inga bilder

Alla bilder från de senaste dagarna som jag tänkt uppdatera om ligger på en annan data som just nu inte vill funka. Så det får bli lite försenat som vanligt :p Men idag har jag vart ledig och känt att jag inte orkat annat än att åka till tandläkaren och sedan bara slappat hemma. Har plockat lite på rummet, kollat på film, tv och läst.

Bjuder på en av många egobilder som finns i arkivet,

ons och tors blire jobb 15-24 sen är jag ledig hela helgen och har massa roligheter framför mig! weeei.
C YA!

Backslick a la Kling

Elin kling var ju så sjukt snygg i sin backslick att jag var tvungen att prova på en själv sista kvällen på kryssninge, var bara sjukt svårt att få mitt hår att ligga bakåt!









Men annars vare ju rätt nice tkr jag.

C YA!

Tallin - tredje kvällen

Bättre sent än aldrig kmr här bilder från tredje kvällen av tallinkryssningen, alltså på båten tillbaka hem.









hur jävla skön är inte den här bilden egentligen? ^^




























Idag är jag ledig! :D
C YA!

wonderful things

Jag har förälska mig i färgen beige på sistone så när dom svarta skorna som jag beställde från nelly kom in i beige också så sa det bara klick på direkten! Sen fick jag med mig en fin, fint tidningsställ i plexiglas från åhléns inredningavdelning förra helgen när jag var i stan med Elin. Då fick jag även med mig boken "Elsas mode" hem som jag läser just nu.







Nu blir det julmarknad i Sigtuna med mamsen och papsen!
C YA!

En lördag på söder

Förra lördagen var riktigt mysig trots det dålig vädret. Jag och Elin åkte till söder för att luncha på älskade herrmans, därefter upptäckte vi att cocoo.se har en butik precis där, sjukt snygga smycken till bra priser! Sen gick vi och kikade i alla små second hand affärer på söder, fick med mig en fin rosa spargris hem.



















Nu jobb 15-22!

C YA!

en vanlig dag på jobbet

Det står just nu en dyngrak man vid vår disk och säger att han han inte pratar svenska eller engelska ^^ han kastar typ sitt kreditkort på min kollega :p Han mummlar massor på halvdålig engelska och viftar med sina kort! haha... Min kollega försöker säga att vi stänger nu och han säger "i'm waiting for you"! han kommer typ decka ute i snön :/ ...

Update 27/8 15:00
När securitasvakten som stänger hela hyrbilscentret kom 23:55 och sa åt mannen att gå för att vi stänger så svarade han "you shut up, i'm waiting for her" och så pekade han på min kollega :p Vakten försökte vara trevlig och förklara för honom att vi stänger och han MÅSTE gå nu! Tillslut så ringde vakten polisen. Så 3 poliser står och försöker prata vett med mannen som vägrar att lyssna, tillslut gick jag hem eftersom vi hade stängt så jag vet inte riktigt hur det slutade, kanske fick mannen tillbringa natten hos polisen.

C YA!

FREDAGSMYS MED ZABBIE

Förra fredagen var jag hos Zabbie och hade fredagsmys! det blev hemmagjort pizza och sedan frukt med choklad!


























Nu ska jag jobba 15-24!

C YA!

leonaglar

Jag rpvade att göra leopardnaglar förra veckan, blev rätt tufft faktiskt! Dock inte lika bra på höger ahand eftersom jag inte är vänsterhänt.

Blev guld som bas...





C YA!

Harry Potter och dödsrelikerna - del 1

Igår raceade jag och Clara till Kista för att hinna fram och se Harry 21:15. Clara slutade 19 men satt kvar och gjorde nåt test som hon tydligen failade på några gånger och var tvungen att Clara det innan hon kunde gå :p Så vid 20:30 slirade vi iväg i min skoda med vatten på vindrutan som inte ville försvinna för att det var is på vindreutetorkarna så sikten var dålig, men det funkade! Inte världens enklaste grej heller att köra i höga kilklackar då man inte riktigt känner när man träffar gasen, men det gick fin, fint och vi hann dit i tid så vi hann köpa snacks och besöka toaletten innan filmen började.








C YA!


