nytt

Var med Zabbie i Kista c i torsdags och käkade, kikade i affärer och tog en fika på wayne's. Skulle igentligen inte shoppa någor eftersom jag behöver pengarna till resan och ska ju shoppa där. Men fick med mig en ring från indiska och ett nagelack för 10 kr från H&M.



C YA!

minikräftis

Minikräftis hos Pao förra lördagen, mys!





















C YA!

ringar från rhodos

När familjen kom hem från rhodos så hade de med sig 2 ringar till mig.



Me like!
C YA!

mys

Har inte orkat uppdatera för att jag inte har orkat lägga in bilder, så nu kommer lite försenade uppdateringar att komma upp!
Mys förra veckan!




C YA!

oldie

Förre fredagen såg jag ut såhär när vi firade Sebba!







Drack ju alkoholfritt rosévin från coop den kvällen eftersom jag var chaufför och jobbade dagen efter :p
Det är någon jag kan rekomendera, det smakade hallonsaft! Dessutom behöver man inte sitta utan något glas och se tråkig ut och alla frågar "varför dricker inte du?" Så det var nice!

C YA!

dåligt med uppdatering

Har inget intresant att skriva om när jag bara jobbar och vilar! Men i lördags så var det en mysig kräftskiva hos pao och sen kc med hesten, bilder kmr ..

Men bara för att ha något att skriva om så kan jag väl ta upp en liten rolig grej från jobbet. När vi hyr ut bilar så ber vi alltid om mailadress för att det är dit vi skickar kvittot senare och igår sa en kille att han inte hade någon (dom brukar säga så för att dom tror att vi ska skicka massa reklam) men då frågade jag om han var säker eftersom det var dit vi skickar kvittot. Då svarade han okej men du får inte skratta för jag har inte bytt sen jagh var 14 typ ...jag höll mig faktiskt, men roligt var det, hand mail var nämligen Theloveboy@...... hahahaha!

C YA!

Backslicka is hot!

Killar med backslick har jag aldrig tyckt är speciellt snyggt, snarare sliskigt. Men brudar med backslick det är fan hett, kolla bara på elin kling, fyfan vad läckert!


Jag ska nig köra på backslick någon dag .... eller inte? vem vet ...

C YA!

Sebba 20
















I fredags var jag chaufför och fotograf när vi firade att Sebba fyllt 20. Systemkameran var med och jag drack alkoholfritt vin från coop! ;)

Jobbade tidigt på lördagoch även söndag. Direkt efter jobbet igår bar det av till Riala på bortamatch, vi vann med 3-2 :)
Idag är jag typ lite sjuk så har legat framför TV:n hela dagen, nu ska jag dricka te med mami!
C YA!


En bra jävla onsdag!


































Nu blir det jobb, fre,lör&sön.

C YA!

fredags






Finke och jag chillade hos mig i solen i fredags. Jag bjöd på grillat i solen och vi hade det allmänt mysigt!

C YA!

helgens bravader ..

Har ju bara lagt upp bilder fårn helgens händelser, men tänkte även skriva lite om vad som hände i helgen. På väg till KC från mig i lördags så kom en mus springades på vägen där vi gick och tätt efter kom en katt. Jag cyklade lite i förväg så jag såg inte händelsen men Markus som gick bakom påstår att katten fick tag i musen och man hörde hur musen skrek och lyckades faktiskt komma undan. haha...

En annan rolig sak var när jag jobbade i söndags så jobbade jag själv mellan 21-24. Och eftersom en idiot till medarbetare inte hjälpte mig ett piss med stängningsrutinerna innan han slutade vid 21 så hade jag en jävla massa att göra själv och fick jobba över lite. När vi stänger så kommer det alltid en gubbe från securitas och larmar och låser och han verkade lite dum för att han märkte inte att jag jobbade över trots att jag hade helt tänt överallt och satt vid datan så han gick över till de andra uthyrningsföretagen och larmade på och guck ut där. Jag trodde han skulle komma tillbaka och larma hos mig eftersom jag inte var klar,  men då börjar det pipa och jag ropar lite försiktigt hallå och märker att jag är helt själv i hela byggnade :p haha så jag släckte och låste några dörrar och gick ut. Då kommer securitasgubben i sin bil i full fart eftersom han hört att larmet gått och undrade om jag gömde mig :p haha tydligen måste man berätta att man jobbar över för det märker inte trötta securitas gubbar (hans ord, inte mina) ....

C YA!


lördag

Körde en 2-dagars på KC i helgen faktiskt, Det var lyckat, var där till stängning båda dagarna vilket inte är likt mig, men kanske bara för att älsklingen är utomlands :p Fick ju till och med hemsläp i fredags, en snygg linda delade säng med mig ;) Men ska ju jobba 3 helger i rad fraöver så slog på stort!











Fina tjejer!

Inatt kommer min älskling hem!!!!!! :D

C YA!

Fredagen

grillning och KC!















C YA!



Fredagens


Har jobbat hela kvällen, men är ledig imorgon och uppdaterar mera då! sooo long suckers!

C YA!

RSS 2.0