Våfflan

Igår åt och drack vi gott på våfflan hela kvällen, från 18 till 00:30 då åkte vi till KC. Riktigt bra kväll och en underbar känsla när alla sjunger med till euphoria efter vinsten!















Mycket, mycket fin helg!!

Strandbryggan

Vi började med ett glas mousserande hos Clara och sedan hängde vi på strandbryggan hela kvällen! Supermysig och trevlig kväll!
























Underbart!

Fredagens

Firade bästis födelsedag i fredags med en massa goa tjejer och senare kom några härliga grabbar också! En perfekt fredag för att inviga mina fina JC-skor! Fredag, löning, underbart väder och födelsedagsfirande! Kan det bli bättre?

Såhär såg jag ut. Pastelligt och somrigt!

Invigde även klänningen som kommer från gina ..

...och detta halsband från cocoo.


Mer bilder kommer sen!

Tisdagslyx

Plankstek och ett  glas rött på älsklings balkong. En bättre tisdag!





Update

Har jobbat 06-15 hela veckan och haft fullt upp efter jobbet, därav dålig uppdatering!

Jag har bland annat; tränat, myst med älsklingen, firat bästis födelsedag, gått på fotbollsmatch, firxat med syrrans studentpresent m.m.

Fullt upp nu i juni. Såhär ser kommande helger ut:
1-2  - lillsyrran tar studenten, avicii och kryssning med jobbet!
10-13 - jag och clara drar till barcelona!
15-16 - summerburst med jossan!
21-24 - midsommar på erken!

SÅ JÄVLA NICE! SOMMAREN HÄR HÄR FÖR ATT STANNA <3

Lördagen

Lördagen var underbar! Hängde först i solen hos mig med några tjejer!  Solade, spelade kubb och åt fruktsallad. Sen grillade vi hos Carro och sedan drog vi ut i uppsala! Så jävla synd om mickan som lyckades få en bot på 500 kr för att hon drack cider offentligt uppsala, fyfan vad surt!























Supporteroutfit

Igår var jag och hejade fram mina grabbar, och det blev vinst med hela 5-2 till mitt AIK!



Kick of med Europcar

Här kommer bilderna från förra lördagen! Höghöjdsbana i fjällnora och sen mat och dricka på O'connors i uppsala!























Update

Dåligt med uppdatering! Förra veckan jobbade och tränade jag mest. Var ledig på torsdagen, åkte till stan med Clara och lillesyster för att leta studentklänning till henne, vilket inte gick så bra! Sen så hade vi kick of med jobbet i lördags då vi gick en höghöjdsbana och sen käkade och drack gott i uppsala!

Bilder kommer!

Lördagen

Här kommer lördagen i bilder!




















Fantastisk kväll! <3

Gårdagens

Har haft en toppenhelg! Började lördagen med träning på sats med Anna. Sen chillade jag hemm några timmar och fixade mig inför kvällen. Vi möttes upp några tjejer hos Mickan för några glas och sen åkte vi till vapiano och åt och drack gott! Därefter gick vi till vickan. Idag åt vi lunch och mös på våfflan i solen i fler timmar och sedan åt jag middag och gick på bio med älsklingen. Vi såg 21 jump street, sjukt rolig film!

Såhär såg jag ut igår.





Mer bilder från gårdagen kmr imorgon. Måste sova, börjar 06 imorgon!

last friday night

Efter att jag och zabbie vart i stan och shoppat förra fredagen så skulle vi på middag i uppsala hos våran saknade vanessa som reser hela tiden! Det var riktigt mys! Här ser ni mina nya detaljer som jag shoppade på dagen och invigde på kvällen.

Genomskinligt halsband från H&M. Tagit kort med mobilen därför ser halsbandet typ smutsigt ut och bilden suger :p


En vit väska som blir perfekt till sommarens fester!

Valborg i uppsala <3






































UNDERBART!

Fira lillesyster

I lördags så hade lillsyrran födelsedagsfirande och jag var med lite och sen kom clara och finke över och umgicks! Blev inget festande eftersom jag öppnade 07 på söndan.











last friday

Förra veckan hade jag endast en ledig dag från jobbet och det var fredagen. Men tur hade jag för det var strålande väder och precis efter löning så jag och zabbie åkte till stan för shopping, lunch och årets första glas rosé på uteservering!













nästan sommarvärme

Idag har varit första dagen i år som jag legat och solat! Underbart att njuta några timmar i solen med en bra bok och kaffe innan jobbet! Läste ut boken nedan. Har läst alla Måns kallentoft böcker. Jag tycker att de är riktigt bra!


Valborgsoutfit

Såhär såg jag ut på dagen på valborg, som självklart spenderas i uppsala i underbart väder och med fint sällskap!






Dåligt med uppdatering p.g.a att jag jobbat massor och sedan passat på att vara ut i solen och umgås med vänner! Ska iväg på möte och jobb nu så uppdaterar mer imorgon!

RSS 2.0