afterskiiiiiiiiii today

Nu ska jag iväg och hjälpa till på en fest som mina föräldrar  ska på. Det är afterskitema och googelbrännan är på och jag är laddad. Så jag kommer att vara borta hela dagen och kvällen ;)



C YA!

Today I look like this ..

Precis som tjejen som höll i passet sa så är det otroligt skönt att ha avklarat dagens pass redan innan man ätit lunchen, så har  man fredagskvällen ledig sen!


Idag ser jag ut såhär och igår fann jag sjalen och koftvästen som jag har på mig på halva reapriset på indiska!



väst - indiska
spetsklänning - scala
strumpbyxor - H&M
halsband - julklapp från älsklingen
sjal - indiska

Pappa kom hem från sjukhuset idag. Han har opererat knät så ikväll blir det familjemys!
C YA!


blondie

Jag känner att min blogg sakta men säkert håller på att dö ut :o Men det ska bli ändring, jag får väl låna pappas kamera så att jag blir mer motiverad, jag ska inte svika er faaaaaaaaans! hahahaha ....

Igår färgade jag håret, har varit brunhårig för länge och detta var vad som hände igår.

Man är ju rätt snygg i en slinghatt ^^


alien?


resultatet, blev lite roligt när jag satte ihop dem tyckte jag :D hihi

Imorgon ska jag köra satscorepuls innan skolan, det är ett pass på sats som jag kan rekomendera! Kul och bra träning både puls och styrka, perfekt!

C YA!

Sportscamp!

Med brist på fantasi och bilder så tänkte jag bara visa en bild från en av de bästa somrarna i mitt liv!
Jag tror att det var sommaren 2005 och jag skulle åka till Norrköping på något som kallas sportscamp med mina tre vänner Ebba, Clara och Emma. Jag hade bara hört talas om sportscamp för att ebba var där året innan med någr som är ett år äldre och inte fick åka med oss detta år. Men det var underbart! Vi gick upp vid 06.07 för att käka frukost och sedan ha träning och sen hade man fritid och träning lite senare, och så kunde man göra en massa andra saker. Man träffade nya vänner, en massa snygga killar och bara hade det hur kul som helst! Synd att vi upptäckte det när vi var så pass gamla att det var vårat sista år.


Här är min fotbollsgrupp.

C YA!

High school musical

Igår var jag som sagt på high school musical med mina systrar och småkusiner.
Publiken var för det mesta mellan 5-10 år men den var riktigt bra och musikalartisterna var väldigt duktiga!
Efter musikalen så åkte vi och mötte upp mamma och pappa, kussarnas mammma och pappa, morfar, morbror daniel och en släkting till daniels sambo som var från Australien på en fin restaurang med skitgod mat och trevlig personal.
Det var en riktigt mysig söndag!

Mina söta kusiner Moa och Maja innan det började.

C YA!

lördagsfliz


booored

Jag har varit så tråkigt och omitiverad till att skriva här de senaste dagarna. Min kamera är ju trasig så jag har inget roligt att visa heller.

Lite saker som jag gjort under de senaste dagarna
* missat bussen fler ggr p.g.a förseningar med tågen.
* sökt jobb
* gått i skolan
* gymmat och tränat fotboll
* pluggat lite
* chillat


typ inget intressant alls dårå.

Men här kommer dagen frisyr ;D

tog korten med datans webcam ;D

C YA!

Lördagen

Igår spelade jag ica-cupen som är en fotbollscup inomhus med sarger (stavning?) så man kunde vägga och bollen var typ aldrig död. Det var skitkul, men synd att vi inte gick vidare p.g.a två skitmatcher. Vi vann första matchen med 6-0 förlorade den andra med 1-0 och den tredje förlorade vi också med 1-0 och den sista vann vi med 5-1 vi gjorde två kanonmatcher och två skltmatcher, synd att vi inte spelade jämnare. Men vårat andra lag gick vidare! :D

Efter cupen som var i Hallstavik så stressade jag hem och duschade och fixade mig för jag skulle möta upp Linda och Jossan i kista 19:00. Vi käkade, kikade lite i affärer och kollade på Australia. Den var skitbra!

