M, pumps från din sko, kofta från salt, armband från pilgrim & H&M, klocka från myrornas & örhängen från Åhléns.


Ska åka och kolla på min lillesyrras handbollsmatch nu, var så länge sen sist!
image624
C YA!


lördag it is.

Idag vann vi med 3-0 & är nu serieledare i div. 3! trevligt värre. Håller på att fixar mig för fullt, ska snart kila över till elin & sen vidare på 18-års fest hos en klasskamrat! ha en trevlig lördagskväll folket!

C YA!

gårdagens

Eftersom klockan precis slagit över 12 så kan vi kalla det här gårdagens outfit.
image620 
Jag har på mig en tunika från indiska, skärpet är Monicas gamla, jeansen är från salt och klockan är min storesyrras.

Imorgon har jag match igen & jag hoppas det går bättre denna gång!
NATTI,NATTI!

kycklingwook it is.

Idag blev det jag som stod för middagen & den enda som skulle äta den också. Storesyrran har åkt iväg till nån kompis för hon ska typ ut ikväll & mami,papi &  melina är i uppsala & handlar melinas komfirmationspresent & andra saker. Så jag försökte finna mig en lunchdejt och efter 4 nej så gav jag upp! Alla hade redan andra planer, men man kanske var ute lite i sista sekunden också när man ringde 18:40? haha, så själv satt jag & njöt av min underbara kycklingwook!


& bara för att jag inte har något bättre för mig för tillfället men ändå mest för att ni också ska få njuta av min underbara wook så lägger ja nu upp receptet här. trevligt va?

Kycklingwook med ris.

Du behöver:
kyckling filé, wookgrönsaker (spelar ingen roll vilken sort, ta det som faller dig mest i smaken), soja, köttbuljon (grönsaktbuljong funkar också), matlagningsgrädda & kryddor som du gillar.

Såhär gör du: Börja med att sätta på riset. Skär så mycket kycklingfilé som behövs (beroende på hur många som ska äta) & stek den. När kycklingarna börjar bli sådär lagom genomstekta så häller du i wookgrönsakerna. Sen häller du i lite vatten (ca 1 dl) och lägger i köttbuljongen. När köttbuljongen löst upp sig så häller du i matlagningsgrädden. Därefter så häller du i några droppar soja & sen är det bara att krydda efter smak! Grillkrydda är ett hett tips! Smaka av med en sked och när du känner dig nöjd så är det färdigt!

Visst ser det smarrigt ut?
image616

Dessa kryddor använder jag mig av, dock väldigt lite av de två till vänster & desto mer av de två till höger!
image617

men glöm förfan inte sojan & matlagningsgrädden!
image618image619

Om 20 minuter börjar talang & jag har laddat för en myskväll med mig själv & mango + choklad apelsinkrokant!
C YA!

jahaja..

slutade skolan halv 11 idag vilket käns lite onödigt att man ens har pallrat sig upp och beget sig dit när man kunde sovit som en stock hemma i sin sköna säng! Men jag ska inte klaga för det kunde varit värre, vi kunde kanske ha slutat halv 3? så jag är nöjd. ska läsa lite & ta en powernap har jag planerat. "Penelopeaden" som jag läser är faktiskt otroligt bra! Jag tror att historiaprovet som jag gjorde idag gick bra också! hoppas!


Nejmen kolla vad jag hittade på msn.se
image614image615
Nakenbilder på Agyness Deyn. (jag har ju precis börjat gilla henne när jag hörde den här låten.) Tydligen så hade hon färgat sitt könshår i samma platina färg som sitt hår också. haha ....

C YA!

god natt

matchen gick åt helvete & nu ska jag läsa lite mera i min otroligt tråkiga historiabok med otroligt liten och mycket text! hoppas att det går bättre på provet imorgon än vad det gick på matchen idag.
C YA!

Dagens; mat, outfit & planer.

Slutade 12.00 idag & begav mig hem för att laga lunch. Det blev kyckling sallad. Jag är grym på det där med att steka & krydda kycklingen. (inte för att man typ kan vara dålig på det men jag kände ändå för att skryta lite (A))
image607image608
Kyckling, gurka, tomat, avokado & keso! Galet gott!


