Vad är det som händer här igentligen?!

Mamman erkänner mord på söner

Mamman erkänner mord på söner. Foto: Scanpix

 

Mamman erkänner mord på söner. Foto: Scanpix

Den mordmisstänkta mamman i Sigtuna erkänner att hon tagit livet av sina söner. Hon är nu häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord.

- Kvinnan har ju erkänt två fall av mord och det gjorde hon under förhören i går redan, säger Stefan Marcopoulos, informationsansvarig vid Norrortspolisen.

Varför kvinnan dödat barnen vill polisen i nuläget inte gå in på.

- Det kan störa den fortsatta utredningen eftersom vi fortfarande söker efter vittnen.

Alla som gjorde några iakttagelser i det aktuella området i söndags kväll mellan klockan 18 och 24 som kan ha koppling till morden på de små pojkarna uppmanas att kontakta polisen.

- Vi fortsätter att bedriva utredningen förutsättningslös, säger Stefan Marcopoulos.

Den 30-åriga kvinnan begärdes under förmiddagen häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord i två fall. Sannolika skäl innebär att åklagaren anser att misstankarna har stärkts. Mamman var anhållen skäligen misstänkt.

Rätten beslutade också att kvinnan ska genomgå en så kallad paragraf 7-undersökning. Syftet med en sådan är att ta reda på om brottet skett under inflytande av allvarlig psykisk störning.

Barnen, två pojkar fyra och åtta år gamla, anmäldes försvunna på söndagskvällen sedan den yngstes pappa fått en känsla av att något inte stod rätt till när han pratade i telefon med mamman. Polisens dykare hittade pojkarnas kroppar i vattnet nära en brygga vid Munkholmsbadet i Sigtuna i måndags.

Morden ska enligt åklagarens häktningsbegäran ha begåtts i Sigtuna den 18 september, alltså i söndags.

Detta är så hemskt, sjukt, overkligt och så nära!
Vad fan är det som händer i Sigtuna kommun igentligen?! Utöver detta så har en mannen blivit skjuten i området där jag bor, det har vart något annat "gängbråk/uppgörelse" i märsta och en kvinna har hittats mördad i skepptuna!

Nog för att det händer hemska saker i världen hela tiden och i sverige och stockholm. Men när det händer så mycket så nära på så kort tid så blir man ju lite nojjig ... jag vill härifrån! Åka och plugga utomlands eller bo i New york ett tag, vore nice!

C YA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0