jag gillar att leka med min systemkamera.


Ska dra på bio snart!
C YA!


eclipse

Idag är det premiär och jag har faktiskt skaffat mig en biljett. Jag börjar ångra mig lite nu eftersom det antagligen kommer vara en massa fjortisar som skriker så fort jakob tar av sig tröjan (det gjorde dom på förra filmen och då var det dagen efter premiären)

Vart är världen påväg när man inte äns kan få se en film som man betalat för utan attt störas? :p borde finnas vakter som kastar ut sånna personer, det är ingen konsert vi är på. 

Men, men förhoppningsvis så blir det bara några skrik  och inte som när jag var på high school musical 3 premiären då jag hamnade brevid ett gäng brudar som störde under exakt hela filmen!

haha, ska inte vara bitter nu för jag är sjukt taggad på filmen!
C YA!

lördagen

Igår var jag med älsklingen, ebba och ante i sigtuna och spelade minigolf. Jag kom 2:a och var jävligt nöjd med att komma föra älsklingen som sagt att jag suger ända sen han vann över mig i göteborg för ett år sen.

Sen kände jag för att lyxa till det lite för mig själv med en god middag. Det blev tortellini med en bacon och ost-sås! Hittade på lite av det som fanns bara men gott vare!

Idag har jag legat och stekt hela dagen! underbart!

C YA!

Champagnefrukost hos mig

Som jag skrev tidigare så började midsomar bra med en mysig champagnefrukost hos mig med brudarna! vet inte riktigt vart jag gjort av min digitalkamera så har bara bilder från frukosten som jag tog med systemkameran  som jag inte vågade ha med mig under dagen.

















myspys!

C YA!

Midsommar

Midsommar var fint som vanligt! Startade hemma hos mig med några brudar och champagnefrukost i det fina vädret (kan det bli bättre?), sen åkte vi tillsammans till Edins och tillbringade hela dagen och kvällen där med lekar, sång, god mat och trevligt sällskap!

Jag igår.

Nu ska jag kolla på den unga överklassen på kanal5 play så kommer mer bildern sen ;)
C YA!

Äkta kärlek

Har inte skrivit något om det kungliga bröllopet ännu, men känner att jag måste göra det nu. Jag hade en sjukt negativ inställning från början och undrade varför svenska folket brydde sig så mycket och varflr tidningarna skrev tips om hur mans kulle klara av att se hela skiten på tv. "vem fan bryr sig förutom deras släktningar och vänner, tänkte jag." Jag var på eken cup den dagen men vi åt precis när det hela började i kyrkan och då visades det på tv. Jag blev jävligt tagen. Fyfan vad fint det var. Jag fick tårar som jag alltid får när jag ser äkte kärlek, för äkta kärlek syns verkligen, det syns på långa vägar. Victoria var sjukt vacker och hennes klänning var perfekt!


Tyckte att den här bilden passade lite för när jag tänker på kungligheter så tänkte jag på att det är lite gammeldags och de har sånna här hattar :p haha ...Den här hatten köpte mina systrar i Riga.

C YA!

Underbara sommar!

Hur nice är det inte att vara ledig när vädret är såhär?! Idag har jag haft en mysig dag med Ebba som startade på min altan och avslutades i sigtuna.





















Men imogon blire andra bullar för då börjar jag nämligen jobba. Men sen är det ju midsommar så det gör inget att jag får jobba när det ska vara sånt här äder imorgon också.

C YA!

Match

Mys igår på altanen.

Har stekt hela dagen och nu bär det av mit match borta mot Rådmansö!

C YA!

Måndagen

Igår var jag i kista c och fyndade lite till.
Jag kör bara med täckstift och puder nu på sommaren eftersom jag har färgat ögonbrynen och fransarna, så jag är nästan osminkad vilket är skönt ;)













Nu är jag glad att jag inte har ett jobb när det ska vara sånt här strålande väder hela veckan med solsken och 25 grader! Så nu ska jag olja in mig ich ut och steka!

C YA!

New rings and things


49 kr H&M


39 kr H&M

10 kr H&M

100 kr H&M

179 kr H&M

124 kr cubus

129 kr indiska

C YA!

