Planeringsfreak

Jag planerar det mesta i mitt liv i god tid, men ibland planerar jag att göra saker lite väl sent :p I söndags hade jag inte börjat plugga något över huvudtaget och det jag har hunnit den här veckan är;

* Plugga matte C och gjort matte prov
* Lärt mig 56 frågor i naturkunskapen på en dag och gjort prov på det (som kändes jävligt bra.)
* fixat körkort!
* Betalat och redovisat skivbiljetterna
* Städat mitt rum så att det är fin, fint!
* Nästan skrivit klart labbrapporten som ska in imorgon.

Juste, fick tillbaka affärsjuridiksprovet som jag pluggade på dagen innan. MVG baby!
DET GÅR BRA NU!


Så nu förtjänar jag att åka på kryssning imorgon och festaloss och sedan njuta av påsklovet som redan har börjat för mig! :D

C YA!

KÖRKORT!

Jag kan inte beskriva hur skönt det känns! Pappa ville ha oxfilé så vi firade med en underbar middag. oxfilé, bearnaisesås, tzatsiki, hallomi, och pommes!




I feel on top of the world!
C YA!

liten sneak a peak (stavning?)...

På mitt nya rum. Vill inte visa mer förrän det är helt klart. LOVE IT!

C YA!

tisdag

Måste plugga en massa :(. Men snart ärr det påsklooooooooooooov!

C YA!

Tjill helg

Har i stort sett inte gjort ett piss intressant den här helgen. Inget som är intressant att skriva om, men det ska  jag göra ändå ;) I fredags så lagade jag mat till familjen och mös hemma. Igår så åkte jag och pappa till IKEA och köpte grejer till mitt rum. Jag tillbringade lördagskvällen med att bygga ihop en byrå medans jag såg några filmer på TV. Idag har jag spelat cupmatch och vi vann med 5-1.
Det var det!

C YA!

Felicia? Stephanie?

 
Fick en kommentar på fejan om den här bilden på mig där jag tydligen är jättelik stephanie pratt från reality serien the hills. Väldig skillnad på bildkvalité dock, men stämmer det? jag valde den här bilden på stephanie för jag tycker att vi ler likadant här.

C YA!

rings and things


Lite av mina mest använda smycken just nu. Här ligger dom i gästrummet där jag höll till medans pappa målade och tapetserade mitt rum. Men nu är han klar, imorgon ska vi handla lite grejer som behövs på IKEA och sen ska jag köpa mig en smyckeshand och kanske ett smyckesträd så det inte behöver se ut såhär på hela bordet.

C YA!

Barskåp








Utanför mitt rum.
C YA!

torsdagsFliz





C YA!

Första skivan avklarad!

Det var en bra kväll igår! Har saknat att umgås med mina fina flickor samtidigt! Jossan var hur snygg som helst och hade blivit utnämnd till "klassens sminkorre". Linda blev lite tänd på bartendern och visade mig hur man gör när man raggar upp en bartender. Men det var nog inte så lyckat eftersom vi inte fick några gratisdrinkar :p hahaha!

min kamera dog lite väl tidigt men här kommer lite pics!

mysig middag hos linda












C YA!

leker lite medans sega linda fixar sig ;)






C YA!

Jossans skiva soon!

Jag kommer direkt från lumpen ..typ. är hemma hos Linda och dricker vin. Hon kommer direkt från afterskin!
NU KÖR VI!

C YA!


Trodde inte att den här låten kunde bli bättre ..


jag hatar honom för att han är så sjukt jävla bra! fyfan asså...

C YA!

Söndag

Idag kom vintern tillbaka bara sådär över en dag lixom, och det som tog över en vecka för snön att smälta bort, DAMN! Har kört lite med papi, matchen blev inställd så tillägnade dagen åt att pimpa en outfit till årets första skiva som är imorgon! Har inga pengar att lägga på någon outfit så jag pysslar lite med saker jag har hemma och det blir oftast helt okej! Imorgon är temat "jag kommer direkt från .." och bara för att jag har en militärmössa hemma så valde jag lumpen.






Imorgon kommer jag vara borta hela dagen så ni får förmodligen se hela outfiten på i övermorgon ;)

C YA!

lördagskvällen















C YA!

