haha.

Igår skrev jag "vi ses i dimman snyggingar" och med det menade jag väl antagligen på en buss påväg till no where och hem igen till munther där det lirades lite poker?
Aja, ibland blir det inte som man har tänkte sig, & det där jävla inlägget som jag snackar om orkar jag inte göra nu, måste plugga och läsa min solotidning faktiskt! Men inlägget kommer, så småningom kan jag lova! (A)

C YA!


jag vill bort från allt & jag vet att ni vill få bort mig.

fuck it!

Nej nu hinner jag inte med det där roliga inlägget för min kära data vägrar samarbeta med mig idag :/ ....
Måste sminka mig & så nu. Så det får bli senare, det är inte värsta höjdarinlägget precis men lite roligare än dom här meningslösa texterna (A) haha

image416
Vi ses i dimman snyggingar

LOVE YA!


jobb

Godmorgon.
Har vart uppe i snart 30 minuter, gjort gröt, ätit den framför the voice & ska nu kila till bussen om 5 mi nuter för att jobba. Men vi ses senare (A)
C YA!

underbar.

image409
Nu är jag med i en tävling igen (har ju igentligen slutat med sånt, FY PÅ MIG!) , bara för att jag verkligen inte kunde motstå denna söta kjol! Man måste ju verkligen ta chansen, när chansen (som dock är väldigt liten) finns att den hamnar hemma hos mig och jag jublar & skuttar runt av glädje över min nya sommarfavorit som jag vunnit.

Så för er som också blev kära i den vid första ögonkastet, var med & tävla om den här!

opsi.

Ojojoj, ibland rullar tiden bara iväg & man hinner inte alls med allt som man tänkt sig!
Idag fick jag reda på att de hade jobb åt mig på "ticona" tryckeriet där jag jobbat tidigare, så jag for dit idag & jobbade 3 timmar, ska jobba några timmar imorgon också, börjar halv 9 så det blir tidig uppgång för mig. Jag har stått och gjort matsäck nu åt mig och min lillesyrra, det blev pastasallad (en klar favorit!). Därför tänkte jag gå & lägga mig så snart som möjligt och orkar därför inte skriva det där "roligare" inlägget som jag lovade tidigare, men det kommer imorgon (om det nu äns är roligt?) så för er som väntar på något gott så kan ma aldrig vänta för länge (A)

God natt!

ont om tid

Nej du har jag inte haft tid att uppdatera bättre, tillbringade dagen igår med älsklingen & idag har jag vart i kista C & sen jobbat & nu sk ajag byta om & dra vidare på fotobllsträning. Så jag hinner inte skriva mera nu. Det blir väl något roligare inlägg när jag kommit hem!

Bara för att det blir roligare med en bild!
image408
Me, ellinor-sötlår and sister last year at Öregrund (A)

promenix & pastasallad.

vaknade vid 10:30 idag & det såg ut som att det var perfekt väder för en promenix, så jag bestämde mig för att gå till kyrkan fram & tillbaka. I början så kändes det som perfekt promenadväder men sen när jag gick på en gångväg med öppna åkrar på båda sidorna så blåste det så inåt! Jag ville bara lätta från marken & blåsa med vinden, men det går ju inte (A) (men nästan) Men jag hade bestämt mig för att gå hela vägen till kyrkan så det gjorde jag, så då kände man sig ju lite stolt när man kom hem (& en aning förfrusen ^^)

När jag kom hem så gjorde jag en finfin pastasallad till lunch.
image407

Nu ska jag hoppa in i duschen!
C YA!

våffeldagen? jasså.

Fick precis reda på att det faktiskt är våffeldagen idag. Det var när jag kollade i min kära väns blogg, nämligen katjas som jag såg det & då insåg jag ju genast varför jag fick våfflor till middag! MUMS!
Jag har aldrig koll på sånna här "minhögtider" ^^

Så här såg min våffla ut (nästan på pricken fast denna bilden är snodd från älskade google!)
image406
Visst känner man en härlig sommarkänsla över bilden?
C YA!

skinande rent & träning

Nu är rummet skinande rent och jag drar vidare på fotbollsträning ute i kylan!
GE MIG VÅÅÅÅR!

image405
C YA!

tävling

Det var ett tag sen jag tävlade nu faktiskt, ville inte förstöra bloggen med endast en massa inlägg om tävlingar.
Men sen hittade jag den här tävlingen i Kenzas blogg som man bara inte kunde motstå, för jag menar, vem vill inte få hem en ursnygg skinnjacka i brevlådan helt utan kostnad?