Eken cup

Jag hade en jätteskön och mysig dag på eken cup. Fick även träffa min underbart söta kusin Elmer!



























C YA!

whats up with the weather?

I fredags så var ju vädret lite annolunda, ena stunden regn och hagel och andra stunden sol. Såhär såg det ut på våran tomt efter haglet.





Såg även att det såg ut så under alla stuprännor jag gick förbi.

C YA!

Gästoutfit

Storesyrran var snygg i fredags när hon skulle in till staden och röja, så hon blev fredagens outfit!

Själv spelade jag match i fredags och det gick åt helvete. Igår hängde jag på gubbängsfältet hela dagen och kollade på syrran som spelade handboll. Sen blev det KC. Bilder från gårdagen kommer snart och fynden från fredagen kmr sen! ;)

C YA!

Fredag

Jag orkar inte beskära bilderna eftersom dom blir sämre då.

Försöker agera som en modebloggare med lite roligare outfitbilder, lyckas väl inget vidare, men kul äre! ;)








Har varit i staden och fyndat lite och snart äre dags för match!
C YA!

Torsdag

Dagen har varit fin,fin! Började dagen med en arbetsinterju som gick bra, skjutsade Monica till hennes bil som var på lagning, bytte en berlock till mitt panora armband, skjutsade syrran till centrum, mötte upp finke, amanda & clara på valvet och åt en underbar sallad, hälsade på Monica som bjöd på kaffe och glass med jordgubbar och sedan fixade vi nya pass.

Har hunnit med nyttiga grejer samtidigt somm jag njutit av fint väder, god mat och underbart sällskap!
C YA!

Onsdag

Dagens vart det senaste fyndet som jag aldrig visade från monki. Fast hade endast på mig detta när jag cyklade hem från älsklingen imorse, tänkte åka in till stan men när jag såg att det var blå himmel för första gången på länge så ångrade jag mig, oljade in mig och stekte hela dagen!

C YA!

Mysmiddag

Åt riktigt lyxig mat igår om jag får säga det själv ;) ungsbakad potatis med räkor, skagen, ägg, sallad, citron, vitlökssmör och skagenröra! Jag och melina kände oss som slavar när vi stod i en halvtimme och skalade räkor åt familjen, men gott vare!




C YA!

Tisdagen

Såhär såg jag ut igår.

(bilden blev suddig när jag tog bort bakgrunden och sparade om den på paint, men orkar inte bry mig :p)

Igår gjorde jag inte mycket mer än att fika med elutt, träna fotboll och chilla.
C YA!

måndagens


C YA!

Shopping


199 kr, gina


87 kr på rea, monki



225 kr på rea, monki
+ en randig/prickig tunika, även den på monkis rea. (glömde att ta kort på den och orkar inte nu.)

C YA!

Gårdagen

Igår var jag först i kista c och shoppade lite och sen kollade jag på a-lagets match. Hade med mig nya kameran och tog lite bilder.












C YA!

Osminkad

Testade nya kameran som jag fick i studentpresent. Kan väl lära mig en massa saker så att bilderna blir bättre men provade lite iaf.

Varning, en osminkad fliz!





C YA!

Studentpresenter



















C YA!

Min student!

Jag är så lycklig som har tagit studenten! fyfan vad kul det var, bästa dagen ever! Här kommer en sammanfattning om min dag!

Jag kände mig nöjd med hur jag såg ut!


Champagnefrukosten var mysig med god jordgubbstårta och en underbar klass!


Våran klass är grym! vi fick springa ut första, några i klassen hade bästa UF-företag och en kille i klassen vann limotävlingen (åka limo till slutskivan).

Jag hann nästan skriva i allas mössor och många skrev i min.


Sjukt taggade för att springa ut först!


fullt ös nerför backen!


Flaket var grymt! St Jones uppträdde live och spelade grym musik, jag blev dränkt av öl, jag badade och dansade loss o fontänen och jag skrek 2 timmar i sträck!


Jag skyndade mig att duscha och fixa mig för gästerna hade redan kommit när jag kom hem. Såhär fint presentbord hade jag.


Det kom många fina människor och uppvaktade mig!


Fick en systemkamera som jag önskade mig, massa fina smycken, massa champagne och pengar!


