Fredagen




Det var grymt väder här ett bra tag.




men innan vi skulle gå kom det några regndroppar, så vi tog fram våra söta paraplyer :)

C YA!


Helgen

Jag har haft en grym helg!

Fredagen; Ledig från jobbet så åkte in till stan med Clara och lillesyrran. Kikade lite i affärer och käkade brunch på waynes. Sen sprack det upp så vi åkte till snaps på söder och drack lite fanta rosé och chillade. Sen åkte jag hem och blev uppphämtad av lelle så åkte vi till kista och käkade middag och såg pirates of the caribbean 4.

Lördagen; Samling på jobbet 13 för möte. Sedan blev det taxi till värtahamnen där vi var 2 timmar före båten skulle gå och drack cider. Vi åkte 24 timmar med Galaxy och jag hade grymt kul, sjuka saker händer alltid på kryssningar! Dagen efter vare full fest vid 13 på dagen en söndag, de e nice!

Bilder kommer sen!
C YA!

GRATTIS BÄSTIS!

Grattis min finaste bästaste vän och granne på 20-årsdagen! Ikväll kommer jag över och firar diiig!

LOVE YOU LONG TIME!!! <33

C YA!

Lördagens









Ny klänning från H&M och nya nellyskorna!

C YA!

If i was a rich girl!


Riktiga gobitar!
Men har satt ett köpförbud (speciellt skoförbud) för mig själv nu innan New york, vill ju shoppa en massa när jag är där!

Ikväll blir det grillning hos mig! MYS!
C YA!

Fredag och helg!

Hallååå! sitter nyduschad vid datan och dricker kaffe, såhär sere ut!



Har varit på SATS med lagets "läkare" och kollat på mitt knä och fått övningar så att jag kan komma igång med fotbollen igen. Sen åkte jag förbi min älskade vän och granne som äntligen kommit hem från Taihland efter 7 veckor! så jävla bruuun, sjukt avis!

Nu äre helg men själv har jag ett pass kvar 15-24 innan jag får helg! Men ut och grilla och njut av det fina vädret ni andra som inte jobbar!

C YA!

New shoes

Har ju redan ett par beiga så kände att jag behövde ett par bruna också att variera med i sommar. Från Nelly.se



Nu jobb 14:30-15
C YA!

Orange lipstick

Slog till på ett orange läppstift från makeup store för ett tag sen, dock tkr jag att jag valde lite för mörk färg för jag råkade blanda 2 när jag provade och tyckte att de va den perfekta färgen till brännan i sommar, så får nog köpa ett till.







C YA!

Dålig uppdatering

Shuuuuuuue! Vet att uppdatering suger just nu, detta med tanke på att jag jobbat hela helgen och skadat knät. Så jag hänger bara på jobbet eller chillar framför TV:n hemma för jag orkar inte göra annat. Men ska försöka hitta lite saker att blogga om!

C YA!

Onsdag

Hade min enda lediga dag denna vecka i onsdags. Det var underbart väder så jag och Ebba hade planerat att spela minigolf och luncha i solen i uppsala. Men minigolfen sket sig då de inte tog kort och tjejen i kiosken inte var så trevlig. Så det blev fika och lunch vid ån istället, mycket mys.

Sen hade jag match i sunnersta. Matchen började bra då vi gjorde 1-0 efter 4 min men sen märktes det att det var vårat andra lag som spelade med olika personer på olika platser och flicklagsspelare så vi tappade allt. Och självklart skadar jag knät efter 10 min i andra halvlek när jag går in i närkamp med en tjej och på något sätt knäcker knät för långt bak och tillbaka. Så nu är mitt högerknä svullet och orörligt och jag haltar som en kärring på jobbet. inte kuuul....

onsdagens





Nya boots från Nelly.se.

C YA!

Fredagen

Jobbade till 21:00, skyndade hem och hämtade upp syrran och bytta om. Åkte till Zabbie på förkrök och sedan vidare till KC.















C YA!

Fredagens




C YA!

Söndagen

Hur underbart var det inte att vädret vände om till helgen? och hur underbart är det inte att det är ännu bättre väder idag och ska vara lika imorgon och jag jobbar kväll? de e niiiice!

Söndagen började med stek i solen, sedan kollade jag på fotbollsmatch och därefter åkte jag och Finke till kista C för lite middag, shopping och bio. VI såg water for elephants och den var skitbra! myssöndag!

Gårdagens;





Skulle publicera det här inlägget igår men bloggen ville inte!

C YA!

gammal dagens

En bortglömd dagens från förra fredagen när jag var ledig och åkte till stan och klippte mig :)




C YA!

Nya smycken

Det här kom med posten igår. Jättefina smycken och en kuvertväska från www.idie.se








helt underbart halsband!



jättefint halsband som kmr användas mycket.

C YA!

new shoes

Nya nellyskor såklart!



Kunde inte hålla mig från att klicka hem dessa längre, de är ju orangea och lagom udda precis som jag gillar!!




Tänkte att dessa kunde bli riktigt snygga till en helvit outfit och bruna ben i sommar!

C YA!

I love my new haircut!

Såhär ser jag ut nuu!!







Vad tycker ni? ärligt, hiss eller diss?

C YA!


Valborg































C YA!

FOTBOLL <3

Igår startade serien, här är allt ni behöver veta!
http://marsta.nu/Sport.aspx?articleId=5981

C YA!

Från långt till kort

Här har ni min hårmakeover steg för steg!













Mer bilder på hur de ser ut nu kommer, I love it!

C YA!


Fredag

Jag har haft en underbar helg!
I fredags så var jag ledig, så jag åkte in till stan och gick lite i affärer ensam. Mötte sen upp Pao och vi shoppade lite tillsammans, sen skulle hon shoppa vidare och jag mötte upp Jossan. Det var ju så fint väder så vi satte oss på en uteservering med Jossan killkompisar och drack lite rosé! Sen kom även Linda och hängde med oss ;)






C YA!


RSS 2.0