Såhär ser dagens ut.
image610image611
Jag har på mig klänning från Gina, nitskärp från punkt shop, ribbat linne under den genomskinliga klänningen från H&M, strumpbyxor från H&M, fuskskinnjacka från scala & skorna är Monicas gamla.

image612
som ni kanske ser så slog jag till på klänningen jag gjorde ett inlägg om från gina.

image613
Skorna på nära håll.



image609
Lekte lite med kameran när jag ändå höll på. Idag har jag nästan inget smink alls på mig, och jag som brukar använda det ganska duktigt, har varken maskara eller ögonbrynspenna nu när jag färgat, det ända jag kladdat på idag är täckstift på några ställen & solpuder över & sen ett rosa läppstift så vare klart!

Nu ska jag bege mig tillbaka till andra världskriget för imorgon har vi prov. Senare ikväll har jag fotbollsmatch så ni kan önska mig lycka till, till bägge sakerna (A)
C YA!

Mera nytt på Gina.

Nya godsaker på Gina. Älskar den här sortens kjolar, har inte införkaffat mig någon liknande än med det kommer nog att göras inom kort!
image601image603
Blommiga och vackra, transparenta och sexiga, och helt enkelt två prefekta sommaklänningar. Jag är ingentligen inte sådär jätteförtjust i dom, men de ser ut att vara mycket sköna till sommarn i hettan.

image602image604

Den här tog jag bara med för att den hette som jag, nämligen "Felicia cardigan" lite roligt. Men den va lite söt också faktiskt.
image606

C YA!

Gratisbio.se

Tänkte tipsa om en hemsida som heter gratisbio.se, säkert redan väldigt många som vet om den. Men man kan få hem gratis biobiljetter & det är väl nice? Som man brukar säga "gratis är alltid bäst" & det tycker jag verkligen är så sant! Så gå in på gratisbio och registrera er nu! Om ni skriver Fliz i fältet där det står "Värvare" så får ni 50 extra poäng! inte dumt ;)

Nu ska jag läsa om andra världskriget, fyfan vad tråkigt.
C YA LATER!

nationella och orientering

Har bara haft matte nationella och orientering idag. Jag måste vara den enda i hela världen som gillar när vi har orientering i skolan. Tycker att det är lite småkul, för att jag är väldigt duktig på att läsa karta när jag väl vill (A) Men de flesta som hatar orientering förstår inte ett piss av kartan & då förstår man ju att det inte är speciellt kul :p

Men jag är nöjd med dagen, för det kändes som att det gick bra på matte nationella och orientering gick också bra, jag och zabbie sprang (småjoggade snarare) MVG banan på sisådär 50-55 minuter, men vi hade lätt kunnat klarat den på 40-45 minuter om det inte hade varit för att vi sprang och yrade i början då vi trodde att vi hade kolla på vilket håll vi höll kartan åt för det kändes rätt, men sen var vi tvugna att  fråga våran kära idrottslärare Frenne som talade om för oss vilket håll vi skulle ha från början & när det var avklarat så gick det som en dans på rosor!

självklart skippar vi dagens idag då den bestod av träningkläder.

Måste plugga nu & sedan kommer min kära faster hit & vaxar mina ben (har aldrig gjort det förut, är lite rädd :o), färgar mina ögonbryn & ögonfransar. då behöver jag inte sminka mig! skönt.
C YA!

typ någon rubrik.

Träningen var ovanligt rolig idag & nu ska jag hoppa in i duschen & sedan fortsätta att läsa Penelopiaden som förövrigt verkar jävligt bra! Imorgon är det äckelnationella igen, usch & fy! alldeles för mycket & för tråkiga saker såhär nu i slutet av skolan. Men om 17 skoldagar så har vi skolavslutning iaf! det går fort!


älskar bilden & tösen som går brevid mig mucho!
image600

Dagens

image597image599
Idag har jag på mig en ny klänning som jag fann i huvudstaden i lördags från H&M & en kavaj till som också är från H&M. Nu upptäckte jag att allt jag har på mig (förutom ringarna) är från H&M. H&M är bra. Ringarna är från gina & ?.

Om man kollar ut genom fönstret idag så ser man en klarblå himmel & sol. Precis så som det såg ut i helgen. Men när man går ut så känner man kalla vindar och det är inte alls lika skönt som i helgen! Ge mig 25 plusgrader igen! Har haft en lång skoldag idag 8.15 till 16.00 så nu är jag helt slut. Ska läsa en bok som heter Penelopiaden och handlar om Penelope som jag arbetar med i svenskan & sen är det fotbollsträning.