Harry Potter och dödsrelikerna

Det blir jag, Clara och Harry kl:21:15 i Kista! Awesome!

C YA!

Kryssning - tredje dagen i Tallin


















bilder från tredje kvällen kmr!

C YA!

Helgen!

Jag har haft en grymt bra helg! Men jag gillar ju som sagt inte att skriva utan bilder och kameran är ju såklart hos en kompis som nu befinner sig i london. Så direkt när jag har fått kameran så blir det uppdatering om denna helg.

Men för att inte göra detta inlägg alldeles för tråkigt så kan jag ju slänga in några egobilder från arkivet ;)





C YA!

Kryssning - andra kvällen

Andra kvällen tillbringades i Tallin. Vi käkade donken till frukost, gick lite i gamla stan, åt middag på vapiano, krökade på mitt och zabbies rum och hängde på hotellets nattklubb en stund.







































C YA!

Same but different!

Både de här skorna finns att köpa på www.chapnlle.com! De är precis lika förutom att det är öppen tå och glesare mellan nitarna på den vänstra. Förut fanns bara den vänstra som jag kikat på sjukt länge men aldrig klickat hem, men nu när den hägra finns så blir det nog den som får komma hem till mig! Men ska fundera lite till medans jag jobbar!

vilken föredrar ni? Våga kommentera nu, jag vet ju att ni läser! ;)

UPDATE 17:20
Tänkte bara tillägga att dom kostar lika mycket, så egentligen får man mer för pengarna för den högra ;) mer tyg och nitar! ^^

C YA!

Fredag hela veckan!

Det är fredag och det är sol! wihooo! Synd att man sitter på jobbet bara, hade gärna strossat runt i stan, börjat kika på julklappar och tagit en fika på ett mysigt café. Men så blir det imorgon istället så ge mig sol då! :)

Ikväll blir det mys med älskade Zabbie, imorgon blire lunchbuffé på söder med elutt och sedan fira att Malin fyllt 20 med bästaste tjejerna! Så jag har en fin,fin helg att se fram emot!

C YA!

P3 <3

Så jävla bra, jag är kär i morgonpasset i P3! Helsköna människor. Jag älskar människor med skän humor som bjuder på sig själva. Därför har jag även blivit helt frälst av Ana gina, speciellt hennes show med programinslaget "Svennemorsan Bettan" (tror jag det hette) helt fantastiskt bra humor! Det är sånt som gör min dag! Hennes show finns att se på SVTplay och nu kl 10 ska hon även vara med i P3, hur nice? Det är så jag tillbringar min morgon här i kuren på jobbet :)

C YA!

Kryssning - första kvällen


































C YA!

myssee

En gammal dagens från förra veckan.



C YA!

VIKTOR 20!





















































Viktor fick en liter öl av mig och kondomer och ett hemmagjort kort av de andra brudarna!

C YA!

outfit

Såhär såg jag ut på 20-årsfesten förra helgen, invigde Nelly-klackarna som är galet höga!

(om bilderna ser avlånga ut så är det för att jag vill inte ha dom så stora som dom är när jag lägger in dom och sen när jag minskar dom så är det svårt att få till dom. Har även märkt att även fast de inte ser avlånga ut på min data så kan det göra det när jag gått in på min blogg från någon annans data.)

C YA!

vinter

Jag har sett hur regnet förvandlats till snö, men det spelar ingen roll för det är alldeles för blött för att snön ska få stanna kvar som ett vitt duntäcke över marken. Själv tycker jag att det är lite skönt att snön försvinner eftersom det är så knepigt att ta sig fram i klackar i snön. Men det får gärna vara fullt med snö under jul och nyår, men därefter räcker det :)

C YA!

update!

Sitter på jobbet, slutar om en timme!! Sitter ännu en gång i kuren och lyssnar på P3, läser bloggar och chillar.
Kryssningen med fotbollsbrudarna var grym! bilder kmr ikväll.

C YA!


GODMORGON!