Så för er som känner för en skinnjacka så är det bara att kika in där!
Men jag hoppas att ni inte vinner, för det ska jag göra, mohahah

städa & nintendo

Ska ägna några timmar åt att städa mitt rum nu, det ser förjävligt ut.
Just nu försöker pappa kopla in vårat gamla nintendo i min TV, men det verkar inte funka. :(
Fan, jag är astaggad på att spela, det är så jävla kul att spela sånna där urgamla spel som man inte spelat på 100 år :)

Jag bjuder på en 3 bilder från skolavslutningen 2007.

image403

C YA!

nya garderoben.

Nu är jag supernöjd med min garderob, så här ska ni få se resultatet.
Det var dock lite svårt att ta bra bilder, men men, dessa får duga (A)

Det är förebilder på hur stökigt och ont om plats det var & sen efterbilder på när pappa satt upp hyllorna bara och sen när jag lagt in alla kläderna.


Visst ser det större ut på efterbilderna? det känns iaf större nu!
TAKE CARE!


äntligen ny garderob!

Nu är garderoben klar och färdiginpackad! jippie!
Men ska kolla på "So you think you can dance" nu, så före & efter bilder kommer senare ikväll eller imorgon.

image397

C YA!

Påskafton 2007

image396
syster, papi, jag & syster

äntligen.

Yes, nu äntligen så strejkar itne blogg.se för mig längre!
Tänkte bara meddela att papsen min nu sätte rupp alla hyllorna i garderoben & snart är han klar.
Så ikväll kommer före och efter bilden på garderoben.
Det svåra med min garderob är att ena långsidan har snedtak så det är svårt med hur man ska ha hyllorna och så, men men det blir nog helt okej :)
snart slipper jag detta kaos!

Vad ska man göra en röd dag som denna?
C YA!

HELT SJUKT BRA!


Är det bara jag som ryser?

påskmiddag & tråkigt jobb.

Sov hos älsklingen inatt så jag var med honom fram till 14:30 då det var dags att jobba som som nån instruktör vid tågen för att dom håller på att bygger eller nåt så tågen går på lite annorlunda ställen så vi informerade folk som inte visste vart de skulle ta vägen. Det var inget jag gjorde frivilligt utan det var med fotbollen så jag var tvungen för nå bidare kul var det ju verkligen inte.

Det är så jobbigt för mig just nu när pappa håller på att fixar på våran toa (som kaklas om m.m) istället för att göra färdigt min gerderob, för det är jobbigt att rota i massa kassar efter kläder.
Ja, ni kanske kan tänka er själva?
image395

Nej nu ska jag tjata på pappa för jag pallar inte med detta klädkaos!
Ha en trevlig söndag.
C YA!


påskafton

Tjejmiddagen hos Malin igår var nice men jag & fia pallade inte dra vidare på något därefter så vi åkte hem till mig och sjöng lite singstar ;) myys.

Idag är det väl påskafton om jag inte minns helt fel, så Glad påsk på er.
Ska iväg till mina kusiner på påskmiddag och där kommer man ju antagligen att få sig ett sött litet påskägg eller två ;) och efter det ska jag nog träffa älsklingen.

Men ni får ha en underbar påskafton.
C YA!

40-års ferre & tjejmiddag

Papi håller nu på att sätta upp hyllorna i garderoben min. Men han kommer nog inte hinna färdigt idag för de ska åka till Tierp på 40-års ferre snart.

Ikväll ska jag på tjejmiddag & det blir nog nice. Hade inte så mycket mer att säga nu än att bilder på nya garderoben kommer senare när den är klar :)

Jag bjuder på en bild från järvsö där jag försökte visa kalsongerna som älsklingen fått av mig, men han vägrade ^^
image394
BYE!

Järvsö

Kl: 07.00 (förra torsdagen) befann vi oss på statiol i märsta för att möta upp allt annat märstafolk som skulle dit. Det tog väl ca 3 timmar att åka dit.

