Fjädrar <3


Fick bland annat med mig det här hem från stan igår. Från H&M ..





Tycker att fjädrar är så jävla snyggt på sommarn. Nu har jag massor med fjädrar så nu är det bara sommaren som saknas!

C YA!

Torsdag

Nu sitter jag i kuren på jobbet och lyssnar på mina bästisar i P3!

Idag fyller mitt körkort 1 år! Weeei! Under det här året med körkort har jag hunnit med att bli stoppad i 3 poliskontroller och fått en P-böter! Ganska duktig endå då jag hade körkortet med mig och var nykter i alla 3 kontrollerna och P-bötern berodde på att pappa inte vridit tillbaka klockan 1 timme i hans bil som jag lånade och tjuvade då en timme på P-skivan, onödigt!!!

Ha en fin torsdag people!
C YA!

Ledig onsdag

Idag är jag ledig från jobbet, så jag åkte in till stan tidigare idag för lite shopping! Fick med mig lite fina vårkläder hem.
Idag ska jag träna lite step på sats, städa lite, packa lite och baka.

Såhär gick jag klädd idag i det underbara väder!



C YA!

LÖRDAGEN!

I lördags så började vi kvällen med sushimys hos mig! Var riktigt mysigt att det var earth hour där mitt i förkröket också ;) Sen drog vi ner till allas vårat älskade KC!













Syrran hade också kompisar lver på wiidance och karaoke! Bra drag!

C YA!

Freeeedag

I fredags så jobbade jag till 21. Därefter raceade jag hem till Clara där vi förade och sedan körde tessan in oss till stan för en utgång på magenta!





















Jag har haft en sjukt bra helg som vanligt och man slutar ju aldrig förvånas över hur fina och underbara vänner man har!

C YA!

Fredagens








infallible

Köpte ny foundation förra helgen och bestämde mig för att prova den nya infallible brush som även var på rea.



Den är grym är allt jag har att säga. Går skitsnabbt och enkelt att applicera och täcker bra!

C YA!

update

Gick upp 0900 och solen sken, vilket var nice då jag hade bestämt mig för att starta dagen med en springrunda (och om det inte hade vart sol så hade jag haft en anledning att inte springa). Men en anledning fick jag iaf då jag inte hittade löpskorna och med mina problemvader och benhinnor så måste jag ha mina löparskor med svikt. Så det blev ingen springrunda utan satte på wiidance och svettades lite framför TV:n.

Sen så lagade jag 2 tacopajer som familjen får äta ikväll. Betalade även lite räkningar då lönen kommit idag!

Nu sitter jag på jobbet och kommer att göra det till 21:00 sen racear jag hem, byter om och går till Clara för förkrök. Det är fredag och löning så ikväll kör vi all in i staden!

C YA!

EGOBOOST!










Bara för att det är så otroligt roligt att leka med kameran ..

C YA!

Nytt i garderoben

Igår hade jag en underbar förmiddag med zabbie. Vi åt lunch och fikade på valvet och sen tog vi ett varv på eurostop innan jag började jobbet. Jag fick med mig det här hem från  Kappahl;

En beige blus...


..med snören som man kan knyta en fin rosett med


Den perfekta vardagsaväskan ..


..med perfekt storlek och som passar till alla kläder.


C YA!


Nytt halsband

Beställde det här  halsbandet från cocoo.se förra veckan. Kmr bli skitsnyggt i sommar! Gillar verkligen färgerna.



Sjukt snabb leverans måste jag säga, kom dagen efter beställning.

 C YA!

Lördagen

Som jag redan berättade så började ju lördagen strålande med SPAdag med mami på söder. På vägen hem gick vi förbi corner och tog en cider/öl. Sen åkte jag hem och piffade till mig lite och begav mig sedan till Elin för middag. Vi fortsatte sedan till kollage  där vi dansade hela kvällen lång och sen avslutade jag med en nattfika med bästa Clara!





















C YA!