Efter min mottagning så bytte jag om och drog på slutfest hos tessan och dansade loss!

Tack alla som kom och uppvaktade mig! Tack för alla fina saker! älskar er!
C YA!


STUDENT 2010!

Imorgon smäller det! hur ska jag kunna sooooooooova?!

C YA!

Tidig studentpresent

Såg precis att jag fått en tidig studentpresent igår! Skatteåterbäringen!
Whohooo, jag kan shoppa!

C YA!

Studentpresent







Detta är vad jag önskar mig i studentpresent gott folk ;)
Imorgon smäääääääääääääller det! FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!

C YA!

Måndag


Idag gick jag upp tidigt för att befinna mig på st.eriks gymnasium där min fina vän Josephine skulle klippa och slinga mitt hår. Behövde klippa mina slitna toppar och ville färga utväxten lite och bli lite blondare. Det blev jättebra, ingen stor skillnad direkt, men precis som  jag ville ;) När jag kom hem var jag sjukt trött så jag tog en powernap. Sen kom mamma hem och vi bakade massa matpajer till min mottagning.

Jag är så sjukt taggad till studenten!
C YA!


Lördagen























Skönaste bilden! haha








C YA!

Kommentarer

Jag får så sällan kommentarer så nu tänke jag svara här öppet på en bara för att det ska bli lättare för denna anonyma person att se svaret ;)

Anonym om KC:
herreguuud vilken snygg klänning!! vart är den ifrån , den ljus korall färgade långklänningen i inlägget under!? puss

Svar: Min syster köpte den på BIKBOK häromdagen när det var halva priset på allt så det finns ju risk för att den är slut. Så spring dit så kanske det finns en kvar ;)

C YA!

KC

Igår flyttade ju syrran hem från Markaryd efter som hon pluggat klart nu, så hon tvingade med mig till KC. Jag hade jävligt kul faktiskt, bra människor och lyckad kväll helt enkelt! Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt och klippa mig imorgon. Bilder fårn igår kommer sen ;)

C YA!


Dagens


C YA!

3 år!

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 3 år. Så grattis till oss eller vad man ska säga ;)

Vi firade med mysig picknick i det fina vädret, men sen kom ett moln från ingenstans och regnade på oss. :p

C YA!

Mysig lördag

Nu har jag sprungit på stan med mami hela dagen. Äntligen är jag helt redo att ta studenten!
Har en studentklänning och klackar till, ett par ballerina att springa ut i, en tunika till flaket, fint nagelack, lösögonfransar och en klänning till kvällen! Det blir fint det, nu är det bara att hoppas på en fet sol på himlen också! :)








Nu har syrran flyttat hem igen så nu blire grillad lyxmiddag!

C YA!

Vanessas student






























C YA!

Uppsala

Såhär ser jag ut idag.



började med en fläta, slutade med en toffs.
Har vart på Vanessas utspring och mottagning och chillat på riverside i uppsala däremellan. Mysig dag! Ikväll blir jag bara hemma för imorgon måste jag shoppa inför min student, är så sjukt taggad! :)

C YA!

Mer bilder..


























C YA!

onsdaaaaagen















Träffade några roliga 12 åringar på tåget, förade på VIP, träffade tyskar, amanda rullade en cigg ...
kmr mer ...

C YA!

Mysig onsdag

Våran coach (mentor) hade bjudit oss på lunch. Skitgod pastasallad bjöd hon på. Fick även anans och piggelin, kan inte bli bättre. Sen chillade jag lite med Clara och hennes classmates på Snaps. Därefter åkte jag hem och satt en stund i solen (var skitvarmt även fast klockan var typ 17) och sen vare bara att fixa sig inför skivan och föra hos Malin!






Mys! bilder från skivan kommer sen ;)

C YA!

SKIVA

sista skivan är ju bättre sent än aldrig. Ikväll blir det uppsala! Temat är back in the days, så jag ska vara en "flapper" (vet inte vad det heter på svenska) från 1920 talet ;)

typ sådär ;)

C YA!

dagens



C YA!


Morbror 40

I lördags firade vi morbror som fyllde 40.



sötaste hunden!

glad papi

kusin!

Jag gjorde en djurgårdskrans till födelsedagsbarnet ;)

C YA!

RSS 2.0