Väl framme i Järvsö så visade det sig att stugan som vi skulle bo i inte var våran förrän kl:13.00. Så när vi stod där på parkeringen i Järvsö och bytte om så välkomnades vi av ett snöbollskrig som några 5+ are stod för ^^ haha....

VI befann oss i backen hela dagen tills 15:00. Men vid 18:00 begav vi oss mot backen igen för kvällsåk! myys! Älsklingen var som en  raket och körde i 190 över alla gupp han såg & ibland fick jag mig ett riktigt gott skratt när han flög som en vante & landade på rumpan, dock så tyckte inte han att det var lika roligt ^^

Vi får alltid så snygga mössor som alla ska ha på sig så man känner igen alla i backen ;) Här har  ni fjolårets & årets, riktigt heta!



Varje dag efter att skidåkningen var slut så var det "OS" som gälde ;) Då delades vi upp i fyra lag och hade lite tävlingar, första dagen så vann självklart mitt lag så vi fick lite priser att dela på, andra dagen vann igentligen vi också men eftersom vi redan fått priser så tog dom de laget som kom tvåa istället, tyvärr så var älsklingens lag inge vidare bra ^^ haha ..



På bilderna kan ni se; En kvällskyss i ankarliften, en trött lelle, en "nybörjare" i backen ^^, en tönt, två snyggingar, en avstängd backe som precis blivit pistad för kvällen (busigt) ^^, kärlek, en glad älskling!
Det var en underbart mysig liten skidresa!

Snart ska jag hem till älsklingen så ska vi laga någon god middag.
TAKE CARE!


påsklov, rensning & skönheter.

Nu är det påsklov och det är underbart!
Jag ska snart fortsätta att rensa ur min garderob som jag inte hann färdigt med igår för att jag ville umgås med min älskling! Jag har faktiskt redan rensat ut 9 stora kassar fullla med kläder, men det är inte så mycket kvar nu.

Hur ska man fira att det är påklov nu då?
Jo jag ska göra det med en riktig myskväll med älsklingen min!
hur gör ni?

Tänkte även berätta att jag hittat det jag sökte förut!
image381image382

Jag skrev om dessa skönheter

För någon vecka sen införskaffades dessa ännu mera skönheter ^^
image383
Skorna - din sko
kjolen - lindex

Ska berätta om min järvsöresa senare!
C YA!

egoist? jamenvist.

image380

rensning & match

Jag håller på att rensa ut alla kläder ur garderoben så att den blir tom, (men det tar ju aldrig slut på kläder) När jag gjort det så ska far min ta bort hyllorna som finns och sätta upp lite nya grejer. Det blir nog toppen får jag hoppas.

18:00 börjar träningsmatchen mellan AIK - Djurgården som pappa har fixat så att vi kan se den på datan.
Så nu ska jag kolla på matchen :)

image379
Kom igen nu grabbar, krossa Djurgården och visa vart skåpet ska stå!

I'm back already!

Okejdå, jag kan inte bara sluta sådär. Jag har så mycket som jag vill skriva om här (A) haha ..

Jag har varit så duktig så  jag har pysslat ihop min datastol idag som jag köpte på IKEA för ett tag sen :) Skönt med en ny så jag slipper den gamla vita plastiga jäveln (A).

image376image377
The new one


image378
The old one

Skriver om min Järvsöresa med älsklingen senare.
C YA!

synd.

Jag tänkte att det skulle bli roligt att komma hem igen och börja blogga, men neeej. Nu känner jag bara att jag vill ta bort den här skiten och glömma allt som har med blogg att göra för jag pallar inte mer, blev så otroligt dåligt bemött när jag kom hem så jag mår bajs. Tur att jag har min älskling iaf som uppskattar mig som jag är och inte försöker ändra på mig!
Men jag vet inte om jag vill sluta eller inte, men jag tar väl en paus, får se hur länge det varar. Jag som hade planer för vad jag skulle skriva m.m men du förstörde min motivation så tack och hej sålänge.
HEJDÅ! kommer att sakna er.

jävsömys!

Har precis kommit hem från Järvsö. Sitter hemma hos älsklingen och vi ska snart lägga oss framför en Beckfilm! ska upp tidigt imorgon och åka båt till Åland där jag ska ha fotbollsläger. Kommer hem på tisdagskvällen så vi ses då!

