älskling & den rutiga skjortan.

Sitter hemma hos älskligen & han ligger här bakom mig & sover så sött!
Jag har varit på fotbollsträning & när jag kom hem till min baby så gick jag fram till sängen där karln min låg & då vaknade han upp med världens sötaste min som sa ungefär "vart fan är jag någonstans & vem fan är du?" haha, Han var så jävla söt att jag nästan blev lite tårögd (A) älskar min baby mest av allt, vill bara krypa ner brevid honom & hålla om honom men det tänker jag inte göra nu p.g.a 2 anledningar:
1 - Jag är svettig för jag har inte duschat än.
2 - Jag vill inte väcka honom när han sover (A)


Jag älskar den rutiga skjortan & henne!
image178

Har länge letat efter en rutig skjorta men inte hittat någon som jag fasnat för, om någon vet vart det finns någon snygg rutig skjorta så kan ni gärna tipsa mig (A)



Nu ska jag hoppa in i duschen & sen krypa ner i sängen brevid älsklingen min som bara sov en timme inatt & är supertrött. Så gonatt gott folk.
C YA!

jävla skitotur man kan ha!

Fan vad arg jag var för en timme sen asså.
När jag skulle åka & hämta mitt paket så glömde jag min mobil där mitt paket nr stod i ett sms. Så när jag kom fram till coop så kunde jag inte hämta ut mitt paket utan det nummret. Då fick jag gå till busshållsplatsen som ligger en bit bort & jag missade precis min buss då va de bara att vänta 30 minuter på nästa, så jag gick i några affärer på centrum, hittade faktiskt ett billig, fint, rosa läppstift till mig (det enda possitvia i det hela). Sen när jag ska ta bussen så är den försenad & när jag kommer till station så har min buss redan åkt ifrån mig! Då jävlar lackade jag! Då var kl 17, samma tid som mamma slutar jobbet, & inte kunde jag ringa henne & be henne hämta mig eftersom jag glömt min mobil så de va bara för mig att knata hela vägen hem!

När jag kom hem så frågade jag mamma om hon ville rädda min dag & skjutsa mig till coop & det ville hon (A)
När jag hämtade ut mitt paket så behövde jag inte betala för det, vilket jag tyckte var lite skumt. Jag sa det till mammsen & hon sa "men dom skickar säkert en faktura." För 10 minuter sen så ringde en dam från coop & sa att dom glömt att ta betalt av mig & att det vore bra om jag kunde åka dit och betala idag ^^ haha. Ska på träningen snart så åker väl förbi coop & betalar på vägen ;)

En negativ sak till var ju att tunikan jag beställt var alldeles för stor. FAN!
Hoppas ni har haft en bättre dag än mig.
C YA!

Dagens outfits & ellos beställning.

Kom hem från skolan för en stund sedan, tog en banan & satte mig framför datan.
Idag har vi haft spexfotot som jag tjatat om & jag tror det blev jävligt bra faktiskt. Har tyvärr ingen bild från när alla var med för vi fick inte ta kort när vi stod uppställda p.g.a nånting med fotografens specialutrustning, vet inte riktigt vad ^^

Så idag blir det 2 st outfiter.
Dagens vanliga outfit & dagens spexfoto outfit.

Pirat

Mammas gamla blus, väst & skärp.

Dagens vanliga

Kjol - Åhléns
Tröja med rosett - H&M
Skärp - second hand
Strumpbyxor - H&M
Armband - Åhléns
Kofta - B.young



Ska åka till coop nu & hämta mitt paket från ellos :D
C YA!

Prov, spinning, fynd & sovdags!

Naturprovet som skulle göras imorgon sköts fram en vecka vilket var underbart skönt med tanke på att jag hade hela dagen fullplanerad & ingen tid att plugga vilket jag verkligen behöver!

Spinningen gick bra, det är alltid lika skönt efteråt! Sitter här med en öm rumpa & ska snart krypa ner i sängen min.

Nu kommer lite pics på dagens fynd.
(Jag är fullt medveten om den dåliga bildkvalitén!)


Halsband - Åhlens, Ring - second hand


Örhängen. 1 & 2 - second hand, 3 - punk shop


Armband - Åhlens


Dom guldiga runda är också från punkshop.


Klänning - H&M, Tröja - Gina tricot, Randig tröja - Gina tricot
"finkofta" - H&M, Linne i stor storlek kmr användas som klänning - H&M



Axelbands väska - Second hand


Skärp 1 - Second hand
Skärp 2 - H&M


Jag kan nästan höra hur sängen ropar på mig "Felicia, Felicia du måste sova nu!"
Så härmed känner jag att det är dags att gå & lägga sig. Nattinatti!
C YA!

shopping & spex

Har precis kommit hem från stan, har gjort en del fynd tycker jag nog.
Har lite bråttom nu för jag ska käka & byta om på en kvart för jag ska vara i Väsby på spinning 19:00, så jag lägger in bilder på det jag köpt senare.

