Jeffrey campbell

Har älskat jeffrey campbells skor lita sen första gången jag såg dom! Ville dock inte lägga ca 1600 kr när nelly sålde liknande kopior för 400-500 kr. Men nu vart jag tvungen att klicka hem mina första riktiga jeffrey campbell skor. Hittade dessa på en hemsidan på rea.


Jag älskar den böjda klacken och pastellfärger är superhett i sommar. Tänk er dessa till brunbrända ben, mintgröna och vita kläder i sommar!!!


Thåström

I söndags så åkte hela familjen till cirkus för att se Thåströms spelning. Det var pappas julklapp till oss. Det var riktigt bra faktiskt, thåström är grym live och han har så jävla skön röst!















Skottår

Idag är det skottdag... Hur ska jag fira detta?! Eller, det är ju bara en extradag, inga konstigheter!


Det var fredag

I fredags så åkte jag med min man, anna och matte till o'learys och käkade middag och bowlade. Avslutades med lite dricka och dans på KC.



Ikväll blir det bio med syrrorna.

Lördagen

I lördags så var det musikal kl 15 som stod på schemat. Det var min julklapp till mami, papi och morfar och storesyrrans födelsedagspresent. Vi såg Spamalot och efter det åt vi en mysig middag i stan. Oxfilé och ett glas rött, mums!






¨




Nu blir jobb till 21!

Långhelg

Började med långhelg med sovmorgon och sedan lunch(brunch) på valvet i sigtuna och en promad längs vattnet med zabbie.




















Det är så mysigt och fint i sigtuna.

Vi testade att gå på vattnet (isen) lite men var sjukt oroliga att det inte skulle hålla med tanke på att det vart plusgrader och sol de senaste dagarna.

Ikväll blir det bowling och middag på O´learys med min man, anna och matte!

Europcar

Europcar och lillprinsessan = nästan sant

Vår folierade Golf fastnade till höger i bild när kronprinsessparet+bebis åkte hem från Karolinska. Jag och Rasmus hämtade bil från Arlanda. Synd att vi inte låg mer i högerfilen ;). Bilden finns på Aftonbladet

ser ni den lilla gröna bilen på höger sida? man skulle aldrig kunna gissa att det var en europcarbil på denna lilla bilden, haha. Roligt. 


Passar på att lägga upp en bild på en liten hälsning till mig från en nöjd kund. Har ni tänkt på hur glad man blir när man får beröm för det man gör? Hur lite det krävs för att göra någon glad? Hur ofta får man igentligen höra att man är bra? inte så ofta eftersom det är vad kunden förväntar sig och därför får man endast höra när kunden blir missnöjd.


Så tänk på det när ni själva är kunder någonstans, när personalen gör något riktigt bra, eller bara är supertrevlig och glad och gör något litet extra. Ge beröm! Tala inte bara om när du är missnöjd med något, låt personen veta när du är nöjd och belåten också! Det krävs så lite som gör så mycket :)


Hemmagjorda semlor till fettisdagen

Gjorde hemmagjorda semlor innan jobbet i måndags. Inte så svårt som man kan tro men ganska tidskrävande. Gjorde även egen mandelmassa vilket inte alls var speciellt svårt.































Jag bakar nästan aldrig! Isåfall typ kladdkaka eller nåt simpelt så blev väldigt nöjd med mina semlor.
De på bilden ovan är de som var tänkte att vara jättesmå men de jäste ich blev lagom små. Dessa tog jag med till jobbet och bjöd på och någon kallade dem "perkta kaffesemlan" i storleken. De andra blev mycket större än planerat och satt därför ihop som ni kan se på bilderna ovan. Men det verkade som om kollegorna och familjen gillade mina hemmagjorda semlor så det får väl bli en tradition inför fettisdagen!

Lördagens

Hade världens mysigaste lördag! Älsklingens mamma bjöd på plankstek och rödvin. Hans syster och hennes kille var också med, riktigt trevligt! Sen åkte vi in till kista och såg "en gång i phuket" och sedan hem och umgicks lite till med hans mamma och hennes kille och sen hyffsat tidigt gick vi och la oss.




(skitdålig bild, men var lite sen och hann bara ta denna helkroppsbilden.)


Dirty dancing!

Det var fredag och musikaldags med mina fina!









Hur mysigt som helst och musikalen var riktigt bra!

Gårdagens







detaljer



Invigde en skinnkavaj som jag klippt till själv av syrrans gamla skinnjacka.


Alla <3-ans dag


Underbart inslagningspapper va? Väldigt passande till en 22-årig karl tyckte jag ;) haha.








Mys,mys!

Update

Haft mycket att göra denna vecka, jobb och sen direkt iväg på saker. Så här kommer en snabb uppdatering om vad jag pysslat med i veckan.

