god natt!

Imorgon blir det frukost på donken med elutt, sedan skola, shopping, chill och kanske läsa lite fek B ... bara för att .. vara förberedd sen när det faktiskt kommer en jobbig jävla vecka! Men jag ska njuta så mycket som jag kan av denna vecka ändå! Imorgon blir det spendera, det har jag saknat! haha

C YA!

I am happy, oh so happy!

Kom hem från skolan för snart en timme sen. Har haft lång dag med idrott, men fick ändå sluta 1 timme tidigare! På idrotten så var det redovisning som gällde och det talades mycket om livskvalité ^^ haha .. På betygskriteriet MVG så skulle man redogöra en persons livskvalité eller något liknande och det var mycket betoning på just livskvalité, så det återstår att se om alla får MVG ;) haha ..

Nu har jag sminkat av mig & lagt en saniktsmask! Grymt skönt. Ikväll ska jag kila över till älsklingsClar och baka chokladbollar till DH! :D

Igår var jag glad, idag är jag glad & hela denna veckan kommer jag vara glad! Vi har nämligen tidig vecka vilket jag älskar, vi har typ inga inlämningar, inga prov & UB & DH börjar ikväll, jag har bara 2 träningar i veckan nu, på fredag är det 250-dagars & på lördag är det lagfest! DE E NIIIIIIIIIIICE! ^^
Hoppas att alla är lika glada som jag!

Lite höstinspiration bjuds det också på!

Fina strumpbyxor!


Åh, love it!

Maten väntar!
C YA!

måndag

Det är måndag & en ny vecka har precis inledts. Jag är glad för vi har tidig vecka och man slipper slösa bort hela dagen på skolan (A) dock så måste jag gå upp 6, men det är inte så farligt! :)

Dagens

Idag har jag på mig leggings från gina, strumpor från H&M, skor från wedins (ganska nya), tunika lånad av mami, kofta från tallin, fuskskinnjacka från scala & halsduk från H&M.

Nu ska jag chilla lite frmaför TV:n, käka middag & sedan träna fotboll.
C YA!


Ett stycke outfit.

Såhär såg jag ut när jag gick till skolan i fredags.

Invigde min nya gubbhatt från H&M (98 kr) i fredags ;)
Kjol från H&M, skärp från Gina, T-shirt från gina, tröja från vero moda, strumpbyxor från H&M, skor från din sko, sjal från ?(vart var det nu igen mamma och pappa var i vintras? ..) jacka från H&M & väska från gina.

Roligt att det ser ut som jag blundar rpecis när kortet tas på båda, men jag kollar helt enkelt bara ner i marken.
Nu ska jag plugga franska & kika på Stor i Japan.

CIAO MES AMIS!

God morgon!

Snart ska jag iväg och spela våran sista seriematch, men nu måste jag stoppa något i magen så jag orkar springa som en duracellkanin! :)

Hörs sen!

fyfan ^^

haha, hittade det här i Stinas blogg nyss och kunde inte hålla mig för skratt!



& nej det är inte genomskinliga kjolar, utan det är bara ett motiv på kjolarna som gör att det ser ut som det! haha helt sjukt, vem fan kommer på en sån idé och vem fan tar på sig en sån kjol? :D haha ändå roligt att det finns sådana människor som kan ge oss andra ett riktigt gott skratt ^^

Natti,natti!
C YA!

haha

Ni vill nog inte veta vad jag har för mig just nu. för det är nästan lite patetiskt ... från 1 timme tillbaka så har jag storstädat i mitt rum! Japp det är sant, klockan 23 en lördagskväll så storstädar jag ;) hahah! Men skulle ändå bara chilla ikväll och mami & papi har klagat lite fär många gånger nu. Imorgon är det sista matchen i serien & om vi vinner mot Gimo & Tierp förlorar mot Vaksala så spelar vi i 2:an nästa år! SNÄLLA VAKSALA, SPÖA TIERP! (A)



Jag på amandas middag förra fredagen!

Nu ska jag städa vidare (A)
C YA!

Lite höstinspiration

Jag gillar ...

Det blommig mönstret & den fina lilla kavajen/jackan


Den otroligt söta slarviga knoppen mitt på huvudet!


Helheten & speciellt dom prickiga strumobyxorna! (måste ha, vart finns dom? :o)


Den mysiga jackan, skorna & detaljen i  håret.


helheten!


dom tuffa skorna och den annorlunda koftan!

C YA!


jävla syskon

Jag orkar inte med mina kära syskon ibland, den ena bara tar och förstör & den andra bara lånar & tar grejer vid helt fel tillfällen! Nu är min kamera ute på äventyr i väsby med min storesyster & jag som hade tänkt visa er bilder från gårdagen!

