London day 3!

Tredje dagen var det dags för Londons största och kändaste marknad, camden market. Det fanns allt möjligt smått och gott! Vi satte oss i solen på en pub och tog en ölpaus. Sen på kvällen så åt vi på ett italienskt ställe nära hotellet och sen drog vi till nån känd nattklubb som vi hört talas om men där man bara kom in med nån jävla biljett. Så vi promenerade 100 meter på samma gata och gick in på en pub med live DJ som langade gamla lady gaga låtar och andra godingar. Vi blev homies med bartendern som gav oss drinkar för typ 25 kr st. Det var en sjukt otippad och rolig kväll! När denna pub stängde gick vi över till en mittemot och dansade lite och sen åkte vi hem! :)

















Jag fyllde ju 20 i somras och inte här men fick i present av clara att hon bjöd på allt en helkväll i london! :)













C YA!

Onsdag

Idag har jag varit ledig. Började dagen med lunchbuffé med lelle på kina och sen promenad med hans hund. Därefter åkte jag och storhandlade, chillade lite hemma och sedan lagade middag till familjen. Vi hade familjemyskväll med mysmiddag och kortspel och jag delade ut mina små presenter från london :)

dagens;





Ny kavaj och klocka från london. Kavajen är dock fårn H&M men älskar den, tyget och färgen är fantastiskt! Klockan köpte jag på camden market för 60 kr.

C YA!

London - day 2

Andra dagen skulle vi se alla sevärdigheter som London har att erbjuda. Så som två riktiga turister så köpte vi biljetter till "hoppa på och hoppa av bussarna" som går runt hela london. Vi såg allt man måste se, bland annat buckingham palace, london eye, big ben, tower bridge, london tower m.m! Sen fixade vi oss och åt en sen och lång middag på "angus steak house" mitt på leceister square (stavning?). Utgången blev inte så lyckad då vi inte tyckte ställena som vi provade på passade oss, men vi hade en grymt rolig och lång middag!




























Bildbevis på hur kul vi hade ;)

C YA!


London - day 1

Vi åkte  hemifrån 05:00 och landade i london 09:10 lokal tid. Tog tåget in till city och taxi till hotellet som låg ovanför hyde park. Sen gick vi till Notting hill där vi åt lunch och kollade in en liten marknad där. Sen tog vi en powernap och efter den gick vi ut och åt middag och såg musikalen Priscilla som var grym!













(clara har bilderna från musikalen, de kmr sen)

C YA!

London 20-24/10 2011

Igår kl:13:10 landade planet som tog mig och bästis hem från London där vi har haft en helt underbar weekend! Hann bara hem och packa upp innan det var dags att jobba 15:30-24. Idag har jag sovit ikapp massor och ska jobba 15:30-24. Så mer uppdatering kommer imorgon när jag är ledig!

C YA!

Ladies night

Sammanfattning av kvällen; Jag åkte hem till hörstrand vid 14 och åt lunch och började dricka vin. Sen kom carro och mickan och drack vin med oss. Sen åkte vi till globen. Först fick man en cider som fördrink till minglet (vem sa att man inte fick ta två?) sen gick vi ner och satte oss vid middagsbordet där det  serverades varmrätt och efterrätt och vi hade förbeställt en flaska vin var! Sen började showen och vi festade loss rejält! Gryymt bra show by the way! Efter showen gick vi och letade efter stället där vi skulle få våran gratis t-shirt som ingick i vårat VIP-paket, men tydligen skulle man fått den innan middan .. Sen hittade  vi en vagn utanför globen som var perfekt för carro hade skavsår så mickan körde henne hela vägen till märsta! Sen parkerade vi vagnen utanför KC och festade där tills stägning!
GRYM KVÄLL! Här är bildbevis;

























Ladies night är alltså inte bara för 40++ utan vi har nu påbörjat en tradition med ladies night varje år!
C YA!

Underbara fredag!

Igår va jag på ladies night med världens härligaste tjejer, mina murvels! (murvels är internt och går inte äns att förklara)
Vi hade hur kul som helst! Vi hade VIP-paketet så det var första fördrink och mingel och sen middag.

