No one can get in the way of what I feel for you!

image61

me like

Igår hann jag inte med att skriva för det va fullt upp hela dagen.
Först jobbade jag & efter det så gick jag & jessica en snabb runda i stan där vi mötte upp lillesyrran. Sen åkte vi & mötte upp mamma, pappa, morfar, morbror daniel & hans tjej Therese på en restaurang på söder.
Sen bar det av mot teatern där Carl Einar Häckner skull euppträda.
Han var så jävla rolig. Min familj, en tant & en gubbe skrattade högst åt alla hans skämt. Det betyder alltså att det finns nåra få människor till som har lika sjuk & kass humor som min familj! Showen var ju liksom som gjort jusst för våran familj med humorn & allt :o haha ... underbart!

Idag har jag jobbat & just nu är jag galet trött & sliten eftersom jag har gått upp 5 på morgonkvisten 2 dagar i rad nu & inte kunnat somna före 12 på kvällen. & jag som är en riktigt trött människa av mig, behöver sova typ 12 timmar :o inte 4 - 5 timmar :|

Ska snart åka med familjen till kungsberget & åka lite bräda (A) IIIH!
ÄLSKA!
Så kommer att vara borta till söndag utan tillgång till data.



Bilderna är från järvsö förra året
saknar dig bästis!


Det är fan nyår snart & jag är sjukt taggad! kläderna, smyckena & sminket är klart & nästan frisyren, så det blir nog toppen :)

see ya!

Shoppingdag

Tack för komentarerna & jag tror bestämt att det var bild nr 2 som var en favorit :)
Får se vad det blir för frisyr på nyår, jag som hade bestämt en annan men nu velar jag mellan den & mittbenan :/ GAAAH, hjälp!

Idag har jag irrat runt i stan & Väsby C som en galning :) har shoppat en massa fina grejer, det vart verkligen en lyckad shoppingdag & jag älskar sånna dagar för det gör hela min dag.

Imorgon är första dagen som jag ska jobba på samma ställe som min storesyrra jobbar & jag vet inte riktigt om jag ser fram emot det för jag måste slita mig upp ur sängen 5 på morgonen, helt sjukt (tkr jag ^^). Efter jobbet imorgon ska ska jag se på Carl Einar Häckner med familjen :) ska väl bli lite mys det.

C ya!

Kommentera gärna ..


Jag skulle vilja veta vilken frisyr ni gillar bäst på mig, riktigt lockigt, halvlockigt med mittbena eller helt plattat?

image43image46
image45

Försök att inte kolla på vilken bild som är finast i helheten utan kolla på håret, jag hittade ingen annan bra bild med plattat hår så det blev en från halloween ^^

Juldagen

Fyfan vad omotiverad jag blev nu när jag kollade ut genom förnstret för föörsta gången den här dagen :o finns ju inte en enda vit fläck kvar ute, allt ser helt jävla grådaskigt ut, fyfan säger jag bara!
Och jag som såg fram emot att ta en långpromenad med mamma & pappa för jag trodde att det var lika mysigt väder som igår, men neej :/ nu vet jag inte om jag vill följa med dom längre....

Vad kan man hitta på den röd dag som denna när allt är stängt? det är det som är frågan, man får väl leta upp en bra film & mysa framför den antar jag :)

julafton

Dennna julafton var väl nästan precis som alla andra, mysig & rolig.
Jag älskar värkligen min släkt på mammas sida, hennes två brorsor är världens skönaste asså.
Mammas släkt kom tidigare än pappas släkt, så när pappas släkt kom så börjar mammas brorsor applådera & jubla & så skriker mammas äldsta brorsa "Vi vill se Carina vinka", helt sjuka grejer från ingenstans lixom. Som när jag konfirmerade mig & dom började sjunga "för hon har tagit studenten ja hon har tagit studenten .." det säger väl det mesta om dom! Störtsköna killar asså ;)

Jag kom hem från min älskling för ungefär en timme sen. Vi bytte julklappar & jag fick jättesöta grejer från honom, han är världens gulligaste asså! Jag gav honom en tröja, ett örngott med tryck på, en biobiljett & ett par handbojor som var en liten ironigrej (A)

såhär såg trycket ut


När jag kom hem från honom så spelade jag "med andra ord" med min kära familj. Dom sitter fortfarande & spelar & det börjar värkligen spåra för jag tror att far min är lite för onykter (A)

Vi får alltid våran gran av farfar & i år så var han lite sen, vi fick den igårkväll & den var ju inte snygg heller om man säger så :p helt jävla tunn, inga grenar fan ^^ så släkten på mammas sida mobbade våran gran så rejält att jag blir tvungen att lägga upp en bild på den :)



Har ni haft en bra julafton?

