Europcar

Europcar och lillprinsessan = nästan sant

Vår folierade Golf fastnade till höger i bild när kronprinsessparet+bebis åkte hem från Karolinska. Jag och Rasmus hämtade bil från Arlanda. Synd att vi inte låg mer i högerfilen ;). Bilden finns på Aftonbladet

ser ni den lilla gröna bilen på höger sida? man skulle aldrig kunna gissa att det var en europcarbil på denna lilla bilden, haha. Roligt. 


Passar på att lägga upp en bild på en liten hälsning till mig från en nöjd kund. Har ni tänkt på hur glad man blir när man får beröm för det man gör? Hur lite det krävs för att göra någon glad? Hur ofta får man igentligen höra att man är bra? inte så ofta eftersom det är vad kunden förväntar sig och därför får man endast höra när kunden blir missnöjd.


Så tänk på det när ni själva är kunder någonstans, när personalen gör något riktigt bra, eller bara är supertrevlig och glad och gör något litet extra. Ge beröm! Tala inte bara om när du är missnöjd med något, låt personen veta när du är nöjd och belåten också! Det krävs så lite som gör så mycket :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0