Men jag får väl berätta istället då. Direkt efter skolan så köpte jag en blomma & 2 trisslotter till Lydia som hade "avskedsfest" för hon åker till Spanien imorgonbitti & blir kvar där i ett år tror jag. Hon bjöd på smörgåstårta & lite smått & gott! Alla fotbollstjejerna var där & några andra som jag aldrig sett förut. Men det var mycket trevligt och lyckat! Sen drog jag med jossan & Malin till kc en liten sväng och sen hem till älsklingen! Det var en lyckad kväll!

C YA!

.

Jag gillar inte riktigt dessa senare veckor då jag känner att jag har fullt upp hela tiden & inte hinner med en massa saker som jag vill hinna med. Men man får ju sova ut iaf! skönt är väl ändå det ;)

Igår va rdet verby & jag var övertaggad som vanligt! Men matchen var väl inte någon höjdare direkt, som vanligt! Men målet i 92:a satt jävligt bra & det gjorde min kväll! Kändes nästan lite som en seger.

Såhär var det tänkt att jag skulle se ut igår.

Jeans från cheap mpnday, tröja från H&M, tjocktröja från Gina, uggs från H&M & mössa från H&M.
Men sen  kollade jag ut & såg att solen kikade fram så då ändrade jag lite smått.


Bytte till skor från H&M, likadan mössa i vit från H&M (passade bättre) & solglajer från lindex.

Nu måste jag plugga! hörs mer nästa vecka då den är tidig & i helgen ;D
C YA!

fullt ös medvetslös

Jag är ledsen men det har varit fullt ös och jag är typ medvetslös! och det slutar inte där utan jag måste tillägna hela denn dagen åt plugg nu för imorgon blir det derby direkt efter skolan hela dagen. Så som sagt så blir det dåligt med uppdatering sånna här sena veckor! Idag hade vi även heldag med idrott på morgonen där vi vandrade i skogen & gjorde upp eld och grejer, fyfan. Jag är helt slut! Nu ska jag plugga!

C YA!

galet


Visst är det svårt att fatta hon är 15 år?! 2 år yngre  än mig & jag tycker att hon ser ut att vara minst 2 år äldre! Galet, hon är lika gammal som min lilla fjortissyster :o galet. Men fin,fin är hon!

Nu ska jag plugga lite till (orkar inte, vill inte, fattar ingenting, hatar företagsekonomi B!) och sedan vänta på att hål i väggen ska börja!
C YA!

perfektion


egentligen så hatar jag den här bilden & den här tjejen för hon är för perfekt! Men andå så älskar jag den!

Dagens planer är att plugga, lämna cv på donken där älskade elutt jobbar och kolla på hål i väggen & andra avenyn samtidigt! :S

C YA!

Tävling

En lite ensam och tråkig lördagskväll som denna så såg jag en rolig tävlingAnnas blogg som jag gärna deltog i.

så här har vi min partyoutfit med hennes linne som jag tävlar om.

Linnet som fodralklänning till svarta mönstrade strumpbyxor. Till detta skulle jag haft en lite maskulin kavaj med lite half uppkavlade ärmar & sedan dessa snygga pjucks med dragkedja till. (kunde inte ta bort texten fårn skorna men den ska förstås inte vara där.)

Jag har just nu 3 olika låtar som gör mig galet taggad & det är:

Pinks nya "so what"

En gammal goding, nämligen "När sofia spräcker kjolen i en gogo"


och sommarens ultimata partylåt (för mig) även den väldigt gammal tror jag, vet inte riktigt bara hörde den på en fest & blev råtaggad när alla fulla & glada sjöng med till "För vi var bara pojkar, pojkar, pojkar, pojkar påväg att bli män, ja vi var bara pojkar ..... o.s.v"

Sådärja. länkarna leder till gamla inlägg där jag lagt in låtarna som youtubeklipp & det säger väl allt. dom är bäst!
C YA!

Gårdagens

outfit

Nytt linne som används som klänning från KappAhl, kavaj från H&M, strumpbyxor från H&M, väska från gina, armband från gina & skor lånade av elin, dock hade jag inte dom på mig för elin själv skulle ha dom men jag lånade dom till min outfit bild.

Dessa hade jag på mig.

Också nya från H&M för 149 kr. Skulle ju ändå inte vidare på fest eller så & därför varlde jag dessa mysiga att gå i!

C  YA!

Gårdagen & dagen.

Det var mys hos Amanda igår!





