Lördagens detaljer




Nu jobb, 15-24
C YA!

Ny väska

Kände för några veckor sen att jag behövde en ny väska i vardagsstorlek som passar till allt. Tyckte att denna från Gina passade utmärkt utifrån vad jag sökte. Gillar att man kan bära den i lilla "handtaget" eller över axeln. 299 kr kostade den.

C YA!

Träningsläger

Buss påväg till Aronsborg...



fick lite glass mitt i föreläsningarna..




Fick även prova på chokladprovning, så detta är whiskey och chokladtryffel. Den ena whiskeyn finns inte att köpa på systemet än utan den kommer ut imorgon och den smakade kanel och var faktiskt riktigt god (för att vara whiskey!)


Det fanns goda mackor i varje paus mellan föreläsningarna..






Förkrök till "sveriges sämsta bilförare" där en kollega är med (inte som en av dom sämsta förarna då utan som den andra som är med.)


gillar den här bilden!


Våran nya stationschef på arlanda och Jennifer (som är med i sveriges sämsta bilförare)


Middagen var grym! Alla från samma station vart utspridda vid olika bord för att lära känna de från andra stationer. Jag vart ensam men en massa karlar, men sen kom jenny och gjorde mig sällskap :)




Om ni inte har märkt det ännu så glömde jag min ögonbrynspenna hemma och Jenny hade ingen, så jag känner knappt igen mig på bilderna! Tkr även att jag ser typ 3 år yngre ut!


Just dance!


En full och glad Jenny!






Dom bytte skjorta, stiligt!


C YA!

Träningsläger 2011 Europcar

Skulle ju berätta mera om "träningslägret" med jobbet och nej, det är inte träning som armhävningar o.s.v utan det är mer info om året som gått och vad vi ska bli bättre på!

Vi befann oss på Aronsborg där vi spenderade hela torsdagen och halva fredagen. Det var föreläsningar nästan hela första dagen. I pauserna fanns det alltid kaffe, fika och mackor så man behövde aldrig gå hungrig. Det bjöds på jättegod mat och middagen var helt fantastiskt god och personalen var supertrevlig. Efter middagen blev det lite nattklubb och när det stängde så fortsatte vi i rummen och därav gick vi och la oss 06 då vi kom på att vi inte orkade dygna och så gick vi upp 08.

Den här bilden säger allt! haha, såhär ska vi göra med våra största konkurrenter 2011!
Bilder kommer i nästa inlägg!

C YA!

Rings!

Och så flera finingar till samlingen! Stylebytyra.se har jättefina ringar till skitbra priser  just nu!






C YA!

Bio med de bästa

Var på bio med Jossan och Linda i måndags. Vi såg love and other drugs. Jag har lite svårt att beskriva den, men jag tycker att den var bra och ganska djup. Fin film iaf som är värd att se!

Är så otroligt trött, har endast fått 2 timmars sömn inatt för att vi har vart på "träningsläger" med hela europcar. Berättar mer om det sen!

C YA!

Lördagen

I lördags åkte jag hem till bästa Jossan för käka och utgång!

























Nu träning ute i kylan!
C YA!

Fredagen

Fredagen spenderades hos mig för lite förkrök och sen vidare till KC med ett gäng sköna brudar.





















C YA!

new rings

Fick med mig 2 finingar till ringsamligen i tisdags. Var ju på söder och gick förbi cocoo-butiken. Min älsklingsaffär numera och cocoo själv är supertrevlig så det är alltid lika kul att gå in där (förutom beslutsångesten man får då man vill köpa allt!)







C YA!

Fredagen

Fredagen var bra. Blev KC med ett gäng härliga brudar. Jävligt kul att det var fullt helgen före löning och det var för att alla studenter firar 150-dagar kvar till studenten. Mindre kul vare dock att man fick stå ute och vänta fett länge för att dom är så sega på att öppna det andra dansgolvet så att folk får plats. Snacka om oförberedda när de vet att det kommer vara tryck!

Gårdagens;



Idag ska jag åka till mina fina Jossan. Hon ska klippa mig och sedan ska vi käka och gå ut i stan!

C YA!

Snowboard <3


Har ingen skidresa bokad  i år vilket känns tråkigt, har åkt en massa snowboard i hela mitt liv så får lite abstinens efter det såhär på vintern.

bild från Åre 2009, en jävla bra skidresa!

C YA

Europcar

Såhär kul kan man ha på jobbet en onsdagskväll! Ikväll är det vi 3 igen, girlsnight! ;)

C YA!

second hand fynd

Den här fina kappan hittade jag på statsmissionen i tisdags för 140 kr.



C YA!

Onsdag

Igår solade jag innan jobbet. Använde en kräm som man ska bli brunare av och jävlar vad det brändes! man såg verkligen där jag missat att smörja in med krämen för där var det en blek fläck  :P haha Sen mötte jag upp Linda på kinan för lite kinabuffé, supergott och mysigt! Sen vare jobb 15-24.

Gårdagens;



C YA!

LEDIG

Äntligen ledig efter att jobbat 8 dagar i sträck! Hade planerat en dag på söder i secondhandaffärer och lunch med Finke. Men så skulle Elin åka till skolan samma tid som oss och under tågresans gång så visade det sig att Elin skulle komma till sin lektion när det endast var 30 min kvar och alltså 1 timme och 30 min försent! haha hon har koll hon. Så hon hängde med oss på söder. Blev såklart lunch på älskade Herrmans.