Imorgon ska vi ha spexfoto i skolan & vårat tema (som jag har skrvit om förut) är pirater & jag har precis letat fram alla kläder jag behövde från mammas garderob från 80-talet (A) fick inspiration till vad jag skulle ha på mig från pirates of the caribbean.
Ni kommer säker få se bilder på spexfotot framöver.

BYE!

Besviken

Åh, jag är så besviken på mig själv. Jag som lovade mig själv att jag verkligen skulle försöka att klara av mitt nyårslöfte, men jag har ju fan inte äns försökt? Nej, nu jävlar ska det bli ändring. Den 1 Februari startar mitt nyårslöfte om, det kommer att bli svårt, jobbigt & tufft, men jag ska fan klara av det den är gången, med min vinnarskalle så ska jag fan inte misslyckas (A)

Längtar tills imorgon då jag ska in till stan med finke. Hittar säkert något jag vill ha (det gör jag alltid) ^^

Men nu ska jag börja leta fram alla kläder till min fotbollsträning, som är utomhus dessutom :/ men men, mys ändå!

image155

Fotboll är livet!

HARE BRA, HEEEJ!

tävling


- Majda har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett par läckra pumps eller en lyxig velourdress. Tävla du med!Allt du behöver göra står här! -

Gårdagens inlägg då datan dampade kommer nu istället.

Har pluggat en massa naturkunskap hemma hos älskligen & det har väl gått sådär.
Har även kollat lite på outsiders där det handlade om folk som lekte ponnys typ? haha, sjuka människor det finns & det sjukaste är att dom tycker att dom är fullt normala ^^ men underhållande är det iallafall!


image153

Sen kollade vi på American Idol. Det är så jävla kul att se dom stackars människorna få sina drömmar krossade när dom fåt höra hur jävla dåliga dom är & dom som trodde att dom skulle vinna hela skiten! ajajaj ..
Tyckte så synd om den 16:åriga tjejen som hade en mamma som var svårt sjuk p.g.a sin kraftiga övervikt och flickan ville bara göra sin mamma stolt men lyckades inte gå virade & hon blev verkligen så ledsen att juryn följde henne ut till hennes föräldrar & berättade vilken fin tjej hon var. & jag som blir så lätt känslosam satt där i älskligens säng & fällde några tårar av medömkan.


image154


Men nu ska älskligen förhöra mig på naturkunskapen & sen är det sovdags.
Hoppas ni haft en bra måndag, C YA!


Kallt, filmkväll & desperat efter hjälp!

Har precis kommit hem från skolan. Är hemma hos älskligen fast han är inte hemma än för han slutar 17 så jag väntar på honom. Men satan vad kallt det var ute då! Skinnjackan var nog inte det bästa valet av jacka en kylig dag som denna.

Igårkväll kollade jag på "Allt en tjej vill ha". En riktigt gullig familjefilm men dock lite tråkigt att man kan förutspå slutet efter att ha kollat på filmen i ca 5-10 minuter.


HJÄLP!
Jag har lite panik för vi ska ha spexfoto på torsdag & vårat bestämda tema är pirater & jag har ingen aning om hur jag ska se ut! Om någon har varit utklädd till pirat förut av någon anledning så kommentera gärna & skriv vad du hade på dig eller så kan du maila en bild på hur du såg ut till [email protected].
Vore snällt om någon ville hjälpa mig (A)

Ifall någon undrar så är min visningsbild här på bloggen ifrån spexfotot i nian, då vårat tema var bönder :)
BYE!

igårkväll & ännu en ellosbeställning

Igårkväll var nice.
Jag & Ebba var hemma hos älsklingen & förade med hans syrra & hennes kompisar, riktigt sköna tjejer.
När dom skulle vidare till krogen så visste jag & ebba inte riktigt vart vi skulle ta vägen, så vi gick hem till andreas, ebbas älskling. Vi var där en stund, tills älsklingen min ringde & sa att han var på väg hem (från en fest ute i skogen ^^) så då gick jag hem till honom & tillbringade natten där. Det var en lyckad kväll tycker jag fastän vi inte hittade någon fest att dra vidare till.

Nu ska jag snart plugga lite naturkunskap & sen ikväll så äre fotbollsträning.



Kunde inte låta bli att beställa lite mer grejer från ellos rea.
Så der blev 2 par skor, en vår/sommar tunika & en klocka.



Kunde inte hitta bilden på klockan :/

C YA!

funtionär i vikingahallen

Inatt sov jag hos älsklingen & vi båda var så otroligt slitna igårkväll efter resan till Romme att vi slocknade vid 22:15, otroligt skönt!
Gick upp ca 10:15 imorse också så jag fick sova i 12 timmar inatt, underbart!