Här var det presentöppning och som ni kan se så fick hon lite roliga saker ;)

Detta fick hon av mig, clara & elutt.

En "vuxenkorg" som bestod av 2 vinglas, 2 shottglas, 1 flaska vitt vin, ett paker vindruvor, en ananas, en mango, ett paker med fina ljus, ett paker kex, 2 påsar med te och 2 chokladkakor.

Idag har jag spelat match & det gick väl sådär, blev 0-0 vilket försämrade våra chanser att gå upp i 3:an med det är ännu inte omöjligt! Men det är bara att hoppas att lagen precis bakom oss förlorar dom sista & vi vinner!
Nu ska jag plugga lite.
C YA!


sorry

HEY! jag slutade väldigt tidigt idag men har varit för lat för att uppdatera ... tyvärr.
Nu ska jag iväg till Amanda som har födelsedagsmiddag! mysigt!
Jag uppdaterar senare för det blir en lugn kväll för mig ikväll, är helt slut!

C YA!

I'm hungry for shoes!

Idag har jag varit galet trött och ikväll ska jag träna, kommer döööö ... haha
Nejmen nu ska vi inte vara sånna. Skoldagen var great & jag blev klar med mitt snygga piktogram som jag gjort på info & layout lektionerna.  Ni får se den sen, har den inte här. Sen vänatade jag på älskade elutt i 30 minuter för att hon var på spinningpass eller liknande sen gick vi & lunchade tillsammans! Mys! Imorgon har Amanda middag & det ska bli mys, saknar henne!

Jag har inte shoppat på skitlänge & jag måste bara säga ...
I'M HUNGRY FOR SHOES!


Sitter & pluggar lite matte & lyssnar på So what med pink. Så jävla taggande låt, jag dör nästan lite!
C YA!

dödstrött

Jag har helt död & måste verkligen sova NU! Men igentligen måste jag plugga ... Men det löser sig! Men snart är det helg så det är nice!


JAG <3 DIG!

C YA!

ojoj

Idag var det skolfoto & det kommer man väl gnälla över sen när hela skolan kan se hur misslyckad man blir på foton ^^ Men inte ska vi tänka på det nu inte ;) Nu börjar det bli mycket i skolan känner jag, prov i morgon & övermorgon, lite inlämningsuppgifter & läxor. Men jag kan klarat! jag är ju trots allt superwoman!

Så dags för mig att plugga nu & inte sitta här och slöa!
C YA!

Dagens jobbiga

Jag är helt slut. Har sprungit militärbana på idrotten & även fast haf lunkade igenom den så dog jag litegran! Det var massa hösa saker man skulle över så mina armar är trötta & man skulle hoppa ner från höga saker & allt var lite llmänt läskigt! Jag som bara ÄLSKAR hinderbanor blev t.o.m avskräckt av denna. Men nu ska jag plugga.


Bild från i lördags!

C YA!

Oj

Jag såg precis att inlägget jag skrev igår inte publicerades & bara är helt spårlöst :o
Jag skrev att festen i lördags var great! Men den spårade lite mot slutet, men sånt händer!
Sen så funkade det inte att lägga in bilder igår så det kommer senare, men ni kan redan nu få se min utstyrsel i lördags!

En dubbeloutfit!

Jag har på mig klänning från scala, kavaj från H&M, tights från H&M:s barnavdelning & skor lånade av elin.
Elin har på sig kjol från second hand & skor från H&M,
resten vet jag inte (A)

Jag gjorde ett flätdiadem av mitt eget hår.

Det var det!

C YA!

Dagens

outfit

Jag har på mig jacka från H&M, sjal från wedins, mössa från lindex, väska från vero moda, kjol från indiska, body från gina, kofta från tallin, strumpbyxor från H&M, armband från lindex & ring från gina.

Idag när jag kollade ut så såg det riktigt höstigt & kyligt ut så jag klädde på mig rejält & kallt var det! Men jag tyckte att det kändes mysigt och inte sorgligt, man få vara positiv och tänka att man nu kan använda en massa gosiga koftoe, halsdukar, mössor, vantar & värma sig med en god latte! Så ser jag på hösten :)

Nu ska jag plugga svenska & matte.
C YA!


HELL YEAH!

DAGS FÖR 20-ÅRS FEKKE SOON! TAGGA!

vi ses i dimman hetingar ;)

C YA!

AIK I MITT HJÄRTA

Nu sitter jag hemma hos älsklligen & han har furit iväg på match & snart ska jag göra detsamma. Han ska spela innebandymatch  & jag ska kolla på AIK-GBG. Nu jävlar ska vi vinna!
Papi hämtar mig om 5 min.