Lördagens




C YA!

Svar på kommentar

Jag får så sällan kommentarer så för att enkelt hitta svaret så svarar jag här i ett inlägg på den senaste kommentaren;
emmi
 ([email protected])
om En gammal dagens:
hur får du den perfekta färgen på håret?

Jag har gått från mörkbrunhårig till Blond på egen hand förut men när jag hittat tillbaka till den blonda färgen jag vill ha så har jag för att behålla den använt mig mest av blondspray. Blondspray finns att köpa på kicks för ca 85 kr. Jag brukar spraya blondsprayen på handdukstorrt hår och mestadels på min utväxt och underhåret och kammar sen ut det med en kam för att det ska bli en jämn blond färg.



Men nu när min fina duktiga vän Josephine gått färdigt frisörutbildningen så går jag också till henne och gör blonda slingor! Hon jobbar på Stubben i vällingby.'

C YA!

Lördag

Igår åkte jag och mamma till söder vid 10-tiden. Det var underbart väder så vi promenerade lite i solen och försökte hitta någonstans att äta. Slutade med att vi åt i köpcentrumet "Ringen" då jag tog sushi och mamma pasta med kyckling. Vi hann även kika lite i affärerna innan vi begav oss till SPAradiset.





När vi var klara på SPAt så åkte vi hem och svängde förbi coner för lite öl/cider och backgammon!

C YA!

SPAradiset

Igår fick äntligen mamma sin efterlängtade julklapp. Det hon fick var 55 min massage och en timme i privat relax där frukt och juice ingick. Jag kan verkligen rekomendera SPAradiset! Lite annorlundare än andra SPA-anläggningar med jättemysig inredning. Personalen var också supertrevliga och duktiga.

vänterummet


vänterummet


vänterummet


massagerummet


relaxen


relaxen


relaxen


i bubbelpoolen


Man fick ta med sig vin eller bubbel om man ville..








sminkrummet


buddah


putting on my makeup ...

C YA!

New shoes

Blev lite kär i de här skorna förra året, men när jag bestämt mig för att köpa dem så var min storlek slut. Men så förra veckan när jag var i väsby centrum på H&M så finns det ett enda par i min storlek och för halva priset, snacka om ödet! Så nu har jag ett par perfekta vardagsskor i vår/sommar.



Idag är jag ledig! Tog sovmorgon och sedan åkte jag och solade. Känner mig förkyld och lite småsjuk så ikväll blir fredagsmys!

C YA!

En gammal dagens




C YA!

Hur många lingon finns det i världen?

Eftersom mitt jobb har ett sammarbete med Glada hudik teatern så fick vi biljetter till en förhandsvisning av den. Så jag tog med mig lillesyrran och såg den igår. Jag kan tycka att den var lite småseg och det hände inte så mycket ibland och det skulle kanske kunnat vara lite mer roliga skämt, men som helhet så var den en riktigt bra film. Den är fin rakt igenom och det var länge sen jag grät så mycket till en film som jag gjorde i slutet på denna så absolut en film man ska se!



Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=EJwsaOvhWZ4


C YA!


Biomys

Började dagen med en skitmatch borta i enköping. Jag spelade sämst då jag fått för lite sömn och kände mig inte helt fit for fitght. Men men,...Sen blev det desto bättre för jag och Amanda åkte till Ebba i uppsala för lite käk och bio. Det blev "The king's speech" som vi hört var grym och som vunnit massa priser. Den var bra och absolut värd att se men det blir lätt så att man ändå tänker "såå bra va den ju inte" när man bara hört en massa bra innan.

Jobbar 06-15 imorgon!
GOD NATT!

LÖRDAGEN!




























C YA!

Gårdagens






C YA!

Släktkalas

Idag hade 3 släktingar på pappas sida slagit ihop sina födelsedagar då alla fyller jämnt. Min syssling fyller 20 idag, min faster fyller 40 och min farmors syster fyller 70 så de hade 130-årskalas :)

Jag fixade fin,fina presenter.