Bilder m.m från järvsö kommer då, för folket med kamerorna är kvar i järvsö till söndag. Men ni får ha det så trevligt medans jag är borta så ses vi sen (A)
PUSSEN!

nya skor & skidhelg

Har vart i väsby C idag och köpt ett par skor som jag kände på mig skulle gå åt väldiigt snabbt, och det hade jag rätt i. För när jag hade köpt mina så sa hon i kassan att nu finns det bara fem par kvar och de skulle inte äns ha ställt ut skorna i affären förrän om en vecka! :p
(bilder kommer ikväll för jag har lite fullt upp, ska packa och byta om för spinning snaart!)


Imorgon ska jag åka med familjen, älsklingen + en massa andra familjer till järvsö och åka lite snowboard! :) Åker imorgon bitti och kommer hem på fredag kväll redan för att på lördag morgon så bär det av till Åland på fotbollsläger (A) Underbart.
image373
Jag & älskling i Romme 2008

Ska byta om till spinningen nu!
C YA!

todays utstyrsel

image370  image371
(fusk)skinnjacka - scala
Halsduk - H&M
Tunika - Gina tricot
Strumpbyxor - H&M
Stövlar - Din sko
väska - wedins

Bara för att jag är en tönt (A)
image372
solen tittade ju fram idag vilket var mycket trevlig. Men nu är det lite blåsigt dock.

Ska åka och äta på valvet (där jag faktiskt aldrig tidigare har ätit) med AmandaVanessa :)
TAKE CARE POPLE!

fika, presenter & promenix!

Igår bjöds det på mera fika hemma hos älsklilngen för hans mamma hade bakat en underbar morotskaka och en underbar cheescake!

Det var svårt att veta vad jag skulle köpa till älskligen eftersom han är kräsen och sa att han inte önskade sig något alls vilket gjorde det hela grymt svårt! Så jag tänkte vafan, jag köper något som man alltid behöver och som är användbart & så kom jag på att jag kunde göra något roligt med det! Så det här fick han av mig igår.

+ ett par mönstrade kalsonger utan tryck på.


ska gå en promenad i det fina vädret, kommer tillbaka senare med lite bilder & dagens utstyrsel (A)
LOVE YA!

vacker

bland de finaste låtar jag hört!


flipp eller flopp?

Bläddrade igenom det nyinkomna på ellos och fann denna rosa skinnjacka.

image367
Jag tyckte faktiskt att det var riktigt fint och somrigt med en rosa skinnjacka, men vad säger ni, flipp eller flopp?

hjärtliga gratulationer!

Idag fyller min älskling hela 18 år!
Så en massa grattis till honom!
Älskar dig baby, hoppas du får en underbar 18-års dag (A)


lista.

Matchen gick bra, vi vann med 3-2.
Nu ska jag plugga lite geografi och sedan ska jag hem till älsklingen!

Har aldrig lagt in en lista men nu blev jag motiverad till att göra det, so here we go! ^^

Om dig
1. Är du singel?- Nej
2. Är du lycklig?- Ja (fast ibland kan man ju känna sig olycklig över småsaker ..)
3. Är du uttråkad?- njaa .
4. Är du ledsen?- nejdå
5. Är du italienare?- nepp
6. Är du gravid?- nepp
7. Är du en cooling?- of course ;)
8. Är du från Irland?- Neje
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?- Det har dom aldrig varit, men dom är fortfarande tsm! :)

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?- arå
2. Har du nånsin blivit sårad?- såklart
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? - yes!
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom?- japp
5. Har du kysst någon inom de två senaste veckorna?- jamen självklart!
6. Har du haft en hemlig beundrare?- det har väl kommit fram senare, men man visste det ju inte då eftersom den va hemlig.
7. Är du kär?- JA!
8. Vill du gifta dig i framtiden?- självklart!


10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?- Äkta kärlek
2. Hår eller ögon?- ögon
3. Katter eller hundar?- en vovve
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?- Några få äkta vänner.
5. TV eller Internet?- Internet.
6. Coca-cola eller Pepsi?- usch för båda! Fanta tack.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?- beror på humör
8. Pengar eller lycka?- man blir lycklig av pengar! haha
9. Dag eller natt?- båda och.