C YA!

stekarmoppen & gårdagen

image596
såhär ser våran otroligt heta stekarmoppe ut på nära håll & den går i hela 40 km/h i nedförsbacke!
Och det bästa är ju att man kan cykla hem om man skulle få soppartorsk nånstans :p haha ...

Igårkväll
så kilade jag ju över till Clara & dit kom även Amanda, Therese, Vanessa & katja. Vi var där en stund & umgicks lite & sedan begav vi oss till en fest som tog slut precis när vi kom. Så några av folket gick och satte sig på en hög stockar? haha och bara snackade om allt mellan himel & jord. & sen begav jag mig hem till min mycket efterlängtade älskling!


Ska plugga lite franska till & sen sova! fan vad skönt!

CIAO!


Gårdagen

Ja, igår mellan det att jag låg och stekte på altanen....
image591

....så gled jag runt på våran stekarmoppe i området iklädd min nya bikini.....
image592

... som har ett otroligt fint mönster...
image593

...och jag kände mig precis lika cool som far min när han glider runt på sin motorcykel.
image594

Haha, Nejmen pappa har fixat våran gamla moppe som vi använde flitigt på vårat landställe för ca 5-6 år sen så jag tog mig en åktur för att svalka mig lite från den stekheta solen. Sen så spelade jag och pappa boule & ett racket spel där man har varsit träracket och slår en gummiboll mellan varandra, myys. Kändes som att vara på vårat gamla landställe igen! :)

Nu ska jag hjälpa mamma med kycklingsalladen & lära mig lite franska!
C YA!


Dagens

Igår hade jag inte mycket alls för mig. Blev en chill hemmakväll. Spelade Wii med mami & papi, det var ganska roligt faktiskt ;)

Idag gick jag upp vid 10 & försökte få med mig någon till Uppsala eller sthlm för lite shopping, men alla jävlar sov :o kl 10 på en lördag när det är världens finaste väder ute? vem fan sover då?! Så jag begav mig själv in till huvudstaden & hittade lite saker. Sen dess har jag bara roat mig på tomten med mig själv & med papi, men mer om det sen!

Nu till dagens shoppingoutfit.
image589image590
Jag har på mig min syrras linne som klänning (new yorker) & strumpbyxor från H&M till. Enda anledningen till att jag har strumpbyxor är för att jag är lurivg som ett djur på benen efter att ha sparat till en vaxning som sker på tisdag, så tills dess förblir strumpbyxorna på! Men tro mig, jag hade mer än gärna velat skippa dom!
Älskar den öppna ryggen så man kan få sig lite färg medans man går och shoppar!

Nu ska jag hoppa in i duchen, käka middag & kila över till min favogranne Clar & se vad kvällen har att erbjuda!
C YA!


Dagens outfit

kom precis hem efter att ha ätit den underbara lunchbuffén på kinarestaurangen "fyra små rätter" (inklusive den underbara efterrätten som består av friterad banan med glass & sirap!) Så nu är jag alldeles proppmätt! Så vad passar inte bättre då än att lägga sig & steka i detta galet underbara väder som vi har?! :)

kommer kanske inte att tillägna så mycket tid på bloggen i helgen med tanke på att vi ska ha sommarvärme hela helgen så ska jag hålla mig ute! För pappa säger att på måndag så blir det kallare igen ca 13 grader bara :/ så passa på alla som bor i stockholmstrakten & njut denna helg.

Dagens
image588image587
Jag har på mig ribbat linne & strumpbyxor från H&M, Kjolen är syrrans (gina), koftan är från lindex & solglasögonen från Åhléns.

C YA!

bara lyssna.


får inte nog.

Det var ju trots allt valborg.



1 - Forsränningen i uppsala
2 - Elutt baby
3 - Jag gillade "iglo-flotten" mest ;)
4 - Jag
5 - måste vara den sexigaste livräddaren ever!
6 - Elin chilli'n  in the park at uppsala ;D
7 - I'm chilli'n in the park at uppsala, haha
8 - tönten själv
9 - stekiga katja
10 - walk'n and talk'n
11 - Katja (liksom alla vi andra tjejor) var VIP ;)
12 - Mina två absoluta favoriter!
13 - Katja & Ebba m.f
14 - Jag & simon kör typ på samma fula pose ^^
15 - jag & becca, kanske den absolut snyggaste bilden någonsin!
16 - älskling tänker typ "fan vad chill att sitta här själv ..."
17 - "Men va i? hur i helvete? vart fan kom hon ifrån?" eller typ "fan vilken onödigt stor ring" ^^
18 - Fliz & Fia eller Sniz & åsna.
19 - bästa posarna jag sett ;)
20 - Jag & elutt
21 - jag & elutt
22 - Elins otroligt heta sko!