Har suttit i spikebåset i vikingahallen hela dagen & skött musiken & även talat i micken.
Det gick bra faktiskt, var lite nervös över att uttala allas namn fel & så, men vafan jag kör ba!

Har fått tag på en del bilder från Romme men tänkte vänta med att lägga in dom tills jag fått tag på alla bilder så jag tänkte göra ett  härligt romme inlägg med bara en massa mysiga pics! ;D


Tjuvstart av rommebilderna

Jag & tiff i bussen påväg upp!

BYE, BYE!


Rommedagen

Dagen idag har varit mycket bra!
Det var skönt skidväder förutom att det blåste aningen för mycket.
Jag hade aldrig vart i Romme tidigare & jag blev positivt överraskad när jag kom dit. Många, långa & bra backar fanns det ju faktiskt :)
Det kommer nog att trilla in en massa fina bilder i något inlägg framöver från dagens äventyr, men just nu har jag inga eftersom jag inte hade kamera med mig (A) Så dom kommer in när folket har skickat bilderna till mig :)


Imorgon har jag som den nörd jag är helt frivilligt ställt upp på att hjälpa till i "spikebåset" på handbolls flick sm steg 4. (Min lillesyrra spelar).

Just nu känner jag mig galet sliten & ser fram emot att åka hem till älsklingen & bara mysa framför någon trevlig film.




Dagens höjdpunkter
När lelle stiger av sittliften och ramlar lite fult & bara sträcker ut armarna & säger "tadaa" som om det var helt planerat. - såg verkligen galet kul ut!
När munther ramlar på huvudet & ligger dubbelvikt i backen - gjorde säkert galet ont men kunde inte undgå att skratta!
När busschaffisen nästan åkte ifrån Leo som var en aning fösenad på hemvägen. - Stackarn kommer springades efter bussen & alla skrattar åt honom.
När en karl ställer sig på huvudet i bussen & alla börjar ta kort - vem fan kommer på tanken?
Therese underbara häxgarv med dom spretande fingrarna (som hon gör när hon planerar att ta över världen...öööhm va?) - HAHA, ni som inte sett det har verkligen missat något!

Det fanns en hel del mer roliga händelser som jag behåller för mig själv.
HARE BRA, HEEJ!

ÅÅH, ME LIKE, ME LIKE!

Nu är allt frampackat och klart inför morgondagen då vi ska till Romme med skolan.
Brädan är nyvallad och klar, skidglajjerna är putsade & rena, dressen är nyinköpt och otroligt het & jag kommer självklart vara snyggast i backen imorgon! NOOOOOOOOOOOOT! haha .....

Ska borta tänderna & hoppa i säng nu, tidig uppstigning imorgon så man inte missar  bussen!

image146

C YA!

Klockrent!



Jag är självklart AIK:are!

Dagens outfit

Såhär är jag klädd idag.


Tröjan är storesyrrans
Kjolen är från Åhlens (som många nog vet vid den här tiden)
Skärpet är mammas gamla
Strumpbyxorna är från H&M
Skorna är från ellos
Halsbandet är mammas gamla
Armbandet är från Kroatien
Koftan är från b.young


ska prova lite kläder inför morgondagen (Romme) & så nu.
C YA!

taggad och klar

Idag började jag 9:25. När jag kommer till skolan precis innan vi börjar efter att ha stressat som fan på morgonen så är såklart alla lektioner utom en inställda p.g.a sjuka lärare! & självklart så är det sista lektionen som är mellan 14-15 som inte är inställd. Eftersom det var en mattelektion där vi bara skulle räkna på i boken så gick vi och frågade våran "älskade" (ironsk, alla hatar hene (: ) mattelärare om vi kunde jobba hemma? & hon sa att vi skulle visa för henne att vi hade kommit till ett speciellt tal så fick vi gå hem. gjorde ca 5 uppgifter sen va jag klar :)
Sen var jag lite extra duktig och satt och jobbade i skolan med instuderingsfrågor till geografiprovet som är om en vecka :)

Oj! jag tror nog ingen orkar läsa allt det där ointressanta jag just skrev ^^

Aja, ska sätta mig framför Tv:n nu och tjuvstart äta lite av godiset som jag ska ha på Rommeresan imorgon :)
Längtar så innåt! taggad till 100 %!

ADIOS AMIGOS :)

Test

Hittade ett test som verkade lite skoj, så jag testade det.
Och ja, jag tycker faktiskt att resultatet stämmer in ganska bra på mig.
testa här du också http://www.ditthoroskop.nu/se/kabbalist_systemet.htm


Siffran Ett:
Som etta är du självständig och även självkritisk eftersom du vill vara nummer 1. Du är en mycket ansvarsfull person som är duktig i ditt arbete, vilket kommer att leda till att du lyckas att uppnå dina mål. Är målet att bli chef är utsikterna mycket goda då du har starka ledaregenskaper. Allt du tar dig för kommer att gå vägen, även om vägen ibland blir lång.