Dålig uppdatering då min kamera blev kvar hos Malin i helgen och jag gillar inte att skriva utan bilder! (detta beror på att jag saknar talangen i skrivandet som gör det intressant att läsa utan bilder) Men såhär ligger det till! Jag sitter på jobbet, började 06. Slutade 24 igår, men snällt nog fick jag gå vid 23 så att jag skulle hinna få lite sömn. Och nej vi har inte så galna tider här jämt utan jag kunde inte byta bort mina pass på något bättre sätt. Behövde bli av med 2 pass eftersom jag ska på kryssning direkt efter jobbet! Åker till Tallin med fotbollslaget och är hemma på söndag igen.

Så det kmr inte bli så mkt intressant uppdatering förrän på söndag!

Men tänkte bara säga att jag hade sjukt kul i lördags! Malin bjöd på god mat, jag fick träffa en saknad ebba, finke var snygg och taggad som vanligt! Tänkte även tala om att den långa vinflaskan på bild i inlägget "parts of my room" som står brevid ett slags "vinglasställ" format som ett hjärta gick åt i lördags och det blev kanske lite mkt, men gick bra att jobba på söndagen ändå ;)

Hörs igen på söndag/måndag med en massa bilder! Nu ska jag chilla vidare med mina älskade vänner i P3! <3
C YA!


Rings <3


Jag älskar ringar, ju större desto bättre! Så har samlat på mig lite på sistone och tänkte visa upp min lilla samling.

Alla guldfärgade


De guldfärgade favoriterna,


Gillar dem här med, men känns lite mer vardagssnygga


De silverfärgade


De silverfärgade favoriterna!


de som varken är guldiga eller silvriga och lite mer vardags.


C YA!

Myskväll

Såhär brukar det se ut efter jobbet när jag jobbar kväll. Slutar ju vid 24 då och är inte trött. Så sätter alltid på te och tänder ljus och läser en tidning, bok eller kollar på TV :)

Ikväll är det jobb igen 15-24!

C YA!

Parts of my room






















gillar verkligen det svartvita fotot på mig och mina syskon! så skön gammeldags känsla över det. Och jag gillar min snikna min när jag snor kakor :p
C YA!

last saturday!








Det var igentligen halloween då på KC men det förstod jag försent då jag trodde det var denna helg :p
Men nu bär det av mit 20 års fest! <3

joooooooobb

Ännu en skön dag i kuren! För er som inte förstår vad kuren är så är det ett litet hus vid återlämningen. Jag jobbar ju för er som inte vet på Europcar och när folk lämnar tillbaka sina hyrbilar så går jag ut och tar emot dom, frågar om allt gått bra, kollar så att det inte tillkommit några skador under hyran, talar om vilken buss de tar till flygplatsen och sedan parkerar jag bilen. Så idag började jag 9 och fram till 14 så är det 2 bilar som ska komma in, så ja ni förstår att jag inte har mycket att göra! sitter och äter frukost, dricker kaffe, lyssnar på P3 och läser bloggar :) lite småmysigt!

C YA!


middag+bio

var skyldig min syrra en försenad födelsedagspresent som bestod av missag och bio! Så idag var jag äntligen ledig och bjöd  syrran på underbar mat på o'learys och därefter bio! Det blev filmen Due date och den var sjukt rolig som förväntat!

jag idag,




Måste sova nu, jobb 09-18 imorgon!

C YA!

something new!

Köpte världens mysigaste halsduk på Lindex förra veckan!





C YA!

new shoes

Fick med mig 3 par skor från skopunkten hem i lördags! Kom ju på att jag behöver vardagsskor nu för kallar tider. Så blev ett par lårhöga fodrade stövlar som är perfekt eftersom jag alltid har strumpbyxor/legging vilket kan bli kallt i vinter. Sen ett par vardagsboots och ett par vardagsklackar!






Nu ska jag käka kinabuffé med zabbie!
C YA!

nytt lack

Nytt fränt, billigt silverlack från H&M!






Okej jag erkänner! Ja, jag lekte lite topmodell när dom ska vara lite kreativa men samtidigt fokusera på att sälja en produkt, haha! men visst säljer jag nagellacket?! erkänn nu att du åker direkt till H&M och köper dig ett silverlack!

C YA!

C YA!

Gårdagens

Igår åkte jag med bästa Finke in till stan för att kika lite i affärer och umgås!





C YA!

RSS 2.0