GOD JUL

Jag har städat klart mitt rum nu & ska snart hoppa in i duschen :)
Vid 15:00 kommer släkten hit & då börjar ju Kalle Anka & självklart kommer jag att sitta & titta på samma program som jag sett 15 ggr tidigare, kommer aldrig tröttna :)
Ja, de va i stort sett allt jag hade att säga för tillfället.

Ha en riktigt god jul allihopa :)




Va bara tvungen att slänga in en lite busig bild på mig själv (A)


klockan är 01:08 & det är officielt julafton!

Den traditionella uppesittarkvällen är nu över & jag kan glatt meddela att jag inte deltagit så aktivt ^^
Jo, det är så att en endaste gång om året köper vi en varsin bilgolott & sätter oss och spelar, men jag menar vem fan orkar kolla på ett 4 timmar långt program som inte är det minsta intressant? så därför satt jag & gjorde klart mina klappar & slog in dom medans mamma & pappa satt & kollade tills det blev spel då dom skrek på oss barn att komma så att vi kunde kryss ai siffrorna. Så värdelöst, vinner ändå aldrig nåt! såklart så ska han som är rikast i familjen vinna en hundring, pappa lixom, för honom är en 100 inget värt typ men det är den ju värkligen för mig som studerar & inte har något jobb :o elle rjag jobbar ibland men inte ofta! livet är så orättvist!


Här kommer bilderna som jag lovat.
Först är det mina knästrumport som jag sytt fast sidenrosetter på så att dom blivit lite mer motiverande!
Sen är det tavlor som jag gjort genom att rivit ut så bitar från färgat papper i dett fall gamla tidningar. Det blir snyggast om man river ut bitar av sama färg fast i olika nyanser som ni kan se att jag har gjort. Väldigt billig & enkel (ganska jobbig) juklapp/present till t.ex mormor & morfar eller farmor & farfar :)


Tavlorna kanske inte ser så fina ut på dom här bilderna, men när man ser dom hänga på väggen på en bits avstån i verkligheten så ser dom faktiskt riktigt fräcka ut!


Nu är jag klar med allt inför morgondagen förutom mitt rum, men det städar jag imorgon innan folket kommer (A)
Ha en underbar julafton gott folk :)

Dagen före

Jag har suttit och pysslat med dom sista julklapparna under morgonen. Kommer lägga in bilder på dom ikväll, kmr även lägga in bilder på mina knästrumpor som jag piffade upp lite här om dagen, enkla pysselgrejer som ger fina resultat :) tycker jag iallafall.

Snart ska jag åka med mamma & hjälpa henne storhandla.


Lödag 22/12

Igår var det självklart ingen fest nånstans i närheten bara för att man va taggad :/
Så jag gick hem till NS & vi pysslade, drack te & bara hade det mys. Vi pysslade julklappar till farmor & farfar, typ dom äldre i släkten som det är så svårt att veta vad man ska köpa till. Det bästa är nog att göra något eget till dom för det uppskattar dom mest :) Jag kan lägga in någon bild sen när jag är klar & visa hur fint det blir fast det är så simpelt (A)

Jag sitter hemma hos älsklingen som precis har åkte med sin familj till väsby. Jag följde inte med för att snart kommer min familj & hämtar upp mig så ska vi åka på bio & se "guldkompassen". Jag gjorde ju världen miss för några veckor sen asså. Jag hade vart på HM:s klubbdag & hämtat ut 2 gratisbiljetter på filmen "gulkompassen" som skulle gå en vecka senare, en Torsdag kl 18. Jag tror att det var den kontiga dagen & tiden som gjorde att jag glömde att gå & se den, kom på det på fredagen att jag hade missat filmen, snacka om klant!

Har ni tänk på att det är julafton vilken dag som helst? det slog mig precis hur snart det är!
Älskar julafton & allt som har med julen att göra, alla är glada, man myser, äter god mat, kollar på kalle anka, får nya saker, får se hur glad någon blir när man gett bort något bra & allt är bara så allmänt myyys!

image33

21/12

Idag har vi haft julavslutning & sen har jag vart i stan.
På julavlustningen så uppträde lärarna för oss som jag skrev om igår, & dom var ganska bra faktiskt :)
Först var det inte så jätteroligt men sen helt plötsligt kom det fram 6 killar utklädda till "cowgirls" & dansade till en låt & det var jävligt kul att se faktiskt! Blev helt chockad när jag upptäckte att den ena killen var våran idrottslärare som alltid är så torr & tråkig när vi har idrott. Men det var kul att se dom bjuda på sig själva ;)