Tänk på att vara ödmjuk och på att inte köra över andra människor. Märker du att det viskas bakom din rygg bör du nog tänka efter hur du agerar och kanske visa lite mer hänsyn.

Eftersom du har höga krav på dig själv har du också krav på din älskade. Helst ska hon/han ha lika höga ambitioner som du och vara mån om sitt yttre. I ett förhållande hittar du ofta på små roliga saker, som ni kan göra tillsammans, för att komma bort ifrån den trista vardagen.

Ditt liv regeras av solen och de bästa färgerna för dig är gult och brunt.

image139

måste plugga!

Idag var det en såndär kort skoldag som jag älskar, slutade 12:30.
Jag & Tes har vart på ovanligt bra damphumör idag i skolan and I LOVE IT!


Dagens outfit

Tröja från H&M
Kjol från Åhlens
Skärpet är mammas gamla
Strumbyxorna från H&M
knästrumporna från H&M

Till detta hade jag:
mina stövlar från din sko
min höst/vinter jacka från H&M
min "sjal" från thailand
min mössa från H&M

(kanske kommer upp nån bild med något utav dessa kläder någongång framöver, orkar inte fixa det nu (A))

Nu måste jag sätta mig i lugn och ro & plugga geografi som en galning!
För våran lärare gör nämligen galet svåra prov & jag har prov nästa torsdag så måste börja i tid den här gången.
sååå . önska mig lycka till (A) hihi
C YA!

Gynning, DH & saknad!

I huvudet på gynning vad llika underhållande som förra veckan.
Men satan i gatan vad jag längtar tills Desperat Housvifes börjar sändas igen den tiden istället!



På tal om ingenting så måste jag bara tilläga hur jävla mycket jag saknar min gamla underbara klass!
9D1 föralltid i mitt hjärta! :')


image136
Vi delade 3 underbara år av glädje, tjaffs, torra skämt, kanske t.o.m tårar?
Ja, en hel del känslor iaf!
Kommer aldrig att finnas en bättre klass!
Och som vi brukade säga: 9D1 ÄR KÄRLEK!

Godis & outfit

Snart ska jag ta bussen till en av sveriges största godisbutiker som faktiskt ligger här i märsta.
Där jobbar Ebba och jag ska jag köpa mig en massa onyttigt godis som jag ska gotta i mig på bussresan till och från Romme på fredag :)


Dagens outfit.

Lila klänning/tunika med fickor från lindex
Strumpbyxor från H&M
Skärpet är mammas gamla
Pumps från Tyskland
Örhängen från Åhlens
Armband från pilgrim

Ellos kläderna

Här är elloskläderna som jag beställde.


Ja, kameran suger fortfarande tyvärr :/

image123
Det här är även dagens outfit.
Blus med rosett från ellos (den nya)
Jeans från cheap monday
image124
Örhängen från Kicks
Armand från Gina Tricot

image125
miniväst

image126
Väst (sämst bild, men man ser lite ändå så ..)

image127
rosa blus

image128
med en liten rosett där bak. . . .

image129
kofta som man inte ser så bra

image130
här ser man färgen lite bättre iaf, lila. . . .

image131

image132
bruna pumps med sidenband

Det var allt för ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen & sedan krypa ner i sängen!
ADIOS AMIGOS!

veckan tips, lite försent

Jag glömde att lägga in ett veckans tips i helgen, så jag gör det nu!

Veckans tips är Dove summer Glow
image122

Jag använder båda dom här krämerna. Den stora är för kroppen och den lilla för ansiktet.
Man får en fin brun nyans (inte orange), det ser faktiskt ut som en riktig solbränna som man inte lyckas applicera på krämen så att man får ett "streck" eller så.
Dem är även billiga, kostar väl runt 50-lappen.
Så för er som vill bli lite brunare nu i vintermörkret så rekomenderar jag starkt Dove summer Glow!

ointressant

Nu ska jag ner och hjälpa syrran med våran marängtårta som vi ska fika på när mami & papi kommer hem.
Dom har vart i Spaninen en vecka.

Senare kommer jag att lägga upp bilder på det jag beställde från ellos och på vår/sommar kjolen som jag har sytt!

C YA SOON!

ellospaketet har kommit

Ska snart åka och hämta ut mitt paket från ellos på coop :)
Sen ska jag nog sy lite när jag kommer hem.

Romme med skolan på fredag! TAGGAAAAD SOM FAN!
image121
Me love snowboarding!