Såhär såg jag ut igår;



mer bilder från kvällen kommer sen!

C YA!

Dålig uppdatering vare här!

Dålig uppdatering kan bero på att jag inte gjort något roligt utan i stort sett bara jobbet. Men här kommer en kort update om vad jag gjort sen helgen tog slut;
Måndag - jobbade 06-15 och sen chillade jag hemma hela dagen.
Tisdag - jobbade 06-15 men fick jobba över till 16:30. Åkte och handlade lite mat och lagade sedan tacos till syrran mig och Anna. Sen mös jag och syrran framför Sverige - Holland.
Onsdag - jobbade 09-1´8 och åkte sedan direkt till kista C där jag mötte upp Jossan och linda för lite middag, shopping och bio! Vi valde lite spontant att se filmen Abduction!

Den var inte lika någon annan film allas vilket var bra. Men jag vet ändp inte om jag gillade den så jättemycket, men helt klart värd att se!

C YA!

Och så var helgen slut!

Jag har haft en fin,fin helg! Blev dock 2 dagar i rad på KC vilket jag brukar försöka undvika, men det vart lite spontant att vi drog dit i fredags då alla velade in i det sista :p Igår så hade jag och Anna sushi och vinnmys! Vi snackade en massa tjejsnack och avslutade kvällen på KC. Idag har jag hjälp mitt fotbollslag genom att stå i kiosk på en fotbollscup, kan väl säga att huvudräkningen var lite trög efter 2 dagars festande! hehe ...

C YA!

Det var fredag!

Igår så förade vi här. Vi körde ett spel som heter "draw" där men ska rita ett konstigt ord och resten får gissa tills nån gissar rätt. Det var ord som; konferanssex, porrstjärna, slakthus, flatlös o.s.v riktigt kul vare! Sen drog vi alla ner till  vårat älskade KC.






















C YA!

The bitch is back!


Vanessa är hemm!! Men snart åker hon iväg igen på nya äventyr så att vi får sakna henne galet igen :( Men jag lär ju hälsa på henne där också! hihi. Igår träffades vi ju iaf (nästan) alla tjejer! De va myyyyys och mina tjejer är dom BÄSTASTE!

C YA!

SNART KOMMER HON HEM!

Snart kommer kvinnan som jag saknat massor i ett år hem!! Can't wait!
En av sommarens absoluta höjdpunkter var såklart när jag hälsade på den saknade kvinnan i New york! It was awesome!











När du kommer hem ska vi spåra sönder!
Love you vanhesta!

C YA!

drink och spelkväll!

I fredagskväll så hade vi lite tjejmiddag och spelkväll med drinkar hos mig!













C YA!

Fredagsbrunch

I fredags hade jag min enda lediiga dag på hela veckan! Jag startade dagen med en underbar brunch i solen med världens bästa zabbie! Brunchen bestod av äggröra, smoothie, fruktsallad, brieost, kex, parmaskinka, apelsinjuice och kaffe!







C YA!

mys söndag

Förra söndagen så åt vi frukostbuffé med släkten på mammas sida som vi inte hunnut träffa alls i sommar!
Efter frukosten så mös vi i en park med djur i det fina vädret.












C YA!

Mina första topshop-skor!

Kärlek vid första ögonkastet vare! De lixom ropade mitt namn ... De är höga, udda klack, svarta och helt perfekta! De passar till allt men är ändå lite lagom udda precis som jag gillare!






C YA!

Sushi och vip-shopping med bästo!

Hade mysigaste tisdagen på länge! Clara hade fixat så att vi var på listan till nyöppningen av TOP SHOP på sergelgatan där de skulle bjudas på dricka, goodiebags och 25% på allt i affären.

Vi började med sushi och thaibyffé innan vi gick dit. Det var skitmycket folk och rätt trångt, men vi trängdes lite, snodde åt oss varsin cider som de bjöd på och jag blev kär i ett par skor vid första ögonkastet. Med tanke på att de va 25% rea så fick jag ca 300-400 rabatt och kunde inte motstå!













C YA!

RSS 2.0