När jag var i stan kom jag på att jag hade glömt en julklapp :o eller snarare present. För i år tänkte jag bara köpa julklappar till familjen för jag tycker det är så svårt att veta vad jag ska köpa till alla andra & så vill jag spara mina pengar. Men sen slog det mig att min älskade morfar fyller ju år på julafton så de e klart att han ska få en present.
Men nu är jag helt klar iaf :)
Passade även på att köpa en fin & billig klännig på HM till mig själv när jag ändå va i stan, ingen idé att vänta med tanke på hur billig den va så tror jag faktiskt at den kommer att gå åt som smör i solsken!


Denna är i guld, men jag köpte i silver :)


Hoppas att det är någon ferre ikväll nu när jullovet har börjat, jag är galet taggad (A)


Hallelulja moment!

Galet bra låt & karln har ju galet bra röst! Lyssna & njut :)


Torsdag 20/12

Ännu en tidig skoldag idag :) Japp, du hörde rätt jag sa skoldag. ALLA andra har redan fått jullov utom vi :o iaf i  Märsta. Men men, får ju lov imorron & jag ser fram emot morgondagen galet mycket! Inte bara för att ledigheten börjar imorgon utan även för att lärarna ska uppträda imorgon & det lär ju bli kul :)

Idag åkte jag med finke till Väsby och shoppade den sista julklappen & några småsaker till mig själv. Har varit nästan färdig med julklapparna i jättegod tid men det sista jag skulle köpa var till en klurig person så det tog ett tag att hitta något passande, men idag satt den :) Så nu är jag HELT klar, skönt!
Köpte smala sidenband i rosa & lila som jag nyss har sytt fast på mina helt svarta och tråkiga knästrumpor, så nu blev dom mycket roligare och sötare :) lägger kanske upp en bild imorgon.

Skriver om lärarnas spex imorgon, måste äta nu innan jag dör!

HAPPY DAY!

ÅÅH, jag är så glad! Har bestält kläder från H&M som kom idag. Provade dom precis & dom satt bra och var jättefina tyckte jag (A)

Ja, i stort sett var det bara det jag ville säga i det här inlägget men som kom jag på en sak till.
Ibland känner jag att jag kanske skäms lite över att jag skriver blogg när jag inte skriver om nåt som är så speciellt intessant eller viktigt, jag skriver mest om mina dagar och vad jag vill göra eller ska göra m.m det jag känner för helt enkelt. Har precis läst en massa andra bloggar och insåg att min kanske inte va så värdelös trots allt (A) Men jag skriver mest blogg för min egen skull, men sen vore det ju kul att ha några läsare som kommenterar m.m. Men men, de va allt!

Jag är på skitbra humöööööör!
pussinuss

19/12-07

Dagens! Idag när jag hade haft haft idrott och gick i skolan så hör jag en mansröst bakom mig som säger "Ho,ho,ho vad vill du ha i julklapp" och brevid mig dyker det upp en helt okänd man som kollar på mig, för det va tydligen mig han snackade med :/ Jag bara stirrar tillbaka helt i chocktillstånd över att en främmande man säger så till mig :p så går han förbi mig & helt plöstligt vänder han sig om och säger "vad saru"? Jag svarar: "inget" :S och han mummlar nåt konstigt och går vidare, måste bara säga att det var det sjukaste jag vart med om på länge! hahaha ^^

Är så jävla sjukt taggad på att åka snowboard så jag måste bara lägga upp en bild från stöten förra året.
image31
Jag <3 min snowboard

Tidig skoldag

Idag vart det en riktigt skön skoldag. Igentligen har vi 3 dubbellektioner idag & slutar 16:00, men dom 2 sista var inställda så vi hade naturkunskap i 2 timmar, eller igentligen bara 1 & en halv timme för vi fick sluta tidigare (A) så jag slutade skolan kl 10 idag :) undebrart skönt må jag säga.
Så nu sitter jag här hemma & spelar poker på facebook som den nörd jag är (A)
längtar tills min älskling slutar!