Cup, skitväder & fina mönster.

Cupen gick inge vidare, men det är skönt för då slipper jag spela matcher tidigt imorgon och jag får sova ut ordentligt! :D fyfan vad skönt!

Jag vill ha våår/sommar nu!
Det är världens jävla skitväder här i märsta. Det blåser så inåt & det regnar! kan det bli sämre?
Ge mig sol & 30 grader + så skulle jag bli riktigt jävla glad!

underbart fina mönster som jag gärna skulle vilja ha på mina kläder nu i sommar :)
image120

Tävling igen faktiskt

Jag är väl med i så många tävingar som möjligt i hopp om att jag kan vinna någon utav dom (A) hihi

image37
Så självklart är jag med i även denna Tävling!

Min motivering:
Jag har aldrig haft turen att vinna något någonsin så det skulle förgylla hela mitt liv om jag bara vann en endaste tävling! ^^ plus att jag skulle nog se lite läcker ut i det där armandet, eller? ;)


chillkväll

Är så jävla mätt just nu :o
har käkat tacos till middag & hallon med blåbär och choklad som man värmer i ugnen och äter tsm med vaniljglass till efterrätt. smaskigt!

Jadu, vad ska jag göra ikväll? inte mkt. Älsklingen är med sina killkompisar och jag är hemma och bara tar det lugnt så jag orkar spela tipscupen imorgon, en inomhusfotbollscup i väsby. Har lixom samling 07:45 :/
Men det ska bli kul att spela lite fotboll iaf :)

Ni får ha en underbar helg gott folk!
C YA!

Tävling


Ysolla har en tävling just nu där man kan vinna en supersöt basker med rosett!



Min motivering:
Jag tycker att mössan var urgullig och jag skulle gärna vilja ha en vit som passar utmärkt till min vita halsduk.
Den lilla rosetten är helt underbar & jag älskar rosetter!
Så jag vill helt enkelt ha baskern för jag tror att jag skulle passa väldigt bra i den och för att jag älskar den!

nationella, fynd & knäppisar

Idag hade vi träning inför nationella svenska uppsatsen.
Det gick inge vidare men man fick sluta när man va klar så jag slutade kl 10 idag, underbart!

Jag hade inget att göra när jag slutade så jag tog en tur in till stan själv.
Hittade faktiskt ltie smått och gott nu när det var rea på rean :) det fanns faktsikt några fynd kvar, tro det eller ej!

Dom här tre plaggen införskaffades för några timmar sen.
image113
Jadu, vad ska jag kalla den? "tunika"? från indiska för 89:50 kr.

image115
silvergrlittrig topp (den vita under hör inte ihop) även den från indiska för 89:50 kr.

image114
och sist men inte minst denna ljuva rosa kjol från H&M för 79:50 kr.
frågan är, varför ser min hand helt sjukt missbildad ut? ^^ måste vara den kassa kamerans fel (A)



Självklart händer det alltid knasiga/ovanliga saker på tåget när man åker ensam.
Påvägen in till stan så gick 2 ofräscha människor på som satt och drack sprit direkt ur flaskan så de stank, usch. Det kanske inte är så ovanligt ioförsig.
Men påvägen hem så var det en tant som skrek massa knasiga saker hela vägen hem från stan till märsta. Hon hade någon sjukdom antar jag så hon kunde nog inte råför sitt beteende men de lät lite kul iaf eftersom hon gick på tåget i stan och åkte hela vägen till märsta och satt och skrek "Stockholm är bäst, när vänder tåget till stockholm?" haha varför gick om äns på tåget?
Sen satte sig en man mittemot mig och började prata med sig själv! haha, när man inte trodde att det kunde bli värre lixom ^^

HARE BRA, HEJ!


spinning & beställning

Igår vare spinning med fotbollslaget och jag hatar verkligen spinning!
Jag fattar inte hur man kan vilja bli spinninginstruktör och spinna flera gånger i veckan?!
Man har så sjuk ont i rumpan dagen efter! Dom där jävla sadlarna man sitter på är så förbaskat obekväma och själva spinningen är asjobbig, så jag fattar helt enkelt inte hur människor kan vilja göra det frivilligt :o
Men jag antar att man vänjer sig.
Men det känns ändå så jävla skönt när spinningpasset är slut och man har klarat av det.


Igår beställde jag lite smått och gott från ellos.
bland annat den här skönheten!
image112
C YA!

Wok, Fat Albert & outfit

Onsdagar är alltid korta skoldagar för mig och idag vart den ännu kortare, slutade 11:30 skönt!
Jag skulle käka i skolan innan jag tog bussen men de va äckel mat så jag bestämde mig för att laga min specialrätt hemma, nämligen wok! Finns det något godare?

