Juldagen








Juldagen var nice! Vi hade drinkbord och taggade som satan!

C YA!



Nyår 08/09

Så roligt att kolla tillbaka i tiden och se vad man hade på sig då. På nyårsafton för 3 år sen såg jag ut såhär. Sen så lånade jag även ett  par gröna pumps från elin (sötnosen på bilden brevid mig) till.





Känner knappt igen mig på denna bild!

Mitt motto är att inget är för mycket eller överdrivet på nyår. En dag om året ska man väl få gå lite crazy? Blir dock inte så galet i år, har även lite ångest och inte bestämt mig helt än vad jag ska ha på mig. Så det får vi se sen!

C YA!

Update

Lite uppdatering när man inte har något allas att göra på jobbet!

Sen jag kom hem från dubai så har jag haft fullt upp med födelsedagsfirande, jullunch med jobbet, fixa alla julklappar, fira jul, gå ut på juldagen, planera nyår, kolla in mellandagsrean och därimellan jobba såklart! Därav riktigt dålig uppdatering här!

Men ska försöka hinna med lite bilduppdatering imorgon innan jobbet.

Annars så tänkte jag fråga om någon är intresserad av en dubaiguide eller bara någon som vill ställa någon fråga om dubai eftersom jag inte uppdaterat något alls om det. (jag är medveten om att jag inte har tusentals läsare och att dom flesta är mina vänner som jag redan berättat allt för, men ändå!)

C YA!

Julafton

















Supermysig julafton!

C YA!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Kommer att bli dålig uppdatering nu då jag inte vill tillbringa tid vid datan under jul och nyår! Så jag passar på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år så hörs vi när vi hörs ;)



C YA!

Twins?

Det är inte så konstigt att folk tror att jag och lillesyster är tvillingar ..

Och här försöker vi inte äns vara lika .. undrar hur många som skulle ta fel om vi hade liknande kläder, samma frisyr och sminkning en kväll, lockande tanke ;)

C YA!

Dubai was, waaait for it ......

LEGENDAIRY!

Tillbaka till verkligheten efter världens bästa resa i Dubai med världens härligaste partypingla!

C YA!

Orange bag

I lördags invigde jag ett nytt halsband från H&M och en orange väska från gina.







C YA!

Hemklickat!

Sista paret på ett bra tag!


Men ni förstår väl varför jag inte kunde hålla mig?!

C YA!

Farmor 65 år

Var ju på kryssning med familjen och pappas släkt i helgen för att farmor fyllde 65 och bjöd på hela kalaset! Jag var ju såklart lite orolig för stormen Berit då jag blir åksjuk allt för lätt. Vi började med en svingod trerättersmiddag med lite vin till. Därefter firades farmor och det dracks en del goda drinkar och dansades lite. Vi lämnade land 3 timmar senare än planerat och kunde inte lägga till i åland p.g.a stormen. Men tur som var för mig så mådde jag inte alls illa av gungningen utan när vi var mitt i stormen och det gungade som mest så var jag sådär lagom skönt full och dansade loss på club seven!

























Tack farmor och sällskaper för en riktigt lyckad kryssning!
C YA!

RSS 2.0