C YA!

BÄST

Grym låt, men tjen själv är ännu grymmare.

Dagen

Ett stycke outfit.





Dålig bildkvalité tyvärr :/

Har varit lite outfit-torka på sistone så här får ni hela 3 bilder av dagens ;)
Har på mig klänning från indiska, strumpbyxor från H&M, kofta från lindex, kavaj lånad av syrran, halsduk från wedins, skor från din sko, väska från myrorna & solglajer från lindex.

Ja idag såg det ut som sommar när man kollade ut genom fönstret, men när man kom ut så kände man hösten i luften, den var kall! Men härligt med sol iaf. Skoldagen var bra & nu längtar jag tills tacosen blir klar!

C YA!

Livet är en fest.

Idag har jag stressat från skolan  på träning igen & sedan bara suttit framför TV:n. Igår var vi på skumparty på PP:n (pedagogiska promenaden) by the way! haha, nejmen det ligger en "partyaffär" precis vid våran skola som säljer allt man behöver till en riktig fest! Högtalare, DJ-grejer, skummaskin, såpbubblemaskin m.m. Så igår stod det en skummaskin utanför & i förrgår en såpbubblemaskin, så på dom pedagogiska promenaderna glider man bara förbi där & partajar lite! ^^

Nu säger jag tack för mig & god natt!
Imorgon kommer lite försenade outfits om vi har tur.

C YA!

Dagen

Idag var jag hos doktorn före skolan för att jag har fått utslag på foten, vilket inte är så skönt för det kliar galet mycket! Så nu har jag fått en salva så att det ska försvinna. Idag hade jag även världens otur, jag hade taimat bussen så att jag precis skulle hinna med tåget som taimar min andra buss hem men självklart kom inte det tåget p.g.a  tekniska problem eller nåt & då fick jag stå där i regnet utan paraply & vänta & sen 1 minut innan nästa tåg kom så gick min påse med alla böcker & grejer i sönder också! haha. fett synd! MEn en snäll kille hjälpte mig så jag missade inte tåget iaf ;)

Men nu är jag glad för att jag trivs som fisken i vattnet på min nya skola & i min nya klass, världen gick inte under (men den kanske gör snart? :o), det är idol ikväll, jag ska träffa älsklingen ikväll & på lördag så har min syrra feta 20-årsfekken!
TAGGA!


bilden är tagen för 2 helger sen eller nåt. Andi & jag.

C YA!

Dagen

Igår orkade jag inte gå in på datan efter att jag kommit hem.
Idag var det heldag i skolan för att vi hade idrott. Så jag började dagen med ett spinningpass på SATS på idrotten. Sen fick vu gå & testa på vad vi ville på sats så jag & katja pumpade på som fan! Rygg, axlar, lår, mage you name it ;) haha. Sen hade vi info & layout, engelska B & svenska B. När vi slutade vid fem så åkte jag hem & blev upphämtad av mami på stationen vid 6 för att åka direkt till  fotbollsträningen som började halv 7 & sedan var jag hemma vid 20:15.

Igår fyllde papi år! Så GRATTIS i efterskott blir det här i bloggen!

Bilden är från kroatien förra året & jag skulle härma hur pappa såg ut när han berättade hur syrsorna lät ^^ lika va?
Älskar dig papi!

Nu ska jag fixa inför morgondagen & sedan kolla på sex and the city!
C YA!

Dålig uppdatering

p.g.a tidsbrist & fantasibrist!
Idag har jag spelat match & det gick inge vidare, vi förlorade oturligt nog & sedan har vi haft gäster och fikat eftersom syster min fyllde 20 igår.

Eftersom jag går halvdagar & denna vecka är sena dagar då jag slutar 15 & har en timmes resväg så kommer jag åka direkt på träning & sen hem & sova typ. Så det kommer antagligen bli dålig uppdatering denna vecka.

Ville bara lägga in denna bild på mig & älsklingen och berätta att han är världens bästa & jag älskar honom obeskrivligt!

Mitt allt!

Nu ska jag kolla på sex and the city & sedan sova.
C YA!

syster 20 år idag.

Igår hade jag fullt upp. Direkt efter skolan så fick jag skjuts ut till min faster som hade inflyttningsfest som jag skulle jobba på. Dem hade även gift sig i smyg dagen innan som dom avslöjade för alla under festen. Sen hälsade jag på mina vänner på kinan som var ute & firade Katten som fyllde år i veckan, sen drog några av oss hem till mig & bara snacka lite skit & sen åkte jag hem till älsklingen min & sov där!

Idag fyller storesyster 20! Ett stort Grattis till min störda syster!