Igår var en bra dag och idag ska jag bara chilla! Det är ju som dagt vilosöndag! Det blir kanske lite städning på rummet också :p

C YA!

fredag

Nu är jag hemma och det var väldigr trevlig hos vanessa! tack babe!
Imorgon ska man juu upp tidigt och spela cup så nu ska jag sova :)

måste bara berätta att någon hoppade framför tåget i väsby idag och vi blev stillastående aslänge och jag var hemma typ 2 timmar senare än beräknat och stressad som tusan var jag. Det är jättehemskt att någon hoppar visst, men det finns andra sätt, man förstör för så jävla många andra, alla som ska iväg en fredagskväll, de som ska plocka upp människan, de som ser, den som kör tåget. Helst så vill man ju inte att någon människa ska ta livet av sig över huvudtaget, men att göra det på det däär sättet måsta vara sämsta möjliga sätt.

C YA!

MIN MAMI!

GRATTIS MAMMA! 41 år idag.
Du har alltid funnits där för mig, stöttat mig, tröstat mig, skämt ut mig lite sådär lagom, skällt ut mig när jag förtjänat det, hämtat mig när jag behövt det, du har helt enkelt gjort allt som en mamma ska göra och lite till! Även om jag är arg på dig eller tjurig ganska ofta så är du världens bästa mamma och jag älskar dig så oerhört mycket!


kryssningen vi var på 1/1-09 - så jävla skön bild!

fullt upp och dagens

Igår vare fullt upp, idag har jag haft fullt upp och imorgon har jag fullt upp. Dessa jävla sena veckor på jensen :p

Igår tränade jag på morgonen, lunchade med min baby clar och efter skolan så åkte jag och köpte present till vanessa, elin joinade mig och vi fyndade lite. fick två klänningar för 600 och då var ändå det ordinarie priset på bara den ena ca 1100. Vi blev kvar där ett tag och kom hem sent, sen packade jag och begav mig till älsklingen där jag tillbringade natten.

Idag har jag vart i skolan, firat mamma occh tränat fotboll.

Imorgon ska jag träna med elin innan skolan, gå i skolan, skynda mig till vanessa efter skolan som har födelsedagsmiddag och sedan hem i god tid då jag har tidig cup på lördag.

Så därför blir det inte mycket tid här framför datan.


Dagens


kjol från åhléns, strumpbyxor från åhléns, fodral från gina, kofta från lindex och det underbara halsbandet  har jag fått av min underbara clara :)

C YA!

skolan

´
jag och Katja är alltid lika snygga i skolan ;)

C YA!

ny lärare

Nu har jag precis tränat lite fotboll och ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp och träna innan skolan, ioförsig så börjar jag 12:30 så jag borde ju orka, men jag har så jävla svårt att komma i säng i tid :p

Idag så hade vi första lektionen meed våran nya mattelärare, våran hatlärare ska vi inte ha längre i matte, weeeeeeeei, men vi kommer ha henne i rättskunskap istället, damn :/ Men våran nya mattelärare va grymt skön. inte sådär jag-försöker-vara-rolig-hela-tiden-men-misslyckas utan sådär avslappnat skön med lite  sköna kommentarer då och då, så det ska bli lite roligare med matte nu! :)


C YA!


Dagens






Tunika från BIKBOK, strumpbyxor från vila, västen är syrrans, sjalen är från Thailand, jackan är syrrans, och pälsvästen är syrrans.

C YA!

Jävligt intressant inlägg

Jag har inget roligt att berätta om. Så för alla er som bryr er (ingen) så ska jag berätta om min måndag.

09:00-09:50
Vi hade heldag idag då vi hade idrott på morgonen och skulle åkte skridskor utomhus. självklart var det 5 killar och jag som var de enda som hade skridskor med sig :p haha, men sen kom iaf en till tjej. vi spelade bandy och chillade lite i 40-50 minuter på isen och sedan hade jag 2,5  timmarslunch.  