Tisdag (alla hjärtans dag): jobb och sen hämta ut älsklingens paket. Sen köpa hem kinamat till mig och lelle. Han fick ett par beckham-kalsoner av mig eftersom han är största beckhamfanet och sen hade vi myskväll!

Onsdag: jobb och sen direkt till uppsala för att fira fina Ebba som fyllt år. Middag och fika med mina fina vänner och lite nytt folk.

Torsdag: jobb och sen direkt hem till älsklingen för att umgås några timmar. Sen hem och hjälpa papi med maten. Sen kollade vi på hockeyderbyt.

Fredag: jobb och sen hem och fixa sig snabbt för att ta tåget mot stan. Middag på vapiano med mina tjejer och sen musikalen dirty dancing!

En underbar vecka med andra ord, och den är inte slut än! Ikväll blir det plankstek hos älsklingen med hans familj och sen bio.


Hoppas att ni också haft en underbar vecka och helg!

"Aha you know what it is, black and yellow .."

Jag i lördags













Ny skjorta från Nelly. Klocka från london - camden market, kjol från monki och hemmagjorda guldsmycken.

Gold baby gold.

Lördagens detaljer. Hemmgjorda av dubbelsidig guldkartong från Panduro som jag köpte i onsdags.







Super enkelt att fixa, mätte bara upp den bredden jag vill ha vilket var 2 cm, sen klippte jag ut, mätte upp längden och sparade en extra centimeter. Sen satte jag bara ihop dem med dubbelsidig tejp. Supper enkelt, satt  hela kvällen och lätt att ta bort.

Jag är lite nervös inför morgondagen då jag ska jobba på europcar i täby istället  för arlanda, för att lära mig mer om verkstadshyror och så. Ska bli spännande men är ju så kass på att hitta så är lite nervös, men det ska nog gå fint!

Engelen

Ikväll ska papi få sin lite försenade födelsedagspresent. Igentligen så gav vi honom varlfritt hockeyderby eftersom han är ett sportfreak! Men han kom själv med förslaget att vi skulle äta och dricka gott på engelen istället och när vi fick ett riktigt bra erbjudande från groupon för 4 personer så var valet självklart! 17 ska vi vara på Engelen och då börjar "barkampen", därefter blir det 2 rättersmiddga och ett glas dricika ingår och sen stannar vi kvar på nattklubben! Ett band som heter "MILK" spelar och de visar melodifestivalen på storbildskräm så det kommer bli en riktigt trevlig kördag!




Nobody puts baby in a corner

Jag har själv aldrig varit ett riktigt fan av Dirty dancing, men jag älskar musikaler. Så när min fina dirty dancing-galna vän föreslog att vi tjejer skulle gå och se musikalen så tackade jag självklart ja! Nästa fredag ska vi se den men ikväll ska vi ha fredagsmys till filmen! 

Ge mig pastellfärger i vår!

Införskaffade mig lite vårkläder igår. Ge mig värme och bruna ben nu!

Från H&M


Från H&M

pennställ från Åhléns som används som sminkställ.


Fint?!

NITAR




Alla skor - Jeffrey Campbell
Det kommer dröja länge innan vi tröttnar på nitar!

Ledig torsdag

Idag åkte jag in till stan tidigt för shopping och lunch med elin.



Vi åt på vårat älsklingsställe Herrmans på söder där det serveras en underbar vegetarisk lunchbuffé. Vi åt vid 12:00 idag och jag åt så mycket att jag inte har ätit sen dess :p känner mig fortfarande mätt! Så gott tkr jag att det är, haha!


Liten titt på vad jag köpt idag





Hur jag ska använda grejerna och hur plaggen ser ut får ni se senare!

Nu ska jag spela Mario party 8 med lillsyrran!

Keps




Hemklickat från H&M. Var tvungen att ha en enkel svart och en neongul.

Sitter på jobbet till 22 just nu, men imorgn får jag äntligen ledigt och då blir det såklart en tur in till stan!

Brunch






Jag bara älskar att fixa iordning en riktigt god brunch när jag jobbar kväll. Jag tar sovmorgon till ca 11:00 och så lagar jag iordning en grym brunch av det som finns hemma. Igår bakade jag scones!



Abroad 2011

TURKIET I APRIL - träningsläger med fotbollslaget







Vi bodde på ett femstjärnigt hotell med all inclusive. Tränade 2 gånger om dagen, men hade en festkväll som var grymt rolig!

NEW YORK I JUNI - hälsade på min saknade Vanhesta som var au-pair












New york var grymt! Vanessa bodde en bit uranför NYC men jag åkte in dit varje dag, shoppade loss, köpte biljetter till en broadwayshow på time square, festade hela natten, skulle se black eyed peas i central park som tyvärr blev inställt och avslutade med att se en yankees match!