10. MSN eller mobil?- Mobil

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?- Nej.
2. Brutit ett ben?- nej
3. Gjort nåt du ångrar?- nähä? Självklart ..
4. Hoppat Bungee Jump?- nej, men jag vill
5. Ljugit för någon du tycker om?- om det var för dens eget bästa så.
6. Ätit en hel tårta?- neej
7. Gjort bort dig offentligt?- ehm, många gånger ..
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?- nej, jag har typ inget ex? ..
9. Gråtit när ett husdjur dog?- japp, mina 3 söta marsvin.
10. Velat försvinna?- oja, sjunka genom marken typ


10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde?- Älsklingen
2. Telefonsamtalet du fick?- mami
3. Personen du var med?- papi
4. Roligaste grejen som hänt?- vi vann matchen
5. Personen du sms:ade?- älsklingen
6. Du kysste?- älsklingen!
7. Du skrev till på myspace?- myspace?
8. Du kommenterade?- min egen blogg ^^
9. Du tillbringade natten med?-  älsklingen
10. Du kramade?- carro munther efter matchen ;)


.

blogg.se ville inte vara vän med mig igårkväll, för när jag skrivit färdigt hela inlägget så dampade hela sidan & det gick inte att publicera, så nu försöker vi igen!


ewms, jag & katten i fredags innan elins middag.

Men nu ska jag göra lite havregrynsgröt till frukost såhär innan matchen ;)
Lägg gärna en röst på mig här (A)


image366
C YA!

födelsedagsfika

Kom precis hem, har solat på brunos.
Ska dyscha och fixa mig & sedan bege mig till älsklingen!
Han fyller ju år på måndag så han har lite födelsedagsfika idag, myys!


image361
Jag var bara tvungen! ni förstår väl?

Ska hoppa in i duschen nu, ni får ha en bra lördag!
C YA!

.

image360
behöver jag äns säga något?


Glöm inte att lägga en liten röst på mig sötnosar (A)
C YA!

tjejmiddag.

Kom precis ut ur duschen. Innan jag duschade så tog jag en powernap med lilla ewms och nu står hon i duschen. Vi ska snart börja fixa oss för ikväll för vi ska på tjejmiddag & NS. myspys!

Men ni får ha en underbar fredag!
LOVE!

looking good

image359
Det är tydligen värsta hiten i vår att mixa rosa & orange, låter ju helt sjukt & fel!
Men när man ser det så ser det bara så rätt & snyggt ut!

Vem kunde ana att jag skulle bli vårtrendig med min sjal som mamma köpte åt mig i spanien? haha ^^
(bild kommer när jag orkar ta en ^^)

Gonatt och sov sött!

jag har blivit kvinna ^^

På bussen påväg hem idag så träffade jag Eno som är en gammal klasskamrat från 9D1 som jag inte träffat på jättelänge, så det var roligt! Typ det första han gjorde var att kolla på mina kläder och säga "Äntligen har du blivit kvinna Felicia!" haha, jag förstår vad han menar för i hela högstadiet då jag gick i hans klass så gled jag typ runt i mjukisar varje dag! Men nu har jag inte den dåliga klädsmaken som jag hade då längre! tack och lov! jag älskar dock mjukisar, men jag älskar att "klä upp" mig också (A)

Glöm inte att rösta på mig här!
TAKE CARE PEOPLE!

vill ni vara så söta och lägga en röst på lilla mig? (A)

Jo, det var såhär att när jag gick där för mig själv (eller det vimlar ju av människor så jag var inte själv, men jag va väl i min egen lilla värld!) i stan så tänkte jag på hur mycket roliga saker man kan va med om bara man går i stan, människor kan ju haffa en och fråga om man vill vara med på roliga saker och sådant händer ju aldrig mig! tänkte jag (och det är faktiskt inte något jag brukar tänka på utan det bara slog mig just idag!) ... nån timme senare när jag var påväg hem från stan så haffade en kille mig & frågade om jag ville vara med på en fotografering och tävla om fina priser, han sa att dom fotade folk med typ unika stilar och han gillade min mössa och sjal så han ville att jag skulle vara med, och jag tänkte bara "ääääntligen" ^^ hahaha ..