10:00-12:30
Katja och Johanna som inte hade några skridskor med sig fick gå en promenad och de åkte hem till johanna. Jag ringde till dem när jag var klar med min skridskoåkning så möttes vi upp på Noco. När jag väntade på bussen på Odenplan så kom en tjej som praktiserade på Make up store och frågad eom jag ville bli sminkad och stå modell just då. Men jag var för hungrig och det skulle hålla på till 13 och jag började 12:30. Men annars hade man väl inte bangat.
Vi hade en lång, god och mysig lunchstund och sedan började skolan.


Medans jag satt och väntade på Katja och Johanna på Noco så roade jag mig med att ta fula bilder på mig själv med min webcam eftersom jag inte lyckades kopla upp mig på internet :p

12:30-13:40 
I franskan så hade vi halvterminsbetygs-snack och jag hade VG+, Weeei!

13:45-15:45
Vi hade fek B och skulle plugga i våran galet onödigt stora övningsbok som väger typ 1 ton. Jag orkade inte plugga, så jag tog upp min lilla data och chillade lite på internet (A) höhö, visst är jag cooool. skämtosido.

15:50-16:35
Första psykologi A lektionen. Verkar galet roligt och vi fick sluta tidigare ;D

När jag kom hem var jag galet hungrig och trött så jag har bara latat mig isoffan framför TV:n (A)
galet intressant dag va? Jag vet inte vad som var mest intressant att jag åkte skridskor eller att jag fick vg+ som mitterminsbetyg i franska? ^^

Vilodag

Idag är det söndag, som är min vilodag.
Jag har övningskört till väsby och lämnat mitt cv på donken och nu ska jag bara chilla, kolla på tv och någon film kanske :)

C YA!

Fredagskväll

Det var 150 dagars i fredags så jag drog ihop mina tjejer som är minderåriga (17 och inte hunnit fyllt 18 i år) så hade vi en trevlig kväll med mamma mia singalong hemma hos mig. Tack alla tjejer för en toppenkväll!

Syrrans klänning, tröja från H&M divided, gamla pilotisar från norrtälje (de var solbrillor men jag ploppade ut glaset) & hårband från H&M.


Jag och Ebba.


mina tjejer <3


Brinnande shottar

var tvungen att slicka för att den inte skulle smälta ;p


sötnosen!


<3



Gissa låten :p "Super Truper" såklart ;)

sköningar där


:D

sjukt laddad? ;)

Idag har vi haft mysdag/kväll hemma hos Paosan!
Nu ska jag sova.
C YA!

Nej det är ingen vanlig dag....

GRATTIS PAO DIN LILLA SÖTNOS!
19 ÅR MEN SÖT SOM 17 ;)


Nu kan man ju tro att jag härmade min vän Katja som skrev nästan samma sak, men sanningen är den att jag skrev detta, medans jag gick in på kattens blogg och då såg jag att det stod samma sak och tänkte "fan då" men sen tänkte jag att det får stå kvar ändå för det tyder ju bara på en sak, Paosan är en riktig gulleplutt!

C YA!


Elin & jag

Idag är vi på jensen lediga för vi har studiedag. Jag och elin har tränat på sats och sitter just nu på Herrmans som är en reastaurang på söder med en underbar vegetarianbufé. Vi har ätit 3 portioner var och inte har vi spruckit ännu, men nu ska vi ta en snabb runda på stan & ikväll blir partaj!










C YA!

skolan startade idag

Jag älskar tidiga veckor i skolan, även om man måste gå upp tidigt för man hinner med så mycket, när vi har sena veckor så försvinner hela dagen :o

Idag har jag hunnit med att;
*Gå i skolan
*Umgåts med älsklingen
*uträttat ett ärende
*Skrivit ett grattisinlägg till Vanessa
*Tränat på sats
*Tänt ljus på minnelunden för mormor som har födelsedag, 60 hade hon blivit dag
*kollat på mamma mia


inte illa ;) Dessutom så måste jag bara säga att jag älskar den filmen, skulle kunna se den miljarder gånger utan att tröttna! så jävla bra helt enkelt :D

C YA!