Lördag

Gårdagens


Gårdagen var bra! Mötte upp Jossan och hennes kompis lollo i stan. Dom letade kläder till deras skiva som är imorgon, själv pysslar jag  ihop något från saker jag har hemma :p (ni får se sen). Sen gick vi till retro och drack lite cider och kollade på BP-AIK. Ingen vidare match direkt.

Sen åkte jag hem och umgicks med mina babes och övernattade sedan hos älsklingen min.
C YA!

Fredagskvällen


























C YA!

Fedagen

Igår lagade jag tacoopaj och fixade fredagsys åt familjen. Bjöd även över Clara på middag och några glas vin! Sen drog jag och Clara vidare till Peter och förade lite och sedan vidare till corner.

gårdagens

ny tunika från gina, 99 kr på rea.

C YA!

Vårkänslor

Solen tittade ju fram för nån vecka sen och det ha rvarit hur mysigt som helt med mycket snö och klarblå himmel! Många har nog fått vårkänslor och kanske satt på sig en för tunn jacka bara för att himlen var blå. Men jag har inte fått riktiga vårkänslor förrän idag, trots att himlen var grå. För idag kunde man gå i en tunnare jacka utan att frysa det minsta, man kan gå i converse på gatan utan att bli blöt för alla snö har försvunnit från vägarna iaf och jag hörde fåglarna kvittra så fint ;) haha. Men jag får nog vänta tills april för mer riktiga vårkänslor!


April 2009, ÅRE.
C YA!

ge mig vår

Skrev ju fel i inlägget nedan, menade såklart sportlovet och inte höstlovet, en nu är det fixat!
Har ingenting roligt att skriva så lägger in 2 bilder som är tagna i mars 2009 alltså ett år sen.





C YA!

Nytt rum på G

Jag har tjatat på pappa om att måla  om och fixa mitt rum dom senaste 5 åren typ. Så på sportlovet från ingenstans så  bad han mig städa ur rummet så att vi kunde måla om. Jag var ju inte riktigt beredd så jag velade länge om hur jag ville ha det och sökte lite inspiration på internet. Sen bestämde jag mig för att jag ville ha svart och vitt på nästan allt och sen någon färg på typ soffkuddar m.m som livar upp. Såhär ser det ut nu, stökigt och halvfärdigt.

Ni får se före och efter när det är klart!
C YA!

New rings


Köptes igår på H&M. 108 kr totalt.

C YA!

Kom igen då papi!

Vi var ju ett litet gäng pappor och döttrar som bildade en tradition för 2 år sen att åka skidor tillsammans. För 2 år sen vare i sälen och förra året vare Åre. Men i år vägrar pappa och jag blir ju fan ledsen.

Så jävla sjukt kul som vi har haft. hittade 2 bilder på pappas data från Åre 2009.

Hela gänget på en full bergbana påväg hem från afterskiin, Micke är supertaggad som vanligt ;) haha.


Jag & världens skönaste farsa Tony på bergbanan.

Tänk snowboard, sol, party med random folk, afterskii, m.m
SÅ JÄVLA NICE!
C YA!

gårdagens



g

Söndag

Godmorgon!

Igår hade åt jag middag hos Linda. Vi kollade på melodifestivalen och hade det mys. Sen sov jag över där. Innan vi somnade så såg jag filmen Precious och den var bra fast lite väl deprimerande.

C YA!


todays




C YA!

Älsklingens överaskningsfest



elin fixar


bål till folket


brudar


en av de 9 shottsen han fick innan han gick in.


taggad tjej





elin ville att tutan skulle vara mot födelsedagsbarnets huvud ..


"ja må han leva"





superhjälteflaska


cheeseburgare


vheeseburgare åt alla


fina naglar john


jag bakade en kladdkaka


det gick bra att ssupe ner födelsedagsbarnet!
C YA!

ge upp?

.. nej, jag är för envis för att ge upp. Men vad ska man göra när man bara mår sämre och sämre av att fortsätta att hålla hoppet vid liv? om jag ger upp så har jag ju ändå förlorat och mår man bättre av det då?

WHAT TO DO?!

C YA!

Nya superskorna

Glömde att säga att jag gjorde ju mål i söndags med mina nya skor ;) vart dock 1-1 men är nöjd med min insats iaf! Snart börjar allsvenskan och satan vad taggad jag är!