Jag har precis kollat på en film som heter "Fat Albert" hade inte sett den på länge och jag ba älskar den! så jävla söt film!

image108
själva filmen är inte tecknad!




Dagens outfit ser ut såhär

image109
image110
Ursäkta den dåliga kameran, men jag har ingen bättre för tillfället!

Skjorta - syrrans
Kjol - Åhlens
strumpbyxor - H&M
Skärp - mammas gamla
Halsband - minns ej
örhängen - kicks


me like, me like

image107

Så här skulle jag mer än gärna vilja gå klädd!
Helt underbart vackert, rött och svart är så jävla snyggt tsm!

I huvudet på gynning

Har suttit bänkad framför Tv:n en längre tid denna kväll.
Kunde ju verkligen inte missa "Ugly Betty" eller "I huvudet på gynning".
Jag måste medge att jag tycker att Carolina Gynning är sveriges skönaste brud!
Fick många goda skratt under hennes program må jag säga.


image106


bloggens första dagens outfit

Skulle igentligen ha slutat skolan för 5 minuter sen men fick sluta för ca 80 minuter sen (A) skönt ..
Nu ska jag plugga lite engelska och dricka te med honung så jag blir kvitt den här jävla förkylningen & kan träna lite fotboll!


Här kommer dagens outfit.

Kameran är dålig & spegeln är smutsig!
image103

image105

Tröja från B.young (den som jag köpte i söndags)
Strumpbyxor från H&M

myspys

Nu ska jag snart bege mig mot bussen.
Ska åka till min älskling så ska vi hyra en film och sen åka hem till mig och så ska jag bjuda honom på min goda wok samtidigt som vi kikar på filmen vi ska hyra nu.

image102


Kommer nog inte att skriva något med inlägg idag eftersom jag ska tillbringa all min tid med älsklingen ikväll.
Ni får ha en underbar måndagskväll allihopa!
C YA!

Humor, "action", lesbiska & skoluniformer - D.E.B.S

Har precis sett klart en film som gick på Tv. Den hette "D.E.B.S" och den var ganska bra faktiskt.
Jag kan varmt rekomendera den till alla tonårskillar där ute som drömmer om snygga spiontjejer i små skoluniformer där den ena spiontjejen blir kär i boven som dem ska fånga som självklart är en tjej.
Men jag kan även rekomendera den till folk som har lika dålig humor som jag (vilket jag tror är ganska många faktiskt)!





Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i min sköna säng!
C YA!

Nu kommer ni få er ett riktigt gott skratt!

Jag har testat hur jag skulle se ut i olika kändifrisyrer.
Det var faktiskt riktigt jävla svårt att passa in mitt huvud men vissa ser faktiskt ganska bra ut medans några andra ser galet roliga ut ^^


Dom som jag tkr ser rätt lyckade/bra ut faktiskt.
image85image86image87image88image89image90image92image91
För stort huvud till den minikroppen ^^


Dom halvfula ^^
image93image94
image95image96
Bighead? ^^
image99
minihead?

Dom helfula! haha ..

image97
MAN ELLER KVINNA?
image98
TRANSA?                              

Men helt seriöst gott folk, fanns det någon frisyr som jag passade riktigt bra i?
ADIOS AMIGOS!

Tävling

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

spelkväll & shopping

Igår kväll vare myskväll.
Jag spelade "med andra ord" med lillsyrran och hennes 2 kompisar.
Grymt roligt spel, väldigt simpelt men otroligt roligt! Det spelet kan jag starkt rekomendera, och det passar hela familjen (inte dom minsta)!
Sen kom älskling och sov här.

image84



Idag har jag vart i väsby C, var på jakt efter jeans nu när "NOW" har halva priset på allt, men jag hittade inga som fall mig i smaken men en fin,fin bh & en riktigt söt "tjocktröjetunika" (kan vi kalla den) införskaffades.

Nu ska jag gå och äta mammas goda middag!
CIAO!

Undebart fin låt!


Igår, idag, tips

Igår var en härlig kväll.
Paosan hade ordnat en underbar kycklingsallad och underbara muffins till efterrätt!
Det var en härlig stämning bland alla brudar och jag var glad rakt igenom!

Nu har jag precis vart och storhandlat med mami.
Mamma och pappa ska åka utomlands en vecka på måndag för mamma fyller 40 och jag och mina 2 syskon ska vara hemma själva. Mamma är jävligt orolig för dom har aldrig låtit oss vara hemma en vecka själva för dom tror väl inte att vi kan klara av det ansvaret o.s.v. och om jag ska va ärlig så vet jag inte heller om vi kommer klara det :o haha ^^



Tänkte slänga in veckans tips i det här inlägget och det är Liparazzi!
Jag införskaffade mig det i början av veckan och dom rear ut dom för endast 49 kr på Kicks nu.
Ett riktigt fyndigt läppgland som har både spegel och lampa inbygt så man kan använda den när som helst!
Igår kom den faktiskt till användning som en ficklampa i den mörka skogen :o
image83

Jag längtar tills middagen är  klar, TACOS med mjuka bröd! underbart!
C YA!

vill ha nu.