Så jag hoppas att ni vill vara så gulliga och ge mig en röst (A) för när ni röstar så är ni med och tävlar om 500 kr!
Jag är kanske lite tråkigt klädd på bilden, men vem fan sa att jag skulle visa upp min klädstil på ett foto idag? INGEN! ^^ men här kan ni rösta på mig :)
(Jag vet att jag ser lite sniken ut på bilden men whatever!)

image358

C YA!


mår mycket bättre!

Kom hem för en stund sedan, satt och läste veckorevyn som hade kommit på posten.

Idag är jag bara så jävla glad! Jag är glad för att snön som kom inatt försvann så fort på grund av att solen sken hela dagen (A) underbart! Jag är glad för att jag har köpt ett par nya skor, en ny kavaj & en present till älsklingen som fyller år på måndag!
Men jag är lite ledsen för att jag smittade älsklingen min igår så han nu ligger hemma och mår dåligt medans jag är ute på shoppingäventyr och mår toppen, krya på dig älskling!

Jag har länge letat efter ett par liknande skor och idag hittade jag ett par som jag föll för direkt! och gissa priset? 100 kr! helt underbart :)


Har även velat ha en kvaj ett bra tag så denna sötnos blev min idag!


Presenten till älsklingen kommer upp efter att han har fyllt år, alltså på tisdag, eller måndag kväll (A)

Berättar lite mer om vad som har hänt idag i ett senare inlägg, måste plugga!
KISSES!

ingen ork.

Jag har inte haft någon ork att sätta mig och blogga idag, för jag har ont i huvudet, ont i halsen & typ ont i hela kroppen. usch .. därför har jag inte vart i skolan idag utan jag har bara legat hemma och knarkat halstabletter & kollat på Tv. Så nu ska jag väl fortsätta med det. Jag återkommer till bloggandet när jag känner mig bättre, vilket jag hoppas är imorgon för planerna är att åka till stan efter skolan, jag menar älsklingen fyller ju år på måndag & man kanju inte komma tomhänt även om han hävdar att jag ska det :o haha ..

C YA!

finaste låten.

lyssna bara!

min dag.

Redovisade min trafficking uppsats idag helt oförberedd, men det vart väl okej.
Skoldagen blev kort, så vid 12 tiden solade jag med finke på solexpress på deras såkallade "happy hour" då man får sola 20 minuter för endast 40 kr. Sen hade jag inget bättre för mig så jag tog en sväng till Eurostop & införskaffade några "måsten".

Men nu ska jag umgås med min älskling.
Ha en trevlig dag folket.
TAKE CARE!

det blir nice.

Nu är den nya garderoben köpt men icke monterad ^^
Så nu längtar jag så innåt tills den är färdig! Fyfan vad fint det ska bli :)
Men nu är jag hemma hos älsklingen & tänkte tillbringa lite tid med honom!
Godkväll gott folk!
C YA!

oufit och ny garderob.

En dagens outfit, tack!
image351
Jag har på mig,
Vit tröja från H&M
Rosa kjol från H&M
Kofta från B.young
Strumpbyxorna är mammas
och det guldiga skärpet är monicas (farmors systers) gamla.

Assocearerna
image352
Jag har på mig,
Moncas gamla klocka (den är dock trasig men pryder min arm fint ändå!)
örhängen från
Kicks

Jag har mätt i min garderob nu hur långa hyllorna ska vara & så.
Jag har nämligen ett litet rum som garderob, vet inte riktigt om man kan kalla det en "walk in closet" för rummet är så pyttelitet, men det är inget skåp iaf. Och jag har för lite hyllor där inne och det är så fult så jag ska åka med mami till IKEA (jag älskar IKEA!) idag och köpa lite grejer så jag kan fixa till min garderob & så att alla plagg får plats på hyllor och galgar!
Kommer antagligen inte fixa garderoben precis sådär när jag kommer hem lixom, men när jag väl har fixat den så kommer jag antagligen att lägga in före & efter bilder så får vi se om det blivit någe finare (A)

Ni får ha en trevlig måndag människor!
C YA!

vill inte tänka dessa tankar ...

Skoldagen idag blev kort för 2 timmars franska vart inställd vilket var underbart!