I <3 soccer!
C YA!

Gårdagens

Såhär såg jag ut igår när jag åkte och fixade inför älsklingens överaskningsfest! Det vart väldigt lyckat måste jag säga, för han anade ingenting och var deppig för att ingen ville ta en öl med honom på corner. Men vid 22 när alla var på plats så lurade hans mamma med honom till lokalen där vi va ca 30 pers som skrek och tutade i tutor ;) Så tack till alla som kom och gjorde det lyckat! Bilder kommer sen



detaljer



C YA!

Tisdagen

Igår var det full rulle hela dagen. Först vare skola, sen vare bara hem och käka middag och vidare till Bauhaus med pappa för att köpa fondtapet och färg till mitt rum. Sen åkte vi till sigtuna, tog en kaffe på café myntet, mötte upp mamma och Monica och såg snabba cash. Så det vart en familjdag och det var mys!

Snabba cash var förövrigt ganska bra men dåligt slut, bra budskap dock; "börja aldrig med knark för du kan inte ta dig ur och det slutar med döden eller fängelse" typ.
slutet var väl dåligt bara för att det kommer en uppföljare men ändå...

C YA!

Älskling 20

Idag fyller min älskling 20 år. Så ett stort GRATTIS till honom!

Jag älskar dig mest <3

C YA!

Före bakfickan!



















C YA!

LördagsFliz







C YA!

Poliser

Jag antar att jag inte är den enda som alltid får en obehglig klump i magen när jag ser en polis eller polisbil? Speciellt när jag övningskör. Det är något som säger mig att dom på nåt sätt kommer att sätta dit mig. Oavsett om jag är en laglydig människa så tänker jag att nåt kommer dom att lirka fram som får mig bakom galler.

Skriver om det här för att jag blev stoppad för poliskontroll när jag övninskörde idag. Fick blåsa och grejer. Blev så jävla nervös att jag först vevade ner bakrutan istället för framrutan, sen började jag tänka innan jag skulle blåsa "fan, jag som drack 2 öl igår" men klockan var ju 14 och dom drack jag vid 22, men jag blir skitnojjig!

Det roligaste är att mamma är typ avundsjuk för att jag fått blåsa innan jag ens fått körkort när hon aldrig gjort det! haha

 C YA!

AIK - GBG

Kollar på supercupen. Mitt älskade AIK leder med 1-0! Taggar inför ikväll!

otroligt snygg bild måste jag säga ^^ ...

By the way, Bojan är min idol!
C YA!


This is me right now.







C YA!

Nya skor

Nu jävlar har jag också skaffat mig ett par skitcoola neonfärgade fotbollsskor! Mina gamla konstgrässkor och grässkor gick sönder nyligen så nu har jag ett par nya konstgrässkor och ska bara införskaffa nya grässkor.

Orkade inte använda kameran, så hej webcam.





Tack mami!
C YA!

Fantastiskt bra!

Sång blir inte mycket bättre än såhär.




C YA!

gårdagens fynd


en väst precis i min stil till våren/sommaren.



Man kan aldrig få för många av "den lilla svarta". Snygga detaljer;  zebramönster & nitar.

198 :- för båda och orginalpriset på klänningen var 699 :-, ja, jag är nöööööööjd!
C YA!

måndag

Idag har tandläkaren mördat mina tänder för jag hade tandsten, sen visade hon mig även hur man ska borsta tänderna eftersom det inte dög att borsta som jag gjort hittills :p Jag måste skärtpaa mig för nu börjar det kosta pengar, ca 700 för att laga ett hål. Så nu jävlar ska inte hål få uppstå.

Sen gick jag en runda på stan innan jag skulle vara barnvakt. Lyckades fynda på min lilla fyndaffär Scala. Sen var jag barnvakt och det gick bra, barnen hade fått nya rum och var helt galna!

Nu ska jag bara chilla, bilder på fynden kmr!

C YA!

Träningsmatch

Första träningsmatchen idag och vinst med 1-0, mål gjort av mig ;D haha. jag gör aldrig mål längre så självklaart är jag sjukt stolt.

hittade fler bilder från igår.



Nu är det officiellt sportlov!
C YA!

RSS 2.0