DANMARK I JULI - Roadtrip med mina tjejer

Åkte på en roadtrip till danmark. Åkte förbi öland på vägen dit (en omväg, vi vet), tältade, bodde på sjukaste campingarna och hade det allmänt roligt! dock hade vi ganska mycket otur med vädret, speciellt när vi skulle shoppa i köpenhamn så har inga bilder därifrån.

LONDON I OKTOBER - En riktig turistweekend med bästa vän

















Jag och Clara besökte båda london för första gången och ville uppleva så mycket som möjligt! Vi åkte med The big buss tour runt hela london, åkte upp i london eye, gick på Madame Tassauds, gick på campden market och såg en grymt rolig musikal! Sen försökte vi även hitta bra nattklubbar på kvällen, vilket inte var det lättaste :p Det roligaste stället var en pub som langade halvgamla lady gaga-låtar där vi blev homie med bartendern och drack superbilligt hela kvällen!

DUBAI I DECEMBER - En spontan resa med den spontanaste tjejen jag känner



















Dubai måste vara paradiset på jorden, detta var min bästa resa någonson! Dubai är helt fantastiskt och alla måste åka dit någon gång i livet! Vi gjorde såklart allt man måste göra när man spenderar 10 dagar i dubai, åkte upp i världens högsta byggnad, åkte the tourist bus runt hela dubai, shoppade loss i världens största shopping mall, besökte alla nattklubbar och barer som var värda att besöka, badade med delfiner och bodde på ett superlyxigt hotell!

Nu blir det jobb 14:30-22!



Träningsläger 2012 - part 2



VD:n visar hur vi senare kommer att gå klädda.


Efter incheckning var det dags att hoppa i sin fina gröna kimono.

Egentrycka för europcar


Nu ska de visa hur man tvättar sig på japanskt vis som man ska göra innan man hoppas ner i poolen.


Man skulle sitta på pallarna naken och skölja sig med vatten från den lilla tunnan och tvåla in en handduk och tvåla sig med cirekelrörelser, typ :p


Sen skulle man lägga en kall handduk på huvudet och hoppa i de varma källorna.

inne vid poolen där det fanns gott om cider och öl att dricka.

Tobias och jag :)

Min gnuggis

Förfest i tobbes rum (för där fanns drickan) ^^

Drink vid poolen, grön såklart!

Uppdukat för middag

underbart gott! detta är förrätten.

första varmrätten. Röding.
Andra varmrätten glömde jag att ta bild på men det var en grymt god köttbit (minns ej vad för slags)

efterrätt.

Sista delen av kvällen och dagen efter kommer senare ;)

Vintern är alltid som värst i februari

Nu har jag och bästaste Janet stängt ner på jobbet. Jobbar kväll hela helgen lång jag. Fan vad kallt det är ute, hela -15 c. Känns som -30 pga luftfuktigheten här.

Men jag kanske inte ska klaga, jag menar det kunde ju vart värre ...

God natt!

Torsdagen

Igår var jag ledig från jobbet så jag började dagen med kinabuffé till brunch med lelle. Sen gick vi ut med hans dog och åkte hem till mig och spelade lite mario  party med lillsyrran. Sen lagade jag middag till familjen, drog på ett spinningpass på SATS och sedan vare bara att chilla resten av kvällen :)

Såhär såg jag ut igår.





Nu ska jag fixa mig och sedan mege mig till Zabbie och käka brunch. Sen blire jobb 15-24!

Dagens detaljer


(det vita i pannan är endast lite "dust-it" som hamnat fel) haha ..




Träningsläger 2012 - part 1



Som ni ser på schemat så var det inte för långa föreläsningar och många kaffepauser!

perfekt frukost fick vi; apelsinjuice, kaffe och supergod macka.



jag och jenny

första kafferasten där vi fick en liten fruktsallad till kaffet.

Paulo Roberto hade en riktigt intressant bakgrund att berätta om.

lunch - förrätt

lunch - varmrätt

Jenny i föreläsningssalen
Efter detta var det kaffepaus och smoothie och sen grupparbete som jag inte har några bilder ifrån nu.

Sen var den incheckning på vårat dubbelrum.

Vi var typ de enda som hade dubbelrum så vi hade en egen badtunna :)

Fortsättning av första dagen kmr senare!

Kick-off med jobbet

I torsdags så var jag som sagt på kick-off med jobbet men som europcar har valt att kalla träningsläger (träning för verkligeheten och inte fysisk träning). Min kollega och roomie Jenny har gjort en uppdatering om första dagen/kvällen som ni kan läsa här. Dock är det skrivet hur henne perspektiv vilket skiljer sig ganska mkt från mitt, så ikväll gör jag en uppdatering ut mitt perspektiv och med mina åsikter!


Här har ni oss, en blandning av arbetare ute på olika stationer i landet och huvudkontoret.

RSS 2.0