Trevligt med lite bilder som ni kan roa er åt va?!
PUSSEN!

Dagens outfit

image563image562
Lyckades se ut som ett mångo på bilderna, men här ser ni iaf hur jag var klädd idag.

Hängselklänning - H&M
strumpbyxor - H&M
skor - ellos
tröja - gina tricot
sjal - accent

syntestet gick bra som förväntat & nu ska jag packa ihop mig för fotbollsträning!
Ha en trevlig kväll!

Sommar & sol

Tidiga dagar är så underbara när det är såhär bra väder!
Bara komma hem & lägga sig & steka på altanen som jag tänkte tillägna mig åt några timmar framöver. Efter det så blir det syntest så att jag får börja övningsköra & sedan är det fotbollsträning ikväll.

image561
Jag gillar mina lackskor från wedins (A)

Ut i solen nu gott folk!
C YA!

Gina Tricot

image557                  image560             image559image558

Hittade dessa skönheter bland Gina Tricots nyheter och gissa om jag vill åka dit & spendera nu!
Men har dessvärre inget att spendera :/ haha ...to bad

C  YA!

ta mig tillbaka.

Jag vill tillbaka till ekillatiderna, underbar klass, underbara människor och underbara dagar helt enkelt. Allt var så underbart. Några utav er kanske tycker att jag är dum i huvudet som säger det, men då gick ni inte i 9D1! Ingenting är som förr & det tycker jag är mycket synd, saknar den tiden & det. Jag vill ha allt som det var då! Förutom ett undantag, Lelle var inte min då, men låt mig spola tillbaka tiden, då skulle jag haffat honom på en gång utan att tveka en enda sekund! <3

Alla förändras vi väl nångång, men många gånger är det inte till det bättre.


nationella & dagens

Kursen igår tog upp hela dagen nästan. Hann inte göra det andra inlägget som jag hade planerat, men det kommer senare idag. Hade äckelnationella i matte idag & jag tror ändå det gick ganska bra. Ni ettor som gjorde det idag vet ju att man skulle komma på något jävla system på andra delen & när läraren sa "Nu är  det två minuter kvar" så slog det mig vad systemet va & jag kunde gå därifrån gladare än jag var när jag kom! weei. (saken är bara den att systemet kanske är fel? men det funkade när jag räknade det med olika tal.) Idag fick jag även reda på att jag måste skriva natonella i engelska nästa vecka för jag missade det när jag var i sälen & som jag var lycklig över det... men men det ska nog gå bra.

Nej nu blev det fööööör mycket text. här kommer dagens, lite annorlundare & roligare!
(eller kanske bara lite nördigare? vad vet jag ...haha)

image556
Jag har på mig;
Skor från wedins, strumpbyxor från H&M, kjol från Åhléns, Skärp från myrornas, ribbat linne från H&M, Sjal från Gina tricot & fuskkinjacka från scala.

måste plugga som en jävla idiot nu!
C YA LATER!


min baby kan han

Ja vad säger man om inte GRATTIS till älsklingen min som precis tog körkort! Hur jävla nice är inte det på en skala? Nu jävla blir det åka av ;) haha ... Nejmen, jag är jätteglad för hans skull (och min egen of course!) och snart ska jag iväg på körkorts kurs (ser inte fram emot). Så snart är det min tur också :) eller om typ 14-15 månader, men tiden går fort när man har roligt (A)



Blev bara sådär störtkär i den här låten på en gång!

Jumper

Bröjade kolla på den hära filmen igårkväll med älsklingen, men vi startade den så sent så vi har inte hunnit sett mycket trötta som vi var igår. Men den ska tydligen vara mycket bra, och ni som har sett den, avslöja inte slutet bland mina kommentarer är ni snälla :p haha!
inte för att jag tror någon skulle göra det, men var bara tvungen att säga det :D

image554

Måste plugga, alldeles för mycket i skolan nu!
C YA!

match & stump

Matchen slutade 2-2 som börjar bli en vana nu :p haha, tredje matchen i rad som blir 2-2. Men, men. Skulle ju även ha vunnit denna, men så blev det inte. Skyller mest på mig själv som blir så stressad i mina mållägen att jag typ missar varje gång. Men satte en balja idag iaf & gjorde väl kanske en del andra bra grejer. Men känns ändå lite som mitt fel. :/