Juste! tänkte slänga upp nåra bilder från vårat härliga luciaspel också (A)




Lucia: Felicia
Änglar: Jos & Tes
Djävlar: Jejja & Janira
Tomtenissar: Melina & Matilda

helgen

Ja juste, tillbaka till lördag.
I lördags blev det så att jag hamnade på Mickes ferre ute i Odensala. Där kände jag inte så jättemånga människor men de va nice, som sagt så blir det ju alltid vad man gör det till! Min älskade odnesalatös Tes var ju där, såklart man har roligt då (A) Jag & älsklingen fick inte tag på någon skjuss hem så det vart bara att knata för oss, tog drygt en timme,  men men. De va mys och värkligen värt det :)

Igår så vare julfika hemma hos Ebba i Uppsala. Jag bakade dumlekakor & dom  andra hade bakat en massa andra godsaker (A) så min lunch vart en massa fika, så busigt (A)

Snart ska jag bege mig hem till älsklingen min!
HARE BRA, HEEEJ!

Gårdagen :)

Igår hade jag ganska fullt upp så det fanns ingen tid till att blogga tyvärr (A)

Gårdagens händelser:
Skoldagen vart en timme kortare än vanligt så vi slutade 10:30.
Då tog jag tåget till sollentuna där jag mötte upp finke som besökte tandläkaren. Vi åkte vidare in till stan för att shoppa lite. Jag hittade ganska mycket bra grejer så det vart en lyckad shoppingdag för min del :)

När vi kom hem skulle jag fixa i ordning alla grejer som jag skulle ha när vi skulle visa upp vårat "julspel".
Vi uppträde först av alla på luciavakan så det hade inte kommit så mycket folk men det gjorde inget, de va bara skönt (A) uppträdandet gick bra & vi åkte vidare till kommunhuset där dom hade julfest & vi uppträdde för dom & det gick ännu bättre den gången & dom var underbara som publik. Dom uppskattade oss värkligen, så det var kul :)

Efter det åkte jag hem till min älskling. Jag, älsklingen & ekan chillade bara hela kvällen. skönt!

Så ikväll blire antagligen ferre. Min syrra ska ut ikväll och innan det så ska hon ha några kompisar på middag & förkrök här så jag joinar nog dom på det & sen får jag se vart kvällen för mig (A)
Ses kanske ikväll snyggingar!

:)

Johanna i min klass ritade av mig en skoldag.


image16

Som ni ser så är hon GRYM på att rita!

Dagens

Igår glömde jag att uppdatera bloggen men det gör inget för jag hade ändå inget intressant att skriva om (A)

Idag hände därimot väldigt intressanta saker i skolan ^^
Vi hade en ganska lång håltimme på ca 2 timmar. Den spenderade vi i våran älskade ljusgård på skolan där vi satt fridfullt & spelade kort när några skitungar (jag vet inte vilka men jag har min misstankar) kastade ner äckliga blöta papper på oss från tredje våningen, det kanske inte låter så kul men jävlar vad vi roade oss åt det hela håltimmen. Först satt vi vid ett bord och jag vart naturligtvis träffad på armen & ingen annan vart träffad fast kanske 20 papper kom flygandes, sen bytte vi bord & då blev jag träffad IGEN :o av ett jätteblött papper, dom andra vart nog mer roade av det än vad jag vart men som jag brukar säga ... ÄNDÅ ROLIGT! Sen roade vi oss åt massa andra saker också resten av håltimmen men det där var nog absoluta höjdpunkten ^^

Imorron ska jag sola efter skolan & sen jobba, det ser jag fram emot!
soo long suckers . . . . .

hata söndagar!

Söndagar är så grymt deprimerande! Jag har aldrig något att göra på söndagar, sitter typ framför datan eller TV.n hela dagen ända till jag har fotbollsträning på kvällen, så jävla omotiverande! USCH ...


Passar på att lägga in vårat spexfoto som förställer bönder & bratz för att pigga upp detta trista inlägg!
image14
Älskade, underbara, saknade klass! 9D1 föralltid i mitt hjärta :'D <3

omotiverad.

Luciacupen gick inge vidare den heller :/ förlorade 2 matcher & vann 1 så gick inte vidare.
Det kändes som om alla va ofokuserade & omotiverade ... men men fick sova ut ordentlig idag & de va ju skönt! :)
Idag ska jag bara chilla tänkte jag, lira lite poker på facebook kanske ^^ plugga lite franska & så kmr älsklingen hit (A) Men ikväll har jag fotbollsträning & det känns värkligen INTE motiverande!

Fotboll är kärlek

Igår åkte jag med Finke & Katja & solade efter skolan precis som förra fredagen :)
Efter solningen gick jag till folkets hus där vi skulle ha luciaövning. Det gick bra & ibland blir jag nästan förvånad över hur bra ideer jag kmr med ^^ haha. Men nu tror jag iallafall att det blir ganska lyckat, tidigare var jag mkt tveksam men med dom små justeringar som vi har gjort så blir det säkert toppen!
När vi övat klart så åkte jag hem & duschade & fixade mig.
När jag var klar skjussade mamma hem mig till älsklingen. Vi lagade jättegod mat & efterrätt & bara mös framför idol hela kvällen! Vi firade våran halvårsdag som igentligen är idag men jag kmr att vara i uppsala hela kvällen & spela luciacupen så därför firade vi den igår :)

Men nu får ni önska mig lycka till för om en timme så bär det av till uppsala för att spela fotboll!




image13

Ren sanning!