C YA!

Dagens






C YA!

Vårinspiration




Vill ha vår nu och gå klädd såhär i beige/bruna/rosa nyanser och bara ben!


fyndade den här fina väskan på gina i torsdags, 99 kr på rean.

nu jobb 15-24
C YA!

I just had sex

Lonley islan ft. Akon - I just had sex - Jag hoppas verkligen att detta är ett skämt? Dom spelar den här låten på NRJ och The voice som om det skulle vara vilken låt som helst?! Det är det pinsammaste jag vart med om på länge :p Akon som har grymma låtar och kommer nu med denna? Texten är så töntigt pinsam att jag skäms när jag hör den. Jag hoppas att det kommer fram att Akon skrev den här texten när han var en liten kille på 12-13 år som precis förlorat oskulden och att det hela var ett test för att se hur människor reagerade på låten. Om ni inte har hört den så sök på den på youtube så finns det även en video med hela texten .. haha. Det roliga är att det är en skön låt om man bortser från texten....

Sitter just nu på jobbet. Lördag är enda dagen då arlanda sover och man jobbar helt ensam i 4 timmar innan stängning. Har hyrt ut 2 bilar sen jag började 14:30 och har 2 bokningar kvar, ja ni förstår väl själva hur tråkigt det är att vara här ensam! (Är dock inte helt ensam då de andra biluthyrningarna ligger i samma hus, men ändå).

C YA!

Jobb

Har en av mina helvetesveckor på joobbet då jag endast är ledig en dag på hela veckan och jobbar hela helgen. Var ledig i torsdags, men var ändå på jobbet och gick en skadeutbildning, så det är mycket jobb nu.
Men efter skadeutbildningen i torsdags så åkte jag med bästa Finke och lunchade på valvet. Därefter åkte jag och köpte en present till mami som fyller år idag.

SÅ förutom denna mysiga stund med Finke så har jag inte gjort mycket mer än att jobba och chilla.

C YA!

MAMIS FÖDELSEDAG!

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!

Älskar dig!

C YA!

måndagens

Igår bjöd pao på supergod middag för att hon fyllde 21 i söndags. så vi var några tjejer som käkade och umgicks hos Pao, riktigt mysig måndag.



C YA!

Elmer 1 år

Igår firade vi min lille kusin Elmer som fyllde 1 år i veckan! De hade verkligen lagt ner tid på denna födelsedag och det uppskattar jag verkligen! Inte varje dag man blir bjuden på ett ett-årskalas som detta!

































C YA!

Fredagens




C YA!

Fredagsmys

Igår spelade vi rapparkalja hos malin och niklas. Jag vann ;)














C YA!

Kommentarer

Jag får ju inte så många kommentarer, så därför måste jag ju ta vara på dem jag får och besvara dem! :)

emmi
 ([email protected])
om HITLER?:
var kommer dina lösögonfransar ifrån och vad heter dom?



Dom här lösögonfransarna kommer från Buttericks! dom har många fina ögonfransar där till bra priser! vet dock inte vad dessa heter och har slängt kartongen :/


Anonym om Mina julklappar:
kan du inte styla ditt hår med vågtången och sen lägga upp bilder på resultatet utav hur håret blir av den? taack =)

Har inte orkat styla mitt hår då jag vart sjuk. men såhär såg min syster ut när hon stylade håret med den på nyår.

C YA!

Porsche

Nu tänkte jag bara skryta lite. Körde nämligen den här idag på jobbet direkt efter Kenny Bräck. Om ni inte vet vem han är (som jag inte visste förrän idag:p) så googla nu! ;) haha. Nejmen han brukar låna den när han är i Sverige tydligen och nu satt jag i kuren när han kom tillbaka med den, så det var ju lite kul att få prova på att köra en porsche.

C YA!

Söndagsmys med bästis

Igår såg jag ut såhär när jag och Clara åkte till kista c för middag och bio! Vi såg Easy A och den var väldigt bra faktiskt! :)




C YA!

Nytt år

Ja, såhär såg jag ut igår på nyår. Syns att jag solat lite ^^



Köpte halsbandet på cocoo för nån månad sen. Blev helt kär  i det och utgick ifrån halsbandet när jag bestämde mig för hur jag skulle se ut på nyår. Så det blev svart,vitt, silver och turkos som var färgerna för kvällen.

Hade en fin kväll som började hemma hos Amanda där hon och Pao serverade grym mat! bättre än på restaurang ;) Åkte till en lokalfest till tolvslaget där vi dansade loss och sedan åkte jag hem, gick förbi där älsklingen firade nyår och gick sedan med honom hem :)

C YA!

Mina bästa REA-köp!


en vit hårig jacka som jag letat efter länge, från zara ...


svart rak kappa som är lite killig i modellen. Letat efter en sådan länge också och fann den på åhléns för 599 kr tidigare kostat 1200 kr.


ett par gråa mockakilklackar som passar bra till vardags. Såklart letat efter sånna länge också till ett bra pris, fann mina på mixage för 350 kr!


kunde såklart inte motstå dessa underbara blåa mockakilklackar! Fann dem på belle shoes för 499 kr.

C YA!

RSS 2.0