Läs detta, det var lite creepy minsann!
När vi skulle tacka för matchen så "skakar" man ju typ hand med alla i laget & säger "tack" eller typ "bra spelat" och mitt bland allt handskakande så känner jag helt plötsligt att jag bara skakar en stump! Asså jag blev ju skitskraj & ba släpte på en gång, var helt oförberedd då det, asläskigt. Inget illa alls menat mot den här tjejen i motståndarlaget som alltså inte hade någon hand (hon hade tagit av sig sin låtsashand då) men fatta vad läskigt att helt plötsligt skaka hand med bara en stump!
Sen blev det en motorcykel tur med farsan hem ;) Det var ett tag sen sist, myys var det!

Nej, nu ska jag plugga lite franska mina kära vänner!
CIAO!

fotboll <3

Hej mina trogna läsare!
(haha, fan vad omotiverande att börja ett inlägg sådär, men det var bara en sak som jag var tvungen att göra!)

ska snart ner & stoppa i mig en hamburgare som min söta pappa har grillat och sen så blir det för mamma att åka som en biltjuv till samlingen, för vi ska smlas om en kvart & sedan bege oss till typ fjärdhundra? (finns det?) haha, ska spela fotbollsmatch där iaf.

image553
bilden är tagen i tyskland på vårat fotbollsläger förra året.

Det var mysigt att sova hos clara inatt i henne nya tempursäng (rätta mig om jag har fel) det var ett tag sen jag övernattade hos tösen sist.
Men ni får ha en mysig söndag folket.
BYYYE!

mys

Känner mig duktig som suttit & pluggat franska i en timme nu, mer orkar jag inte. Ska kila över till Clar och ha lite myskväll där. Sen är det match imorgon igen, matchen idag gick sådär, slutade 2-2 men skulle vart vinst därför känns det så surt. precis som förra matchen. Men imorgon får man hoppas på bättre resultat!
C YA!


gårdages

image552
Detta hade jag på mig igårkväll.

Fodralklänning - Gina tricot
Kjol - H&M
strumpbyxor - H&M
"jacka" - H&M
skärp - monikas gamla

Kvällen i uppsala var trevlig, tog sista tåget hem & sov hos älsklingen.
När jag kom hem så bjöd mamma mig på solning så vi for till brunos & nu ska jhag slänga i mig något innan jag ska på match. önska mig lycka till (A)
C YA!


uppsala today

Ska till ebbas fajna hus i uppsala om en timme kanske. & vad som väntas där, ja det återstår att se ;)

Eftersom mina kompisar vägrar langa bilder till mig snabbt så får jag väl slänga upp en gammal bild från partillecup, som blev slutet på min handbollskarriär, tråkigt nog. Men kul var det ...
image548
Ni tänker säkert, "fan vad kasst med regn när man är på liseberg" men jag kan bara tala om att det regnade inte mycket alls + att det var inga köer och berg och dalbanerna går fortare så det är bara positvit med lite regn om ni frågar mig ;)

C YA!

valborg it was

Valborg igår var mys. Startades i Uppsala med underbart väder där jag träffade några fina människor som det var mycket länge sen sist. Sen for jag hem & fixade mig för kvällen. Vid 19.00 så var det födelsedagsmiddag hos anna med trevliga tjejer & sen hände det inte så mycket mer, vi var där en stund & det verkade väldigt ont om fester så jag begav mig hem till älsklingen som var lessen (eller snarare arg) för han tappade sin plånbok :/ men som han själv brukar säga "är huvet dumt får kroppen lida"  haha, det uttrycket  kanske inte passade in så jättebra i detta fal, men vafan! ;)

fick inte se någon brasa igår vilket har gjort mig lite ledsen. Jag tycker att sånt hör till!
En gång om året ska man se en brasa, 1 maj. En gång om året så ska man se fyverkerier, 1 januari. En gång om året ska man klä ut sig, Halloween (datum?) En gång om året ska man dansa smågrodorna kring en midsommarstång!, midsommar (datum?.
Det är regler som ska följas helt enkel, men i år bröt jag ju en så jag är lite ledsen i ögat.

Bilder har mina kära vänner tagit men inte skickat ännu, så det kommer!

RSS 2.0