FREDAG OCH SOL!

Kul det där med vädret. Igårkväll när jag kollade så skulle det vara 18 grader och regn hela fredagen och lördagen. Nu är det 25 grader och strålande sol och det ser ut att bli en fin vecka nästa vecka också!


Grymt att jag börjar 15:30 på måndag också så att jag hinner njuta av det bästa soltimmarna! Sen är jag ledig ons-tors och funderar på en heldag/kväll med några brudar på grönan på onsdag, har ju inte vart där på några år!

Sitter på jobbet nu till 21. Hann inte uppdatera med semesterbilder innan jobbet då jag var tvungen att handla och städa för ikväll blir det vin och spelkväll hos mig!

C YA!

dålig uppdatering

Dåligt med uppdaering här under semestern och i måndags började jag jobba igen. Kommer biler från roadtripen och Gotland så snart jag har tid, försöker fortfarande njuta av sommaren medans jag inte jobbar.

Idag blev det kinabuffé till lunch med Anna innan jobbet i det fina vädret. Nu sitter jag på jobbet.
C YA!

Norge <3

Har inte vetat vad jag ska skriva och vet fortfarande inte, finner inga ord! Men kan väl säga att jag kollade på nyheter på Gotland i fredags och grät ..så hemskt tkr jag att detta är. Massa hjärtan och kramar till Norge!


C YA!

Burlesque


Såhär såg jag ut på min 20-årsfest med burlesquetema!





C YA!

Födelsedagsbrunch


Förra lördagen fyllde jag ju 20 och jag startade dagen med en underbar champagnebrunch med familjen och några vänner!















Kom hem från en roadtrip med brudarna i lördagskväll så bilder från det och  min födelsedagsfest kommer senare!
C YA!

Fredagen

I torsdags fick jag semester! ska  bli skönt att bara göra  eoliga saker i 2 veckor :) Så på fredagen  åkte jag och fixade frillan inför min fest på lördagen. Efter klippningen så blev det lite shopping med zabbie och sen zorbing som syrran fick av mig i julklapp (man rullar nerför en backe i en plastboll). Och igår fyllde jag 20 år och hade födelsdagsfest med burlesquetema! jag hade en sjukt bra dag/kväll och bilder kommer!

fredagens;





C YA!

sommarmys

Picknick på djurgårn med anna i lördags! myysfaktor 10 och underbart  väder!















C YA!



Gårdagens





C YA!

Söndag


Söndag brukar innebära vilodag för mig, men inte idag!
Idag är det storstädning av huset som gäller!

Igår hade jag en jättemysig dag med anna som började med picknick vid vattnet på djurgården, sedan middag på vapiano och slutaed med en drink på KC.

C YA!

RSS 2.0