Love you!


Snart ska jag över till Clar för lite tacos till middag ;)
C YA!

Mys kräftis med älsklingsClar!


Jag & clara hade en mycket mysig kräftis i lördags & fler bilder kommer.

Natti,natti.

Dagen

Ett stycke outfit

Jag har på mig volanglinne från H&M (med en tajt svart kjol under eftersom den är genomskinlig nertill) strumpbyxor från H&M, skor från din sko, kofta från H&M:s barnavdelning & armband från glitter.


Mina fina skor från din sko!

Skoldagen var bra, som vanligt nu för tiden! Efter skolan åkte jag & Katja till Arlandagymnasiet där Katja skulle hälsa på & jag skulle rensa mitt skåp. Jag hade inte saknat att vara där kan man säga, men några personer saknar man ju såklart!

C YA!

Dagen


Idag hade jag på mig klänning från gina, strumpbyxor från H&M, nitskärp från punkt shop, kavaj lånad av syrran, skor från din sko & armand från lindex.

Imorse var det regn & oväder & det kändes som en riktig höstdag, men sen helt plötligt så hälsade sommaren på sådär en sista gång kanske för att säga hejdå eller nåt. Men mysigt var det! Skoldagen var bra förutom att jag fick äta ensam ^^ & sedan fick jag köa på sl-centralen i en timme för att byta tillbaka mitt skolkort & få lite cash eftersom jag redan köpt ett terminskort innan. Alltid nice med pengar ;) När sedan idol som jag väntat på hela dagen skulle börja så insåg jag att vi inte har någon fyra av någon konstig anledning så jag ringde till min älskade baby Clar som bor 100 meter från mig & fick såklart komma över! Mys var det också.

Nu ska jag duscha & gå & lägga mig.
C YA!

Födelsedagskatt

Grattis på 12 årsdagen  världens sötaste katt!
Nu är det bara 5 år kvar tills du är lika mogen som alla oss andra (A)

Tack för att du s tår ut med mig varje dag (A)

 EHm, ni förstod väl att jag skojade med det där om 12årsdag ...? ja, men ja..klart jag inte behöver förklara mig ni hajar ;) hahaha ... en övertrött liten Fliz har damp.

Nu ska jag plugga & kanske ta en powernap innan IDOL!
C YA!

Tisdag 2/9

Idag var det en lång skoldag, men nu är jag äntligen hemma & om en timme drar jag iväg på träning.
Dagen började med svenska där det var redovisning som gällde & jag antecknade för fullt eftersom läraren påpekade att det kommer på provet. Därefter var det engelska med kanske världens skönaste lärare. Vi fick se på film "american beaty" kanske den bland de sjukaste jag sett. Sen var det dags för info & layout, där jag inte fick mycket gjort. Sen var det lunch & det blev pasta carbonara (stavning?) på W med hallonpaj till efterrätt. Efter lunchen hade vi teori på idrotten. Dagen var lång men bra & jag älskar klassen!

Nu har ni läst ett onödigt & tråkigt inlägg om min dag ;)


MUMMA! men nu är det slut med fikandet på ett tag, men en hel del kaffedrickande kommer det att bli eftersom det ingår när man käkar där, grymt bra!

C YA!

Derby

För en vecka sen var det derby & här kommer försenade bilder.


Clar & jag före.

Jag, det var ett band som spelade & odm var ganska bra faktiskt, men det roliga var (som ni ser) att det stod 3 personer längst fram & headbangade som fan! haha ^^

Vi op norra stå behöver faktiskt vila ibland vi också ;)

jerez & hogge, Clar, fina flaggor.

"fina flickor står på norra" hahaha ...

Det gör ont att möta AIK!, Clar ^^ haha (lite internt), onödigt & illaluktande.

Jag erkänner, vi är lite kamerakåta ^^ , straff & mål!

Det böev mål & dom blev galna, pojkar som också är lite kamerkåta, GB gubben är gnagare!

skönaste bilderna!

Nu ska jag äta & byta om för träning, mamma har lagat en underbara middag!
C YA!

en bra dag.

Dagen idag var bra. Katjas klass verkar grymt bra & jag har bestämt mig. Nu är det Jensen som gäller!
Efter skolan hade jag en tandläkartid & det gick bra. Eller hade slarvat lite så hade början till ett hål, men fick med mig lite tandtråd hem så det ska nog lösa sig ;) haha ...
Kommer ett inlägg lite senare med bilder från lördagen!

C YA!

makeup

Lördagens sminkning

testade något nytt, inte så märkvärdigt, men ändå.

RSS 2.0