Bara jag som längtar något enormt?

image82

fin?

Jag älskar verkligen fredagar! slutar halv 12 och det är så oerhört skönt :)


Nu tänkte jag faktiskt lägga upp bilderna på min söta klänning som jag sydde i onsdags.
Jag är verkligen ingen talang på att sy och jag är inte så jävla petnoga av mig heller.
Jag hade varken mönster eller måttband men lyckades ändå skapa den här klänningen :)

Det är så himla kul att sy något som blir lyckat så att man kan använda det, för då vet man att det inte finns någon som har en likadan :)



image80




image81

Eftersom det var svårt att få till midjan och jag tyckte att det såg lite misslyckad ut så fick jag idén att sy ett "skärp" av det överblivna tyget.


Idag är det middag hos Pao som jag skrev om igår och jag längtar som tusan!

Fräsching

SItter hemma hos älsklingen min, ganska så nyduschad och fräsch och väntar på att karlns träning ska sluta så han kommer hem någon gång (A)
Jag har själv vart och tränat lite fotboll.

Jag är trött och hungrig nu & därför inte på bra humör för att skriva ett intresant inlägg :p
Men imorgon lägger jag in bilden på klänningen som jag lovat.
C ya don't wanna be ya (den kända veriationen)
C ya I know you wanna be ... me! (min egen veriation) ^^
humor, humor ..

Längtar

Åhh, jag längtar så otroligt mycket till imorgon.
Då ska blire födelsedagsmiddag hemma hos Paosan med alla brudsen, och det brukar alltid bli väldigt lyckat.

FAN DÅ! jag skulle precis lägga upp bilder på min klänning som jag sydde igår, men då strejkar såklart datan och det funkar inte att ladd aupp någon bild :/ nu måste jag bege mig iväg på fotbollsträning och sen ska jag till älsklingen. Så jag lägger in bilderna imorgon om det funkar.
Jag lovar :)


klänning & grattis

Har sytt på min klänning hela dagen och den är snart klar. Jag tror den blir fin,fin :)



Idag fyller sötnosen Paulina 18 år så jag vill önska henne ett STORT GRATTIS!

image79

Älskar dig baby!

shopping för hela slanten

Har precis kommit hem. Åkte direkt till eurostop efter skolan och köpte en lila "sjal" som jag så länge velat ha & så köpte jag 2 tröjor. Var där igår också och handlade lite kläder. Mamma, mina syskon och t.o.m några av mina kompisar tycker att jag har blivit en "shoppaholic" (eller hur fan man nu ska stava det? ^^) haha, och jag håller nog med dom en aning så jag msåte tagga ner nu. Men har ju inte fått pengarna som jag jobbat ihop under lovet än och det är väl drygt 4000 så dom ska jag bevara väl och försöka ha kvar så länge som möjligt, för nu har jag gjort av med mina julklappspengar ^^ men det var värt det, har gjort många fina fynd ;)

Efter jag vart på eurostop åkte jag direkt till syaffären på märsta centrum och köpte mig lite tyg, för jag har planerat att försöka sy en söt liten klänning till på fredag som jag tänkte ha på mig på paosans middag, hon fyller faktiskt 18 år imorgon, så ett otroligt stort grattis till henne! Så jag kommer tillbringa hela morgondagen åt att sy tror jag nog :)
Får se hur det går, lägger kanske in en bild när den e klar om den blev fin.
Adios amigos!

Tidsfördriv

sitter i datasalen i skolan och har precis skrivit färdigt min novell.
Jag vet inte om den blev lyckad eller inte för själv tycker jag att jag är urusel på att skriva och jag brukar heller inte få så speciellt bra omdömen på mina uppsatser ^^ Men hur det gick den här gången återstår att se. Hoppas att det gick hyffsat bra!

I brist på  fantasi för tillfället efter att ha lagt ner det på min novell så tänkte jag inte skriva något mer.
CIAO!

Pics

Här kommer några utav bilderna jag lovat. Har inte fått tag på några fler men det får duga :)


80-tals middag




Nyår


Beslutsångest.