För det är ingen vanlig dag ...


Idag fyller världens bästa Vanessa 18 år! Ett grymt stort grattis till henne!

JAG ÄLSKAR DIG SÖTNOS!
(fan vad avundsjuk jag är, vill också vara 18 :( )

Nu ska jag träna.
C YA!

plugga?


Jag gör alltid för mycket saker på samma gång. Nu ska jag igentligen plugga till ett prov imorgon, men istället sitter jag vid datan, kollar på hockeymatch Björklöven - AIK och dricker en kopp latte. Inte mycket pluggande här inte.


För er som inte har sett Forrest Gump så säger jag bara, dags att slå över till fyran, för filmen är grym och absolut värd att se!

C YA!

Hockeeeeyfrillaaaaaaaa..

Jag kollar på hockeyn och det är jävligt spännande.
Men nu dog spänningen, Kanada gjorde precis 4-1 i öppen kasse.
Fan Sverige, vi spelade alldeles för dåligt i powerplay.
Nu ska man väl gå och lägga sig tror jag.

C YA!

förändring

Jag och syster på kryssning typ 2006 kanske och sedan på senaste kryssningen 2009.


webkamera

Sedan jag köpte min minilaptop så har jag bara använt den. Det är ju så mycket  skönare att ligga framför tv:n med den i famnen än att sitta vid min andra data. Jag har heller inte haft någon webkamera på typ 5 år, men på denna så finns det en inbygt och den är ganska bra faktiskt. Här är två bilder som jag tog med webkameran på kryssningen.




C YA!

vintertips


Det är riktigt kallt ute nu asså, nästan 15 minus. Något som är mysigt när det är såhär kallt är att ta med sig en kopp kaffe, latte, te eller vad man själv vill ha, något som värmer lite i kylan. Själv så använder jag den här fina termokoppen när jag pendlar till skolan på mornarna. Den här köpte jag på en liten affär som jag inte minns namnet på i stan förra året, men jag vet att dem finns på testugan som ligger precis vid odenplan, där finns även massa goda tesmaker och andra fina termokoppar. (eller vad man nu ska kalla dem)





så där har ni mitt mysiga lilla vintertips.
Nu kollar jag på mean girls och bara tar det lungt. måste börja plugga företagsekonomi A tråkigt nog efterson jag har prov första skoldagen ;/

C YA!

kryssning på nyårsdagen



Igår kom vi ju hem från en 24-timmarskryssning och här kommer lite bilder därirån ;)
























C YA!

nyårspics



partyvodkan


jellyshoots. Det var lite klurigt att försöka få ut dom ur glaset.



people


jag <3 elin


<3


Mina drömglasögon! så jävla heta :D vet någon vvart man kan köpa dessa utan styrka? han som jag lånade dem av sa att han köpt dem på urban outfitters, men när jag va där hittade jag inga, så de är säkert slut.



tolvslaget.

C YA!

Nyår


Jag fixade iordning mig hemma och sedan gick jag till elin och lockade håret. Sedan mötte vi upp alla tjejerna på staionen och åkte till kristineberg där vi skulle fira nyår.

såhär såg vi ut innan vi gick.

jag har ingen bättre bild på det jag hade på mig.
paljettröja från vero moda, kjol från h&m, kavaj från monki och fjäderögonfransar fårn make up store.



ville vara lite flashig med fjäderögonfransqar på nyår, men dom var ju mycket längre än jag trodde :p


men flashiga var dom ju ;)

C YA!

uppdatering

Dålig uppdaterinng har det varit. Här kommer en kort sammanfattning av vad jag har haft för mig.

Tisdag: var lite småsjuk, låg hemma i soffan hela dagen.
Onsdag: nyår, fixade mig, åkte till kristineberg eller vad de hette, käkade middag, checkade in raketerna vid tolv och drog sedan till märsta.
Torsdag: åkte iväg på 24 timmarkryssning.
Fredag: kom hem fårn kryssningen.

Närmare uppdatering kommer snart.
C YA!

RSS 2.0