C YA!

FREDAG

Gårdagen var bra! Var ju ledig så började dagen med en lång sovmorgon. Sen promenerade jag hem till Fia som bjöd på underbar wook. Vi snackade lite skit och gick sedan till mig och tog bilen till centrum och köpte lite grejer till kvällen. Sen vare middag hos Amanda med finaste tjejerna och så vidare till KC för en massa dans!

I KC-DIMMAN!

C YA!

Bättre sent än aldrig

Bilder från förra lördagen när vi började med sushi hos mig och elin körde oss in till stan, vad som hände sen stannar mellan oss ^^

tycker den här bilden är lite charmig. Linsen ville inte öppna sig ordentligt.



























C YA!

trööööööööött

Nu somnaaaar jag snaaart, lååååååång daaaaaaaaaaag ... känns som jag bor på jobbet när jag åkte hem 24 igår och var här 08 imorse och är fortfarande kvar, illa!

Men imorgon gott folk, då jävlar får jag helg! är ledig fre,lör,sön och samma sak nästa vecka, yeeey! Det firar vi med middag med tjejorna hos Amanda imorgon!

C YA!

Jooobb 24/7

Sitter på Jobbet med Jenny. Slutar 24 och då äre bara hem å slagga för imorgon väntar en lååååång dag. Ska vara här 08 igen för möte som kommer hålla på nästan enda tills jag börjar jobba 15-24 igen. kuuul. Så kmr bli segt med uppdatering här ;)

C YA!


Halsband

Pysslade ju även ihop ett halsband förra veckan.











Ja, där ser ni lite olika ansiktsuttryck som man kan matcha halsbandet med ;) (eller så älskar jag bara att ta egobilder..)

Träningsmatch ikväll, wish me good luck!
C YA!

Mobilbilder från veckan som gått

ONSDAG



Jag och syrran lyxade till det lite med att äta ute på ett jättemysigt ställe i Märsta.

TORSDAG





Var ju i stan med Jossan. Fikade på Hannas jobb, jättemysigt och god räkmacka! Som ni ser så satt man lixom uppe på en liten "hylla".

FREDAG



Kinabuffé med Zabbie!

Nu jobb 15:30-24
C YA!


In progress












C YA!

Fjädrar i öronen






Nu ska jag  jobba 14:30-22
C YA!

Torsdagens





C YA!

SOMMARLÄNGTAN!

Att spontant åka på en roadtrip i sverige, crascha kompisars landställen, avsluta sista kvällen på en familjecamping på en ö med att slå upp ett tält, grilla korv, fylla upp ett plastglas med vin, fälla ut solstolen och luta sig tillbaka och njuta, det är fan sommar det!

bild från min och Ebbas roadtrip i juni.

C YA!


Homemade

Den enda som gissade hade rätt! pysslade ihop två fjäderörhängen (såkallade earcuffs) och även ett fjäderhalsband.

Jag är nöjd.
Fler bilder på själva pysslandet kommer ;)

C YA!

Ledighet och pyssel

Idag har varit min enda lediga dag denna vecka. Dagen började med att möta upp Jossan i stan. Vi gick in på älskade cocoo och sen gick vi och åt på ett fik där Hanna (som jag känner genom jossan) jobbar. Det var mys! Sen gick jag i lite affärer och fick med mig lite pyssel hem.





Kan ni gissa vad jag har pysslat ihop?

C YA!

Vårkänslor

Detta kommer användas flitigt i vår/sommar.



Väskan är ny och beställdes från H&M för 99 kr för några veckor sen. Hatten köpte jag i rhodos nr jag var där i september.

C YA!

får det lov att vara en kopia av Fliz?

Fick ett ryck på jobbet förra veckan och kopierade mig.





det här är fan vad jag kallar konst! ^^
C YA!

SPA

Nu ska jag tappa upp ett bad och ha SPA-kväll.

C YA!

RSS 2.0