Det var hemskt att vara i skolan idag, sorgen & saknaden efter Fredrik som gick bort natten till torsdagen kändes verkligen i luften, vart man än vände sig så såg eller hörde man någon som grät. Man kände verkligen deras sorg, smärta och saknad. Man blir verkligen påverkad av alla dessa unga ledsna människor. Man kan inte stoppa alla tankar som kommer krypandes, alla tankar om döden som man inte alls vill tänka på, speciellt inte när man är såhär pass ung. Men jag hoppas iaf att alla tar hand om sig ordentligt och inte ger sig ut på onödiga dumheter för döden finns närmare än vad man tror.
Vila i frid Fredrik.

Fyfan!

Usch, åter tills kolan igen då, känns hemskt & jag är så jävla omotiverad som man bara kan bli! Sitter hos älsklingen, har snart sminkat färdigt mig & ska sedan gå till skolan, älsklingen duschar men jag har sagt åt honom att han ska va klar 5 i så jag får hoppas att han skyndar sig nu så vi kan gå tsm (A)
Ni får ha en trevlig dag!
C YA LATER!

söndag = vilodag, eller?

Ska snart äta lite efterätt, nämligen äppelpaj.
Efter det så ska jag åka till älsklingen och så ska vi kolla på ´"bortspolad" som jag skrev att vi kollade på här om kvällen, men det blev aldrig av för det kändes lite fel att börja kolla på en film kl 2 på natten så de blev inget med det (A) Den gick nämligen på tv häromdagen men jag skulle iväg då och hann bara se början, och den verkade så söt så jag blev astaggad på att se hela & bad min baby att ladda hem den (A)

image350

Jag har lite ångest  nu över att jag inte pluggat nåt under lovet för det betyder att den här veckan kommer att bli förjävla jobbig för mig! Åååååh jag är verkligens skoltrött & vill ha lov föralltid!
Men ni får ha en mysig söndag gott folk. puss&gonatt!
C YA!

Match & enorm saknad

Kom precis hem, har spelat match & det gick bra!

SAKNAD! 9D1 bästa klassen ever!
image349
bilder från "The 9D1reunion 2007" (dock var det dagen efter skolavslutningen ^^)
När blir nästa reunion älsklingar?

Nu ska jag ner & göra vitlöksbröd, fyfan vad gott ^^
C YA!

mys

Har faktiskt haft spelvkäll med papi & hans kompisar hela kvällen, spelade flipper & guitar hero vilket jag ägde på ^^ haha, nejmen jag lärde mig snabbt.
Sen hämtade vi upp älsklingen hos hans kompis där några grabbar hade typ också spelkväll & nu är jag hemma hos älsklingen & vi ska kolla på "Bortspolad" innan vi lägger oss :) mysmys.
Gonatt gott folk!
C YA!

fynd

Kom precis hem från Monica som är min farmors syster. Var nämligen där för att se ifall hon hade lite gamla grejer som jag kunde få, & det hade hon. kom hem med en del skor, skärp, lite smycken & en väska. de va ju trevligt att få lite gratisgrejer :)

Längtar tills melodifestivalen börjar, vet igentligen inte varför, men det gör jag! :D
Om jag inte är helt ute och cyklar så är det väl ikväll som Sibel ska vara med? Jag älskar hennes sångröst! hon är grym. Lyssna bara här på hennes cover av förra årets vinnare, skitfint. Dessutom tycker min morbror att hon & jag är lika? hmmm..

sliten & myskväll

Steg precis upp ur sängen. Vaknade för ett tag sen men mådde väl inge vidare så de va bara att ligga kvar & kika på Tv :)

Ikväll tänkte jag ha en myskväll hemma bara framför melodifestivalen, fyfan vad underbart skönt & lockande det låter!

Kvällen igår.
Det var nice, jag var taggad! Blev en del dans, träffade en del människor som man inte träffat på ett tag, redde ut ett litet onödigt tjaffs, så igårkväll var en bra kväll! Det enda negativa var att jag hade kämpat i typ en timme med att få på mig ett par bruna linser & så är det så mörkt där så ändå ingen ser! & jag glömde att ta kort när jag var brunögd. Men men, får väl kämpa på mig dom en annan kväll också!

nej nu har jag skrivit ett aldeles för långt och tråkigt inlägg så nu ska jag försöka få i mig något!
ha en bra lördagskväll gott folk!
C YA!

RSS 2.0