"Alla som inte dansar är våldtäcksmän"


image12

Finns det något godare än lussebullar?!

Lussebullarna blev underbart goda! När jag hade bakat klart så skjussade mamma hem mig till min älskling lelle & där stod han & bakade lussebullar med sin syrra & hennes kille :) När lussebullarna var klara så fikade vi och kollade på Inter vs lazio. Zlatan gjorde ett mål på straff som vi missade för att lelles syrra johanna ville kolla på slutet av top model, så de va ju lite synd.

Jag ser fram emot helgen när vi ska spela luciacupen & jag hoppas att det går bättre för oss i den här cupen!
På lördag så är det min & lelles halvårsdag men eftersom jag kmr vara borta och spela cup hela lördagen så ska vi fira den imorron med att laga någon god middag tillsammans & bara mysa :)

Nejmen nu ska jag ta mig en lussebulle & plugga på lite till mitt galet svåra historiaprov som är imorron!
C ya tomorrow!




Det här shoppade jag i Tallin. Röda pumps, svarta skinnhandskar, ett parSvart-vit randiga knästrumpor & ett par svarta söta knästrumpor med en rosett. Sen köpte jag även en DKNY parfym & en juklapp till en speciell person.


Onsdag

Skoldagen började väl som den brukar när man är sen & har värkligen skyndat sig för att komma i tid så har vi en jävla håltimme för att läraren är sjuk, då kunde man ju sovit en timme extra .. men men ändå skönt att slippa en mattelektion :) Idag vare badmintonturnering i skolan & självklart så ställde jag & Katja upp ^^ Vi mötte såklart bara killar eftersom vi va dom ändå tjejerna som va med förutom Ebba & Paosan. Det gick ganska bra i första matchen men sen gick de ba utför så de ska vi inte tala nå mer om. Snart ska Jag baka lussebullar med lillesyrran & jävlar vad gott det ska bli! :)


Här är några bilder från Tallinkryssningen.


någon som sjöng    mamma,pappa&barn    smaskig äppelpaj          tripp,trapp,trull          mongofliz          

systrar


...

Jag kan inte fatta att det som har hänt är sant.
När jag fick reda på det blev jag helt stel & rös i hela kroppen.
Jag stod inte Jesper nära & jag kände honom inte så bra men jag lärde känna honom lite när vi va i Järvsö ett stort gäng och jag visste att han va en genomsnäll människa & han förtjäna värkligen inte det här.
Jag känner inte heller Jimmy så bra men vet även att han är en riktigt bra kille & jag hoppas värkligen att allt blir bra med honom.

Vila i frid Jesper & fortsätt kämpa Jimmy!

Helgen

På fredagen så vare 2 fotbollsmatcher med skollaget & det gick sådär, förlorade båda men tyckte ändå att vi gjorde en bra insats ;) Efter skolan åkte jag & solade med Finke & Katja, sen åkte jag till euorostop & köpte hårfärg & sen kom clara hit så slingade vi mitt hår.

På Lördagen blev det tidig uppstigning för jag hade fotbollscup. Det gick inge vidare för oss men jag är ändå nöjd med min egen insats faktiskt :) Direkt efter cupen åkte vi till färjan, för vi skulle på kryssning till tallin.


Kom hem från kryssningen till Tallin idag. Det var mys faktiskt. Det var jag, lillesyrran, mamma & pappa som åkte. på vägen dit var det fanimej storm på havet så det gungade så inåt! & jag som är så jävla känslig mot sånt hade det inte så trevligt. I Tallin så gick vi och kikade på en liten julmarknad som inte hade så mkt intressant, sen fikade vi på ett ställe där allt ser ut som från 1400-talet typ, väldigt mysigt. Käkade en jättegod äppelpaj där :) Kan lägga upp någon bild sen :)
Sen shoppade vi lite också, fanns faktiskt nån bra affär där.
På hemvägen gungade det inte lika mkt för de va inte storm på havet då så de va skönt :)




Såhär ser mitt hår ut nu efter slingorna. (Kameran är inte så bra så jag kanske ser lite gråhårig ut men det är jag inte :p)



Lägger in bilder från Tallin imorron :)

RSS 2.0