Fotboll <3

Nu drar jag och Zabbie på seriepremiär, vi har värmt upp med wii så nu jävlar krossar vi Rådmansö!

C YA!

just tell me what to do...

För mig är det nog oftast så att jag vill så gärna och jag försöker alldeles för mycket.
Jag vill vara bäst på fotboll, jag vill vara bra i skolan, jag vill umgås med alla jag tycker om, jag vill att folk ska höra av sig, jag vill hitta på roliga saker ofta, jag vill planera saker i förväg, jag vill veta vart jag har människor, jag vill vara omtyckt, jag vill vara snygg, jag vill vara speciell, jag vill att folk ska uppskatta mig, jag vill finnas där för mina vänner, jag vill jobba och tjäna egna pengar, jag vill vara världens bästa flickvän, jag vill vara världens bästa dotter & syster, jag vill göra folk lyckliga, jag vill sprida glädje, jag vill att alla i min omgivning ska må bra jämnt, jag vill ibland höra att jag är bra, jag vill känna mig uppskattad och älskad, jag vill inte vara osynlig & bortglömd. o.s.v.

Men lyckas jag med allt jag vill? Nja, jag är faktiskt stolt över den jag är & det jag gör men ofta känns det som om ingen annan håller med.
Fail på mig.


sjuka människor

Sitter och kollar på Jerry springer och funderar om inte allt bara är skådespeleri eller om det finns så sjuka människor, och sen så kollar jag in facebook och blir påmind om att det finns det :p


C YA!

Projektarbete

Just nu tillägnar jag all min tid åt att bli klar med mitt projektarbete i tid!

En gammal dagens från förra veckan ...

C YA!

Mys




Jag och lillesyster hade myskväll igår.

C YA!

Från förra veckan.

Idag var det vinter när jag vaknade och jag har frysit som ett djur om fingrarna idag. Har varit hos tandläkaren och bedövningen börjar äntligen släppa! Kändes som jag hade en fet prilla under läppen ..

Här kommer en gammal dagens från förra veckan när det var vår ....



Snart kommer gäster så blire fika!
C YA!

Lillesyster 17!

GRATTIS VÄLRDENS MEST MONGO TILL LILLESYSTER!

Älskar dig, men är det inte på tiden att mogna till lite nu?! ;)

C YA!

Student 2010

Hämtade ut denna igår...

SJUKT TAGGAD PÅ ATT TA STUDENTEN!
C YA!

SKIVAN VAR AWSOME!

Här har ni en Fliz som är "over the top" klädd! ME LIKE!



Tack alla som kom och förgyllde min kväll och för att ni övertalade min karl till att ha på sig paljettleggings och tröja! haha ^^

C YA!

No time!

Har fullt upp med att få klart mitt projektarbete i tid, fixa in för skivan och bara ha allmänt roligt.
Sen så har in lilla data fuckat ur så kan inte lägga upp några outfits eller så som finns där tyvärr. Ska försöka lösa det men finner inte tid till det i nuläget!

C YA!

Ge mig sol varje dag

Mysig lunch igår. Thaimat i solen, me like!


Kom precis hem. Hade möte med jobbet och sedan storstädning i 4 timmar. Snart öppnar vi och jag behöver caaaaash!
C YA!

AIK i allt <3

Jävla-kuk-hor-skit-o.s.v match igår! Var på AIK - Halmstad. Fölorade med 1-0 i sista minuten på ett skitmål när vi ägde hela matchen och hade 100 lägen som vi skulle ha satt, fyfan! Jag skyller på våran kassa målis, saknar Örlund! Men jag var ju med om ett historiskt ögonblick eftersom det aldrig har gått så dåligt någonsin för ett lag som tog SM-guld året innan. Men vi har väl vunnit för mycket på sistone så då måste det ju vända. Men men...

C YA!


Kreativ är mitt mellannamn.










C YA!

I wanna look like Lady gaga!






C YA!


Skivan

Jag hade kul igår! Tack alla taggade tjejer som förgyllde min kväll!

C YA!

SKIVA!

Temat för kvällen är klassisk maskerad. Men jag blev inspirerad av lady gaga med masken och kör på lite modern maskerad även med den vita spetsklänningen.



C YA!

Student 2010

Skulle ha skrivit det här igår men glömde. Igår var det nämligen exakt 2 måndaer kvar tills det är min tur att ta studenten :D Galet taggad!

Några finingar som tog studenten 2009!














C YA!

ELITSERIEN!

NICE! nu får jag äntligen använda min biljett som jag fick i julklapp 2008 av pappa som gäller när AIK möter Djurgården hemma. Så nästa vinter blir det hockey!

C YA!

Lördagen

Jag hade en toppenlördag som startade med grym middag, taggat förkrök hos Anna, chatroulett och en massa dans hela kvällen!

















C YA!

Fondue


Gårdagens middag, underbart!

C YA!

Gårkvällens

Har bara använt denna byxdess en gång på hultan. Jag gillar ju den!





Men byxdress är ju jävligt jobbigt när man ska kissa, så jag har funderat starkt på att klippa upp och sy dit en dragkedja! vad sägs om den idén?

C YA!

In & finn

Jag älskar affären in & finn! Dom har fina inredningsgrejer, roliga grejer att ge bort i present och smink till sjukt bra priser! Köpte ett mörkare rött läppstift till fest och ett ljusrosa till vardags här om dagen. 15 kr/st.



Vem vill igentligen lägga flera hundra på ett läppstift?
C YA!

Mjao

Hämtade ut detta i förrgår ;D

C YA!

Tisdagens




C YA!

Gårdagen

















C YA!

En vuxen onsdag.

Igår kände jag mig riktigt vuxen. Tog bilen till Rotebro där jag gymmar. Jag hittar typ ingentstans för jag har sämst lokalsinne och kollar aldrig hur man åker när jag är passagerare. Så chansade mig fram och följde skyltar mot stationen eftersom det var där det låg. Hamnade på fel sida av järnvägen men sen löste det sig ;) Gymmade en timme typ, duschade och tog sedan bilen hem och stannade till för lite storshopping på Eurostop med pappas ICA-kort. När jag kom hem så lagade jag tacopaj till hela familjen. Hade även bjuidit över Anna på middag och för att umgås lite. Sen belönade jag mig med vin till maten och en liten utgång i stan med syrran och henne kompisar!



C YA!


Gårdagens


C YA!

Muppsala

Kom precis hem från en liten roadtrip med storesyrran till Uppsala. Jag hittade en parkering vid domkyrkan utan att få panik så jag är nöjd! Jag känner mig så jävla cool bakom ratten att jag var tvungen att bjuda på 2 bilder från idag ;)




C YA!

Lördagen

I lördags hade vi släkten på besök och åt en underbar påskmiddag!



Världens goaste påskbuffé och världens sötaste kusin!

C YA!

Kryssningsoutfit

Kvällen




Dagen efter



C YA!

Långfredag




Båten gick iland vid 16 på långfredagen och alla drack under lunchbuffén utom jag som skulle köra. Så alla ville festa vidare och vi stannade på O'learys i sollentuna C. Eftersom vi var typ 15 pers som var packade 17:00 så blev vi tillslut utkastade :p

När vi kom hem så fick jag börja kröka och det blev KC med Stinky!





















C YA!

Kryssning på skärtorsdan
































C YA!

Skärtorsdaaaaaaaag!

Snart drar jag på kryssning!

C YA!

En liten tjuvtitt...

...på vad som har flyttat in i mitt rum. En smyckeshand som jag köpte i veckan.

C YA!

RSS 2.0