Jag har börjat tänka på hur många gånger man står inför svåra beslut i livet.
Det är så oerhört jobbigt att välja ibland, själv får jag alltid beslutsångest.
Det finns ju olika slags beslutsångest. Man kan ha beslutsångest över om man ska sluta i handboll eller inte, om man ska ha på sig den snygga klänningen eller dom snygga jeansen på festen, om man ska köpa den där onyttiga chokladkakan som man är sådär barnsligt sugen på eller inte, ja i stort sett kan man säga att man har lite beslutsångest dagligen.
Men sen kommer dom där riktigt svåra besluten där det står mellan 2 saker som man vill göra & som båda är på samma dag & samma tid. T.ex att man är bjuden på middag hos 2 nära vänner och man måste göra den ena besviken. Det är då man bara önskar att man kunde dela sig själv på mitten & gå på båda grejerna. Ibland kan det vara ännu viktigare & svårare beslut där det kan vara livsviktigt att man väljer rätt, eller att man sårar någon som man verkligen älskar. Sen när man har gjort sitt val så kan man ju inte heller sluta att tänka "vad skulle hänt om jag hade valt det andra? hade det vart bättre för mig? hade jag haft roligare?" o.s.v.
Svåra beslut som man måste handskas med och det är så livet är & alltid kommer vara.
Tyvärr.

13:dagen

Eftersom jag inte har skrivit något här på några dagar så tänkte jag berätta istället vad jag har gjort för att inte ha tid till det.

Jo först så har jag ju jobbat & då går jag upp vid 05 & kommer hem vid 17 - 17:30 ungefär. I torsdags efter jobbet så åkte jag in med syrran till stan & shoppade lite & sen direkt hem till min fotbollsträning.
I fredags direkt efter jobbet så vare bara att skynda sig & leta fram mammas gammla kläder för jag skulle på 80-tals middag hos min käre vän Vanessa & det var mycket trevligt det. Direkt efter det gick jag hem till min älskling & tillbringade hela natten där & sen på lördagen åkte jag från min älskling hem & fixade mig skrev ett snabbt litet blogginlägg "ont om tid" sen åkte vi på middag hos min gudmor som är mammas bästa vän &min syrras & för tillfället min chef. Så jag & syrran övernattade där efter en underbar middag & jobbade idag. Men nu blire inge mer jobba för mig för imorgon är det back to school as usual.

Nu ska jag iväg på fotbollsträning & sen hem till min älskling!
BYYYE!

Ont om tid!

har haft fullt upp dom senaste dagarna, därav inget bloggande. ska iväg vilken sekund som helst nu också så hinner inte skriva mer, jag uppdaterar bloggen när jag kommer hem igen :)

jobb,jobb & mera jobb ..

Eftersom jag jobbar nu så hinner jag inte sitta ner & skriva blogg.
För jag går upp 5 på morgonen jobbar till 4 så jag är hemma vid halv 6 & då har jag offtast massa annat viktigare för mig än att sitta vid datan som t.ex att mysa med min älskling som jag har gjort idag :) Vi kollade på den nya "bring it on" filmen som hette nånting annorlunda men jag minns inte vad ^^ Men de va ganska bra iaf :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp vid 5 imorgon.
Jag kanske är konstig men jag tror ändå att det är många som håller med mig när jag säger att jag älskar att jobba! Jag känner mig så duktig som går upp på morgonen, gör nytta & tjänar egna pengar! Känns så jävla bra helt enkelt!
Ska dock bara jobba dom här 2 sista vardagarna så det blir mera bloggande sen (A)

C YA

(har ännu inte fått tag i några bilder från nyår (lessen) :p)


Nytt år, nya möjligheter!

Nu är år 2007 förbipasserat & år 2008 har precis inletts!
Jag har faktiskt aldrig haft något nyårslöfte, men jag har bestämt mig för att ha ett i år.
Men det tänkte jag inte sriva om här, kan bara säga att det kommer bli svårt att uppfylla.


Gårdagen firades som så att vid 17 tiden åkte jag med familjen till Robbans 40:års fest. Det var faktiskt ganska många ungdomar där men hade ändå redan innan bestämt mig för att inte ringa in det nya året där. Vi käkade där & så & vid 21 så åkte jag & Anna hem till Vanessa. Där var alla brudarna som taggade till för fulla muggar ;D
Därifrån drog jag, jasmine, tes & finke vid 21:30 tiden till Jerez. Men jag hade ingen lust att stanna där en längre tid så jag drog vidare ensam till hogges fest som bara var några meter därifrån. Min älskling kom dit med sina kompisar & vid 12:slaget så gick alla ut för att kolla på fyverkerierna.
Hogges fest tog slut vid 2 tiden så då skulle jag  & älsklingen gå hem till honom när vi mötte Carro som skulle till en annan fest. så vi hakade på henne dit & var där nån timme eller så. Sen  var det bara hem & sova :)
Det var väl ingen riktigt höjdarkväll kan jag säga men det var helt okej.

Jag tog inga bilder med min kamera så jag har tyvärr inte fått nåra som jag kan lägga upp. Men så fort jag får dom så lägger jag in dom :)

RSS 2.0